Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad Rande byl koncipován jako televizní seznamka. Byl vysílán od roku 1997 na televizi Nova. Pořadem provázela manželská dvojice Slávek Boura a Markéta Mayerová. Z počátku usilovali tři muži o přízeň jedné slečny nebo naopak tři slečny o přízeň muže. Zájem byl projeven darováním jablka, naopak koš jablek znamenal nezájem. Později se schéma pořadu změnilo a o přízeň dotyčné či dotyčného usilovalo i deset soutěžících. (zdeny99)

(více)

Recenze (128)

kingik 

všechny recenze uživatele

Proti tomuhle pořadu nic nemám, ale už je to pěkně dávno, co každou sobotu, tehdy velmi populární moderátorská dvojice Slávek Boura a Markéta Mayerová, seznamovala na Nově nezadané lidi. Pořad zanikl a tak není důvod dávat víc hvězdiček, ale pokud by ještě existoval, tak bych se na něj díval. A možná bych šel s hodnocením nahoru anebo taky dolů. 50% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka televíznemu smetnému košu českej, komerčnej stanice Nova, s názvom Telka, som si po rokoch pripomenul súťažnú, teenagerskú, zoznamovaciu reláciu "Rande". Nehorázne hlúpa, lacná a najmä trápna záležitosť. No a to manželské moderátorské duo bolo tiež teda niečo. Dvojica podivných exotov. Pobláznený trol Slávek Boura a dominantná megera Markéta Mayerová. Voľakedy dávno boli v TV Nova veľkými hviezdami. Teraz po nich ani pes neštekne. Žijú ešte vôbec? Dnes už sa nenájde asi nikto, koho by zaujal takýto fušerský odpad! ()

Reklama

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Když to začali uvádět v TV, bylo mi dvanáct, šel jsem pomalu do puberty a začalo mě zajímat opačné pohlaví. Pamatuju si ale, že i přesto se mi už tenkrát tento pořad zdál neskutečně uhozený, přestřelený a trapný. A to si vůbec nemyslím, že bych byl nějak předčasně vyspělý nebo tak něco. To hovoří asi za vše... ()

roflmao odpad!

všechny recenze uživatele

L: "Lenka" V: "Co ráda děláš?" L: "Ráda vařim a peru" S: "Ty ráda pereš?" L: "No" S: "Vážně jako, do pračky anebo na valše?" L: "V pračce" S: "To jako koukáš jak se to tak točí?" L: "No" S: "To je hezký, takhle se tam opřít, prádlo se tam klokotá. Takhle to myslíš?" L: "No" S: "Zajímavý koníček" V: "Co s nim děláš, když se to vypere?" L: "Kočku mam doma" S: "Kočku má doma. KOČKU. Láďa překvapenej" V: "Jaký se ti líběj kluci třeba" L: "Mourovatý" ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama