Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad Rande byl koncipován jako televizní seznamka. Byl vysílán od roku 1997 na televizi Nova. Pořadem provázela manželská dvojice Slávek Boura a Markéta Mayerová. Z počátku usilovali tři muži o přízeň jedné slečny nebo naopak tři slečny o přízeň muže. Zájem byl projeven darováním jablka, naopak koš jablek znamenal nezájem. Později se schéma pořadu změnilo a o přízeň dotyčné či dotyčného usilovalo i deset soutěžících. (zdeny99)

(více)

Recenze (128)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kult, nostalgie jako kráva, klasická sobota, Eso a Rande, ve své době to svůj vyznam snad i mělo, přesto že životnost nebyla moc dlouhá. Byla to jedna s prvních seznamovacích soutěží na našich obrazovkách, když nepočítám socialistický "Pokus pro dva", rad jsem se občas podíval, v ty době jsem byl zhruba ve stejném věku jako většina soutěžících, čas od času se tam ukázali pěkný holky, občas ale hotový ústav hlavně mezi těmi cca 10.účinkujícími, ale člověk by si měl uvědomit, tedy alespoň ten, který si ten pořad pamatuje, tak že se tam seznamovalo hodně lidí ZTP nebo z pomocných škol, některé skeče jsou však legendární dodnes, jako třeba neúspěšný balič Honza z ochranky, který tam účinkoval několikrát. Boura ten musel jet snad na perníku aby to celé ustál. Dnes většině soutěžících je 30+ zajímalo by mne co se s nimi stalo a jak žijí dnes.Pure 90's a DJ Lucifer!👌 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Toho času na tom ujížděly snad všechny věkové kategorie.. "Rande" si užívalo na samém chvostu popularity a ve své době to byl blesk z čistého nebe!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka televíznemu smetnému košu českej, komerčnej stanice Nova, s názvom Telka, som si po rokoch pripomenul súťažnú, teenagerskú, zoznamovaciu reláciu "Rande". Nehorázne hlúpa, lacná a najmä trápna záležitosť. No a to manželské moderátorské duo bolo tiež teda niečo. Dvojica podivných exotov. Pobláznený trol Slávek Boura a dominantná megera Markéta Mayerová. Voľakedy dávno boli v TV Nova veľkými hviezdami. Teraz po nich ani pes neštekne. Žijú ešte vôbec? Dnes už sa nenájde asi nikto, koho by zaujal takýto fušerský odpad! ()

kulyk

všechny recenze uživatele

Děkuju pytlíku, děkuju. Tohle jsem tak úspěšně vytěsnil ze své bohabojné mysli, že po Tvém připomenutí momentálně prožívám na jůtůbech chvilky krystalické hrůzy. A trošku toho vzrušení. Což mi děsí nejvíce. Nehodnotím, není dostatečně vypovídající škála. Ale pro případné zájemce - mám ráda tanec a taky sechc, ráda vařím, peru, vařím v páře, peru ve varu, teď jako ležím v knížkách, připravuju na maturu vole, sem skalyjová a heldám máldra, abychom našli černou jako díru, ne.... tak tahle vypadají rodiče té dnešní prvovoličské degenarace. Již to do sebe zapadá. Aspoň že ten Boura už snad chcíp. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Seznamka v zábavném kabátku, po letech se to mu akorát směji. Takový první pořád na tohle téma. / Viděné epizody cca *9.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

GilEstel odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to strašně dávno. Přijde mi to jako věčnost. Markéta Mayerová se Slávkem Bourou byli asi po ránu ve SNÍDANI S NOVOU natolik trapní (otrávili tolik lidí), že jim raději dali vlastní odpolední pořad. Pořad, ve kterém se pár lidí bylo ochotno ztrapňovat před celým národem, aby si pak mohli říci, zda půjdou na rande. Sledovat to nešlo, přesto na to dost lidí čumělo. Fakt děs. Vzpomínám na jeden díl, kdy přišel do pořadu na návštěvu David Hasselhoff, v tu dobu velká hvězda POBŘEŽNÍ HLÍDKY (to je zas jiný příběh). S KNIGT RIDEREM už měl v tu dobu taky něco naježděno. Jako dnes vidím, jak tam vešel a Boura se k němu šinul s tim svym odpornym machýrkovskym „Jé to je Mič Bjúkeneén…Mič…Mič….“ Hasselhoff mu místo podání ruky naznačil pěst v obličeji. Fakt mě mrzelo, že mu jí tenkrát nedal. Byl by to asi jedinej díl, kterej za něco stál. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Proti tomuhle pořadu nic nemám, ale už je to pěkně dávno, co každou sobotu, tehdy velmi populární moderátorská dvojice Slávek Boura a Markéta Mayerová, seznamovala na Nově nezadané lidi. Pořad zanikl a tak není důvod dávat víc hvězdiček, ale pokud by ještě existoval, tak bych se na něj díval. A možná bych šel s hodnocením nahoru anebo taky dolů. 50% ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Shit tak bizarní a trapný, až je zpětně velmi zábavný a místy opravdu neskutečně srandovní. Najděte si na youtube některé "best of" sestřihy a uvídite sami. Nebudete litovat. ;-) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Byl to zvláštní pořad. Pro mě i důkaz, jak málo lidí je schopno mít vztah. Ke konci pořad tak upadl, že mě bavilo, jak se moderátoři snaží, ale duté hlavy prostě nerozhýbou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna * za odvahu těch lidí, jít trapasit do televize. Možná to někomu z nich skutečně vydrželo, ale na to abych začal s někým chodit, nepotřebuju lozit do TV. Tak blbě na tom ještě nejsem. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Trapnost nad všemi trapnostmi. Jít se seznamovat do televize. To dokáže naprostý hlupák. A že jich v naší republice je požehnaně. Jinak, ale moc nechápu, proč se ti chlapi vlastně chtějí seznamovat, když jim jde jen o to, co nejdřívě holku přefiknout. ()

Reklama

Reklama