Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad Rande byl koncipován jako televizní seznamka. Byl vysílán od roku 1997 na televizi Nova. Pořadem provázela manželská dvojice Slávek Boura a Markéta Mayerová. Z počátku usilovali tři muži o přízeň jedné slečny nebo naopak tři slečny o přízeň muže. Zájem byl projeven darováním jablka, naopak koš jablek znamenal nezájem. Později se schéma pořadu změnilo a o přízeň dotyčné či dotyčného usilovalo i deset soutěžících. (zdeny99)

(více)

Recenze (128)

kulyk

všechny recenze uživatele

Děkuju pytlíku, děkuju. Tohle jsem tak úspěšně vytěsnil ze své bohabojné mysli, že po Tvém připomenutí momentálně prožívám na jůtůbech chvilky krystalické hrůzy. A trošku toho vzrušení. Což mi děsí nejvíce. Nehodnotím, není dostatečně vypovídající škála. Ale pro případné zájemce - mám ráda tanec a taky sechc, ráda vařím, peru, vařím v páře, peru ve varu, teď jako ležím v knížkách, připravuju na maturu vole, sem skalyjová a heldám máldra, abychom našli černou jako díru, ne.... tak tahle vypadají rodiče té dnešní prvovoličské degenarace. Již to do sebe zapadá. Aspoň že ten Boura už snad chcíp. ()

OneFreeMan 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál se člověk musí dívat s nadhledem. Stejně jako na většinu tehdejších seriálů z novy, a vůbec z devadesátek... Bylo to hodně dinvý vidět to poprvý, ale dneska když to běží na Nova Gold v nočních hodinách, dokonale pobaví , jak tehdá ty televizní společnosti (zejména nova) nedbaly na to jaké "ukázkově" to bude vypadat... Pokus o navázání komunikace a zároveň otřesné vystupovnání Slávka Boury mě dnes přijde prostě legendární. Takový blbosti co tam měli připravený na vystoupení účinkujících, nebo sami účinkující je prostě dechberoucí :D Soutěž kde si nejdřív žena a pak muž sednou do židle kde sledují přihlouplé výkony opačného pohlaví, ze scénáře Slávkova + samotných vystupujících je prostě k zasmání. docela funny serial z devadesatek. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kult, nostalgie jako kráva, klasická sobota, Eso a Rande, ve své době to svůj vyznam snad i mělo, přesto že životnost nebyla moc dlouhá. Byla to jedna s prvních seznamovacích soutěží na našich obrazovkách, když nepočítám socialistický "Pokus pro dva", rad jsem se občas podíval, v ty době jsem byl zhruba ve stejném věku jako většina soutěžících, čas od času se tam ukázali pěkný holky, občas ale hotový ústav hlavně mezi těmi cca 10.účinkujícími, ale člověk by si měl uvědomit, tedy alespoň ten, který si ten pořad pamatuje, tak že se tam seznamovalo hodně lidí ZTP nebo z pomocných škol, některé skeče jsou však legendární dodnes, jako třeba neúspěšný balič Honza z ochranky, který tam účinkoval několikrát. Boura ten musel jet snad na perníku aby to celé ustál. Dnes většině soutěžících je 30+ zajímalo by mne co se s nimi stalo a jak žijí dnes.Pure 90's a DJ Lucifer!👌 ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Nášup. Šílené taneční kreace, předpotopní ohozy, toporná snaha si zadarmiko vrznout. K tomu roztěkaný Slávek s tílkem v uplých kalhotech a zlatou sponou na botech. Drtivá většina byla trapnost nad trapnost....ale s odstupem času se tomu člověk dokáže smát. DJ ICEMAN MAČKÁ VINYL! A PÁNOVÉ, KTEŘÍ MÁTE ZÁJEM SI O MONIKU ZAHRÁT, POJĎTE K NÁM! ()

topi80

všechny recenze uživatele

Důkaz, že v 90. letech bylo možné úplně všechno (a to myslím v tom nejlepším slova smyslu) a vznikaly věci skutečně neuvěřitelné (a to i z dnešního pohledu, kdy televizní zábava našla ještě další netušené obzory). Což je na jednu stranu skvělé, na druhou stranu, koukat na Slávka Bouru je skutečně nebezpečné. Ne tedy pro Bouru samotného, který je dostatečně daleko, nýbrž pro televizní přístroj. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama