Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedá sa říci, že Kevina Manleyho práce agenta cestovní kanceláře zrovna baví. Jednoho dne dostane oznámení, že je jediným dědicem svého dědečka, který žil dlouhé roky na Aljašce. Je to šance, jak konečně změnit fádní život. Když však dorazí do města Anchorage, zjistí, že v cestě ke štěstí stojí překážka: podmínkou dědictví je účast na psích závodech napříč Aljaškou. Má to být zkouška odvahy, vytrvalosti a šikovnosti. Mezi soupeři potkává krásnou Bonnie. Ta je ochotná mu pomoci, ovšem do té doby, než zjistí, že Kevin je vnukem muže, o kterém si myslí, že zabil jejího dědečka. A je tu ještě jeden háček - jsou tu totiž další zájemci o půdu, která ukrývá velké bohatství, a kterou má Kevin zdědit. Zvládne Kevin závody? Nájde zlato? Bude ho Bonnie milovat? Zvítězí nad chamtivci? (Intersonic)

(více)

Recenze (51)

movie 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si ještě na to, že Leslie Nielsen hrával v dodnes hodně kultovních komediích? Že Skeet Ulrich měl celkem dobře nastartovanou kariéru (VŘÍSKOT, NEWTON BOYS) a že na Natashu Henstridge se alespon dalo hezky koukat? No žádnej strach, všechno už vzalo poctivě za své a tak je to KEVIN ZE SEVERU, krásný sešup do žumpy plné psích sraček (no když už tu máme ty domácí mazlíčky coby psí spřežení). Špatní herci, špatná režie, špatné vtipy ... a Leslie Nielsen který je ještě horší než se čekalo. Tohle je hrubě mezi odpadem! a jednou hvězdičkou a zachraňuje to jen jeden kratičký moment: "To ale fouká!" "Promiň, to bude tim psím žrádlem." ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Režisér legendárních britcomů a komediálních show (Fawlty Towers, Fry & Laurie, Absolutely Fabulous a dalších) se na stará kolena zcvoknul - a stejně tak Leslie Nielsen, o kterém to tou dobou už ale bylo takřka oficiálně známo - a natočil něco, co by zasloužilo s odkazem na dějiště jeho "filmu" název IDIOTAROD. Je to jeden z těch případů, kde se vám ani nechce poukazovat na nějaký jednotlivý nevtip nebo DeBillovinu, protože tady jednoduše nic jiného nenajdete. Pravda, ještě jsou horší věci, po kterých se cítíte tak nějak nečistí už z toho, že jste ono něco sledovali (jako třeba "komedie" s Robem Schneiderem nebo většina Sandlerovek), ale to nikoho z tvůrců neomlouvá a moje hodnocení nezvedá. A ani ta Natasha to nemá šanci ovlivnit - viz Tylerův komentář:) Dávám 20%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Môžem si s tebou zatancovať?“ – „S tebou nechcem tancovať od piatej triedy.“ Psy sú v pohode, aljašský sneh dvojnásobne, blondíny tiež a proti rodinným filmom, ak nie sú sprosté, nič nemám. Ale tentokrát to nevyšlo, navyše - pre hororového fanúšika je pri pozeraní škváru KEVIN ZO SEVERU výsledný pocit o to zmiešanejší, o čo poníženejšie sa cíti za to, za akého neschopného ťuťmáka je v titulnej úlohe Skeet Ulrich alias Billy Loomis. A trápny Leslie Nielsen k tomu. Ak sa vám ale film páčil, vrelo vám odporúčam aj konkurenčný (o rok mladší) spriaznený produkt, SNEŽNÝCH PSOV s Cubom Goodingom Jr. (ktorý sa s Ulrichom stretol v TAK DOBRE AKO SA LEN DÁ, čudná zhoda náhod). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým fandou bláznivých komedií a tak jsem dal Kevinovi ze severu šanci na to, aby mě rozesmál. Nepovedlo se mu to a to je při komedii vždycky trošku smutné. Já mám totiž problém s tím, když mi herci dopředu naznačují, že se chystají říci vtip, následně ho zpackaně podají a ještě se tomu vřele zasmějí, abych si snad náhodou nevšiml, že to zase tak vtipné nebylo. Bylo to celkem utrpení, ale já jsem navíc byl donucen okolnostmi dokoukat to až do konce a tak se přiznám, že asi poprvé v životě jsem byl vděčný za reklamní bloky, které výrazně převyšovaly zábavnost viděného díla. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No já jsem se u toho docela bavil, jedinej velkej problém je, že hlavní představitel Skeet Ulrich fakt šíleně přehrává a pak vtipný scény v jeho podání nejsou prostě vtipný a to je bohužel dost velkej problém, ale zase se ve filmu objevuje Natasha Henstridge, která to vcelku snadno vynahradí a taky v né příliš obvyklé záporné roli Leslie Nielsen, ten se bohužel moc neprosazuje, hlavní vinu na tom nese nic moc scénář a hlavně ta jeho postava moc vtipná neni a prostor k vtípkům taky nedostává, ale i tak se dá u tohohle filmu dobře pobavit ()

Hal_Moore odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle mělo být co? Několikrát ohraný příběh, který nenabízí nic nového, ba naopak, nabízí všechno o třídu horší. Herci, vtipy, hudba.. takřka vše. O rok mladší Sněžní psi se s tím poprali o třídu, ne-li dvě lépe. Leslie Nielsen není tím Lesliem, kterého mám tak rád, Natasha Henstridge není tak pěkná, jak si ji pamatuju a hlavní představitel příliš komediálního talentu nepobral. Jediný důvod, proč jsem celé dílo dokoukal byla pouhá zdvořilost. Nemohl jsem jen tak odejít z rodinné oslavy, kde čirou náhodou byla zapnuta televize zrovna na kanálu tv Prima. Kevin ze severu mě nezaujal absolutně ničím a doufám, že posledním filmem s tímto tématem budou právě Sněžní psi. ()

Tyler odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér Bob Spiers asi chtěl natočit bláznivou komedii. Bohužel si evidentně neuvědomuje význam slov "bláznivá" a "komedie"...Zato nám divákům názorně ukazuje, co je to trapnost, nulový cit pro gag, strašný scénář a protivný hlavní hrdina...Na chvilku se zamyslete, a pak si sami pro sebe zodpovězte jednoduchou otázku - může film, ve kterém Natasha Henstridge nosí hladké bílé kalhotky spolu s černou krajkovou podprsenkou dostat něco jiného než "odpad!" :))? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Skeet Ulrich je vlastníkem maloměstské cestovní kanceláře, který se ocitne v neuvěřitelné situaci. Jestli chce zdědit majetek po svém otci, musí se zůčastnit legendárních závodů psích spřežení napříč Aljaškou. Na cestě potká krásku Natashu Henstridge a proradného Leslieho Nielsena, ale bude se muset potýkat s nanicovatým scénářem plným slabých vtipů a slabou režií, ale mám pocit, že divák se s tím nesmíří. 20% ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč jsem to vlastně nejdéle v půlce neukončila, snad už jsem se dlouho nedívala na televizi, možná to bylo tím, že jsem žehlila (alespoň nějaký užitek), tato "komedie" však rozhodně nepatří do hlavního vysílacího času pro dospělé diváky a mám těžké obavy, zda by i předškoláci raději nepopadli v deštivém odpoledni kyblíček s lopatkou a nezkusili lepší alternativu zábavy na blátivém pískovišti. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Díky Aljašce, "Angličanovi", psům, částečně Nielsenovi a úsměvu Henstridge je to vcelku příjemný film. A to i navzdory nesympatickému hlavnímu hrdinovi. 2.5* ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jsi úplně stejná jako tvůj dědeček !! Zlá, zákeřná, proradná !!" - "Jó ??" - "Jó !! Jsi úplně stejná !! Akorát máš hezký prsa a ty von neměl.." ;) Vždycky, když utrpím nějaký kanadský film, vzpomenu si na scénku z raných Simpsonových, kdy Barta přeřadí do zvláštní třídy, kde si ostatní memblíci vypráví jak se tam dostali.. "Já spadla z kolotoče a když jsem se vzbudila, byla jsem tady" - "Já jsem z Kanady.." ;) Nechci paušalizovat, ale tady očividně není co řešit či rozebírat, protože ačkoliv tenhle filmový hnůj vykrádá o rok starší Sněžné psy, kteří rovněž platí za zábavu pod psa, vypadá ještě hůře, nemá vlastně vůbec co nabídnout.. A na tom nedokáže nic změnit ani skotský, kdysi slušný, režisér Bob Spiers, jemuž kromě řiti zjevně namrznul i mozek, jinak si lze jen těžko vysvětlit snímek, v němž nefungují ani ty nejzákladnější pilíře komedie, či filmu jako takového, timingem počínaje a pointováním konče.. Obsadit Leslieho Nielsena a nevytěžit z klasika parodií ani, co by se za nehet vešlo, to už jeden musí bejt pořádný hovado.. Naprosto ubohé nic !! ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Oddechový film, ale nic víc. Po většině stránek dost špatné, jenže tady mi to nějak výrazně nevadilo, když jsem měl mozkovou aktivitu na nule. 40% ()

ic 

všechny recenze uživatele

Dávám 1* protože si myslím, že mizivému procentu lidí se tento trapný humor může líbit. ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen býval dobrým komikem a filmy s ním jsem vždy moc rád, bohužel v posledních letech komedie ve kterých hraje jsou čím dál tím horší a horší... anebo mám už asi jiný vkus.. niméně tohle byla regulerní ptákovina. Natasha Henstridge nikdy nebyla kdovíjaká herečka, ale tu a tam se ve filmech alespoň svlíkne a je se na chvilku na co koukat... v tomhle filmu zůstane oblečená, takže bohužel... ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Typická béčkoidná záležitosť s béčkovými hercami na jedno použitie, ktorá ani nezaujme ani neprekvapí. ()

Reklama

Reklama