Reklama

Reklama

Boys Love

všechny plakáty

Obsahy(1)

Mamiya pracuje jako novinář a jedním z jeho úkolů je dělat rozhovory s populárními osobnostmi. Jeho dalším cílem je známý model Noeru, který ve svém volném čase maluje obrázky. Mamiya se chce zaměřit právě na toto téma, aby celý jeho článek dostal nový rozměr a odlišil ho tak od prací jeho kolegů. Po prvním zpovědním setkání si s Noeruem zajde na večeři, aby tak oslavili vzájemnou spolupráci. Jenže když si novinář odskočí na toalety, přijde mladík za ním a svede ho. Mamiya je z celé situace zmatený a je rozhodnut ho už nikdy nevidět. (EMIA)

(více)

Recenze (5)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkala, že zkusím hrané BL, abych zjistila, co je na tom tak skvělé. No a ono nic. Buď mě prostě vůbec neláká sledovat útrapy gayů (ovšem nic proti nim, mám mezi nimi i pár kamarádů), anebo jsem si prostě vybrala ten nejhorší film, co šel. Rádoby hluboký zadumaný film, který si ovšem jen skrze klišé hraje na to, že má poselství, že ukazuje utrpení rozdrásané duše. Nope. Ani to nebylo zahrané přesvědčivě. Je to špatný film, který se snaží přesvědčit sám sebe, že je něco víc, že je umění a že ukazuje lidskou duši. Ne prostě. Ani náhodou. Je to nuda a namyšlená. No ještěže tak, alespoň jsem si u toho stihla napsat sloh… ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Zase hodně zajímavý japonský snímek, vyprodukovaný před X lety. Nejvíce mě zaujal příběh a dále hudba a musím řící, že přeci ale jen o malinko méně, než Boys Love 2 z roku 2007. Mě styl herectví, zpracování a celkového dojmu po "japonsku" nevadí, ba právě naopak. Ty pózy, jakoby afekt a strojenost k tomu patří a není to vina herců nebo jak někteří píší, že neumí hrát. Prostě někdy jen některý český Pepík nechápe a rád odsoudí něco, co nebylo uděláno, vyrobeno z neznalosti, ale právě, že tak to chtěli a tak to mělo být. A navíc je to Japoncům šuma fuk, protože oni si tato dílka vyrobili především sami pro sebe ... 9888 ()

mates.dc 

všechny recenze uživatele

...miluji tu zemi, lidi, kultůru. Film byl pro mě oživení po příletu zpět. Vůbec mě nezklamal, čekal jsem podobný konec, ne tak drsný. Libily se mi vložené citáty. ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Tento film má velmi zřetelnou komixovost a silné pózy. To vidím jako hlavní problém filmu. Na rozdíl od divadla a anime to prostě vypadá divně. A když se k tomu připojí nižší kvalita hereckých výkonů a celkový ráz (hrozně mi to připomnělo studentský film), padá mé hodnocení na úroveň slabších 2 hvězdiček. ()

loveless odpad!

všechny recenze uživatele

Mám ráda shounen ai anime/mangu a tak když jsem viděla celkem pěkný obrázek z tohohle filmu, řekla jsem si, proč to nezkusit. Noeru se zamiluje do novináře Mamiyy, který s ním dělá rozhovor, je to obyčejný středoškolák, co do školy moc nechodí, dělá modela, schází se s náhodnými muži a maluje (wtf btw). Noeru miluje jeho kamarád Chidori. Tenhle špatný film se nás snaží přesvědčit, že je značně hlubokým příběhem lásky chudáka trpícího Noeru či tak něco. Hluboký je asi tak jako kaluž, přestože se nás úžasnými citáty snaží přesvědčit o opaku. Nudné a otravné, navíc se špatnými hereckými výkony. ()

Reklama

Reklama