Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho prostě čekala více. Kniha je tak krásně napsaná, dojemná a s nádechem romantiky, tady to bylo také všechno. Navíc mezi Miley a Liamem to vážně jiskřilo a i Miley se mi do role Ronnie hodila, ke konci jsem si poplakala, ale hodně mi tam chyběli některé důležité momenty z knihy, hlavně mezi Miley a Blaze. Takže jsem trošku zklamaná, nicméně Greg Kinnear se mi ve filmu moc líbil a samozřejmě krásná hudba. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na romantickou slaďárnu to vlastně nebylo tak zlé. Miley Cyrus je docela roztomilá, její hrdinka má svůj vlastní rozum, ale zároveň je ochotná vnímat a naslouchat i okolí. A hezounek Hemsworth zas hraje kluka, který není tak úplně povrchní. Sluší jim to spolu, chemie je patrná mezi herci i v příběhu, který se z pošťuchování změní do lásky, a to včetně uvěřitelného sexuálního pnutí. Jen ten tragický zlom ve vyprávění už příliš násilně doluje z diváka nějakou tu slzu. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Teda z toho snímku sálá teplo. Hřejivé, humorné, pěkné a romantické. Scénář - Nicholas Sparks a Jeff Van Wie. Když jsem v hodnoceních uviděl pět hvězd a pod tím hned odpad, neodolal jsem a na snímek se podíval. Tento druh filmů nějak moc nesleduji, ale čtyři hvězdy se mi zdá uspokojivé - já se nenudil. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

To, že The Last Song je príbeh z pera Nicholasa Sparksa autora môjho velice obľúbeného filmu A Walk to Remember som sa dozvedel až po zhliadnutí tohoto snímku a je to možno dobre lebo by som čakal trošku viac ako som dostal. Príbeh bol možno o čosi slabší a menej dojímavý ako A Walk to Remember a dvojice Mandy Moore a Shane West bola určite prirodzenejšia a sympatickejšia ako dvojica Miley Cyrus a Liam Hemsworth, ale to nemení nič na tom kedže pointa príbehu sa netočila okolo tejto ústrednej dvojice. Greg Kinnear je sympoš a zahral svoju rolu na výbornú. Pre mňa 60% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. OneRepublic – “Tyrant” ,2. VHS or Beta – “Bring On The Comets” ,3. Eskimo Joe – “Setting Sun” ,4. Miley Cyrus – “When I Look At You” ,5. The Paper Raincoat – “Brooklyn Blurs” ,6. Ra Ra Riot – “Can You Tell” ,7. Jose Gonzales – “Down The Line” ,8. Iron & Wine – “Each Coming Night” ,9. Miley Cyrus – “I Hope You Find It” ,10. Maroon 5 – “She Will Be Loved” ,11. Alpha Rev – “New Morning” ,12. Edwin McCain – “Broke Down Hearted Wonderland” ,13. Allstar Weekend – “A Different Side of Me” ,14. Valora – “No Matter What” ,15. The Ravonettes – “Heart Of Stone” ,16. Aaron Zigman – “Steve’s Theme”, ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Kolumbijská univerzita a Juilliard sú od seba vzdialené iba 3 míle. (Pat.Ko)
  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama