Reklama

Reklama

Dvě tváře Britney

  • USA Britney Spears: Unbreakable

Obsahy(1)

Přijměte pozvání tohoto dokumentu, neoficiálního průvodce kontroverzním životem popové princezny Britney Spears. Přinášíme vám exkluzivní záznamy ze života někdejšího idolu teenagerů. Sledujte dětské začátky u společnosti Disney a kterak se stala z Britney velmi rychle nejprodávanější náctiletá zpěvačka světa. Úspěch, ruku v ruce se slávou, katapultoval Britney do středu zájmu médií. Svět jí ležel u nohou a nabídky se jen hrnuly. Leč odvrácená strana popularity na sebe nenechala dlouho čekat. Pronásledována paparazzi prošla krátkým manželstvím a osobní krizí. Budete zasvěceni do nevyhnutelného dramatu nervového zhroucení a strmého pádu v ústrety alkoholu, drogám a boji o vlastní děti. To vše za účasti všudybylých médií. Nyní se ale zdá, že život Britney nabral opět řád a směr. Čeho se od ní ještě fanoušci mohou dočkat? Nechme se překvapit. (MIDO FILM)

(více)

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Cokoliv nesouvisející s jejími videoklipy je nudné. Navíc tenhle dokument byl možná lákavým svým přebalem na DVD, ale jeho obsah za moc nestál. Většinou jsou to věci, které její fanoušci vědí a nedozví se nic nového anebo jsou to věci, které ani vědět nechtějí, protože slabiny škodí image idolu. Jak se říká co bylo to bylo. Britney se vyblbla a přestala poutat pozornost. 40% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Těchto 60 minut, které jsou označovány jako žánr dokumentární, je sestřih spousty na internetu dohledatelných rozhovorů, klipů, sestřihů a všeho možného kolem Britney Spears a není zde nic navíc přímo vytvořené pro tento dokumentární snímek. Považuji to pouze za souhrn dostupných informací do roku 2008 a nejhorší na celém bylo, že zde nejsou slyšet ani originální písně od Britney, ale jsou nazpívané někým jiným a pouštěny v pozadí celých 60 minut. ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument o americké verzi Džambulky bych viděl možná i na silnější tři. Neuráží, i když se mi zdá, že jej spíchli celkem horkou jehlou a v mnoha ohledech mohl být více dotažený. Nicméně z určitého pohledu rekapituluje jednu nezanedbatelnou kapitolu světové pop music, ať se nám už Britney líbí, nebo ne. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Dokument popisující vzestup a pád popové hvězdy a její opětovný návrat na vrchol, zaměřující se zejména na její kontroverzní aférky točící se kolem drog, psychického zhroucení a vztahů. Nejvíce mě na tomto dokumentu štvalo, že v pozadí hrály hity Britney, které přezpíval někdo jiný. To měli tvůrci raději nechat hrát jen hudbu. Jinak jako její fanda doufám, že v budoucnu už se budou o Britney točit pouze pozitivní dokumenty. Snad se z toho nejhoršího dostala, přeci jen už je trochu více dospělá. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama