Reklama

Reklama

Nora Roberts: Prokletá zátoka

(TV film)
  • USA Midnight Bayou (více)

Obsahy(1)

Declan Fitzgerald si kúpi dom Manet Hall v New Orleanse - napriek tomu, že o dome sa hovorí, že je prekliaty. Declan sa snaží odhaliť tajomstvá, ukryté v stenách starého domu - tajomstvá o tyranizovaní, utrpení a vražde. Declan musí vyriešiť záhadnú vraždu - aby zachránil sám seba - a Lenu Simoneovú, do ktorej sa zamiloval. (STV)

(více)

Recenze (8)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po pozretí tohto filmu som dostala veľkú chuť prečítať si knižku. Tento film iba všetkým odporúčam, je to také milé popoludňajšie občerstvenie, nudiť by ste sa nemali. Scenár je síce plný klišé ale inak, čo sa týka príbehu aj hercov sa zabavíte. 60% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocené dílo - 46% (83 hodnotících). Nápad, napětí, tajemství, skvělí herci - to vše tenhle film má a umí s tím plnohodnotně naložit. 70% ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Zatím nejhorší Nora Roberts, kterou jsem viděl! Překombinovaný děj, nesmyslné množství deb*lních postav a strašná nuda. Co se ale dá, jsou docela hezké záběry přírody a hudba nebyla nejhorší. Tohle nemůžu doporučit ani fanouškům, protože to nemá stou oddychovou klasickou romantikou nic společného a ani to nemá šmrnc ani ne-romantického V pravé poledne. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Některým bojácnějším bych nedoporučovala se na toto dílko dívat - zvlášťě ne po obědě v neděli, kdy to TV Prima zařadila.. Řekla bych, že to není jen lehce mysteriózní drama, ale občas hraničí s hororem... Zvláštní. Evokovalo mi to Dům v růžích.. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Podrpůměrná televizní romantika. Ale na druhou stranu, knížku si přečtu docela ráda. S adaptacemi Nory Roberts mám tu zkušenost, že filmy zdaleka nedosahují kvality knižní předlohy. ()

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to otřesný. Otřesný zhruba na úrovni německých adaptací románů Rosamunde Pilcher. Příště budu raději prokládat Receptář prima nápadů Otázkami Václava Moravce nebo čímkoli jiným, v tu dobu vysílaným. Jedna s bídou (hlavně za Louisianu). ()

deedulka 

všechny recenze uživatele

Lehčí odvar hororového žánru s prvky mysticismu. Ve filmu se mi moc líbilo prolínání současnosti s minulostí, kdy hlavní hrdina najednou prožíval momenty, které se v místnosti kdysi odehrávaly. Škoda jen, že si film neudrží stejné tempo po celou dobu, ale střídají se v něm napínavé sekvence s těmi velmi nudnými, kdy má člověk chuť přepnout. Herecké obsazení tentokrát lehčí podprůměr. Hodnocení 3 z 5. ()

Reklama

Reklama