Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedá sa říci, že Kevina Manleyho práce agenta cestovní kanceláře zrovna baví. Jednoho dne dostane oznámení, že je jediným dědicem svého dědečka, který žil dlouhé roky na Aljašce. Je to šance, jak konečně změnit fádní život. Když však dorazí do města Anchorage, zjistí, že v cestě ke štěstí stojí překážka: podmínkou dědictví je účast na psích závodech napříč Aljaškou. Má to být zkouška odvahy, vytrvalosti a šikovnosti. Mezi soupeři potkává krásnou Bonnie. Ta je ochotná mu pomoci, ovšem do té doby, než zjistí, že Kevin je vnukem muže, o kterém si myslí, že zabil jejího dědečka. A je tu ještě jeden háček - jsou tu totiž další zájemci o půdu, která ukrývá velké bohatství, a kterou má Kevin zdědit. Zvládne Kevin závody? Nájde zlato? Bude ho Bonnie milovat? Zvítězí nad chamtivci? (Intersonic)

(více)

Recenze (51)

Tyler odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér Bob Spiers asi chtěl natočit bláznivou komedii. Bohužel si evidentně neuvědomuje význam slov "bláznivá" a "komedie"...Zato nám divákům názorně ukazuje, co je to trapnost, nulový cit pro gag, strašný scénář a protivný hlavní hrdina...Na chvilku se zamyslete, a pak si sami pro sebe zodpovězte jednoduchou otázku - může film, ve kterém Natasha Henstridge nosí hladké bílé kalhotky spolu s černou krajkovou podprsenkou dostat něco jiného než "odpad!" :))? ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Ohraný námět, ohrané gagy, navíc špatně provedené, špatní herci (kupodivu ani Leslie nestíhá)... Film na mě působil ve dvou rovinách - dost špatná bláznivá komedie nebo průměrný rodinný film. Možná kdyby tam necpali "humor" do každé scény za každou cenu, mohl to být aspoň ten průměrný rodinný film, takhle to cítím na slabé 2* ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No já jsem se u toho docela bavil, jedinej velkej problém je, že hlavní představitel Skeet Ulrich fakt šíleně přehrává a pak vtipný scény v jeho podání nejsou prostě vtipný a to je bohužel dost velkej problém, ale zase se ve filmu objevuje Natasha Henstridge, která to vcelku snadno vynahradí a taky v né příliš obvyklé záporné roli Leslie Nielsen, ten se bohužel moc neprosazuje, hlavní vinu na tom nese nic moc scénář a hlavně ta jeho postava moc vtipná neni a prostor k vtípkům taky nedostává, ale i tak se dá u tohohle filmu dobře pobavit ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze rodinný snímek, který sice má nějaké ambice pobavit, ale jakoby to někde dřelo. Děj je sice plynulý a tak nějak přirozený, ale viditelně o nějaké nucené komediantství a kýžený humor tu nějak vůbec nejde. Chybí tu i více prostoru právě s pejsky, což je vůbec škoda. Takové příběhy vždy velmi přitahovali. A tak se dá říci, že daleko více zaujme snímek ´Sněžní psi´, který vznikl o rok později ze zcela stejným námětem. Náhoda? ()

wellar 

všechny recenze uživatele

Tato husta alternativa ktorej pribeh je o chlapcovi ktory proste prisiel ,videl a zvitazil ( aj s vetrami ) prekrocila moje ocakavania a extaza nadsenia prisla ked Kevin ( inak dost slaby herec hm ) padol do kanala. No nic, musim uznat ze to je uplne hrozny film ale pre osobne ma urcite caro a nehanbim sa za to :) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama