Reklama

Reklama

Přejděte na druhou stranu

(seriál)
Československo, 1988, 3 h 53 min (Minutáž: 45–49 min)

Režie:

Jitka Němcová

Scénář:

Jiří Melíšek

Kamera:

Petr Polák

Hrají:

Jiřina Bohdalová, Zuzana Bydžovská, Vladimír Dlouhý, Bořík Procházka, Oldřich Vlach, Jiří Schmitzer, Petr Čepek, Jan Přeučil, Ivana Andrlová, Stella Zázvorková, Petr Nárožný, Zdena Hadrbolcová (více)
(další profese)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Chodník uzavřen, přejděte na druhou stranu! Satirický seriál o práci jednoho pražského obvodního podniku bytového hospodářství... Příběhy z doby, kdy se o naše bydlení staral Obvodní podnik bytového hospodářství. V minulém režimu patřily OPBH všechny domy a byty v socialistickém vlastnictví, o něž se měl starat, ale realita byla hodně jiná. Komunální satira o trablech lidí, kteří se snaží domoct spolupráce a pomoci od úřadu, který pro ně má zajišťovat opravy bydlení. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele dobytek k tomuto seriálu (1)

Přejděte na druhou stranu (1988) odpad!

Právě jsem viděl na TV Barrandov první díl a dávám odpad, protože něco tak křečovitýho a trapnýho jsem snad ještě neviděl. Mam takovej pocit, že snad všichni, co se na vzniku tohoto seriálu podíleli, museli frčet na tvrdejch drogách. Jestli náhodou natrefim na nějakej další díl, je možný, že hodnocení ještě změnim, ale velmi silně o tom pochybuju. update: Tak jsem se podíval ještě na nějakej jinej díl, kde to vypadalo, že Petr Čepek bude mít nějakou větší roli, tak jsem si myslel, že by to moh třeba on aspoň trochu zachránit, ale nezachránil. Tenhle seriál je prostě hrůza. ()

Reklama

Reklama