Reklama

Reklama

Sezení

  • USA The Sessions (více)
Trailer

Obsahy(1)

Od dětství ochrnutý a na plicní respirátor odkázaný básník a novinář Mark O'Brien (Hawkes) znovu a znovu překonává nepřízeň osudu. Nyní, v osmatřiceti letech, ale čelí dosud největší výzvě: touží přijít o panictví. Pomůže mu krásná terapeutka (Hunt), sympatický kněz (Macy) a jeho vlastní bezedný smysl pro optimismus a humor. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (147)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Sezení, jehož ústředním heslem je plná penetrace…Chybí tomu noblesa a opravdový humor Nedotknutelných, poetičnost a bezvýchodnost Skafandru a motýla nebo civilnost a síla Hlasu moře…Lewinův přístup je pozitivní, odlehčený, ale nevýrazný...A že se Helen ve svém věku svlékla? No a?...Přesto může být poučné zjistit, jaký je rozdíl mezi sexuální terapeutkou a prostitutkou… ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film s pár vtipnými okamžiky. Ten kněz je asi nejlepší postavou celého snímku, ale jen tak mimochodem takového bych chtěla teda naživo vidět... a počkat nejde to....neexistuje. Je ale bohužel fakt, že takový film člověku stačí vidět jednou v životě, ať už řeší sebezajímavější téma. I guess i through away that little speech. - No no, please, make the little speech. I'd love to hear it. - Ok here it goes. The meaning of love. Love is a journey. - I like it already. - That's it. That's all i've got. I told you it's short. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak muž chce poznat to, co doposud neokusil... Vcelku normální. Milióny komedií jsou založeny na tom, tak proč by mělo být zvláštní tím, že to chce muž, kterému je už přes 40 let a bohužel k tomu neměl příležitost, jelikož je připoután na lůžko? Jiné je to v tom, že tento člověk svět vnímá "z jiného úhlu pohledu" a to doslova a rád by dosáhl toho, co je pro člověka zcela přirozené. City a silné vztahy, které si Mark za svého života vytvoří - a to hlavně k ženám, jsou jeho jediným pojítkem s realitou. Helen Hunt i John Hawkes odvedli skvělou práci a William H.Macy v postavení kněze, který celý příběh prožívá s Markem ať už v kostele či u něj doma u piva - to je pouze zpestření, které je určitým kontrastem ve spojení sex a víra. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na prostitutku, jež si nechává říkat sexuální terapeutka. V mnohých shotech snímek připomíná vlámské Hasta la Vista! (2011), jež má však jistou přidanou hodnotu, jež v The Sessions (2012) není nijak zjevná. V podstatě se jedná o velice dobrý film, jehož největší škodou je český dabink, jež bohužel neumí vyslovit název jedné z nejslavnějších univerzit vůbec, kam chodit i Dustin Hoffman coby Absolvent (1967). Na The Sessions (2012) definitivně nezapomenete. Důvodem je poněkud nepochopitelná skutečnost, že herečka par excelance Helen Hunt, se během celého filmu promenáduje nahá a tímto komentářem bych jí poslal doporučení, že by si měla pořídit žiletky aneb s bobrem se nepárat! 80% Celosvětový výdělek k 14. 2. 2013: $9,073,322, což je 9,07 násobek budgetu ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Teraz váham, či takáto terapia naozaj existuje, ale keďže v Amerike je možné všetko, tak predpokladám, že áno. Stretnutia v cudzom dome, neskôr v moteli sú prekvapivo otvorené, bez cenzúry, ale ešte viac pobavia stretnutia s kňazom, ktorý pri tej vážnosti situácie (okolo sexu) nájde priestor pre nejednu skvelú hlášku. Od Helen Hunt som toľko odvahy nečakal, nebolo potrebné žiadne prítmie ani dômyselné prekrývanie partií, jednoducho sa ide na vec podľa pripraveného šesťbodového plánu. Nedotknuteľní majú zaujímavú konkurenciu. –––– Som veriaci na sto percent. Ale verím v Boha so zmyslom pre humor. Šialeným zmyslom pre humor. Takého, čo ma stvoril na svoj obraz. –––– (spoiler) Držala mi penis. Svoj penis som nevidel vyše tridsať rokov. Hovorím vám toho priveľa, otče? –––– Jeho hlbšie emocionálne potreby sú mimo rozsah mojich kompetencií. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Herec John Hawkes musel mít pod zády polštář, aby páteř vypadala klenutá a zakřivená. (chelseaman22)

Reklama

Reklama