Reklama

Reklama

Bláznivé dědictví

  • USA Surf Ninjas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva serfaři - bratři africko-amerického původu zjistí, že jsou vlastně dlouhodobě ztracení princové z Čínských přímořských ostrovů. S pomocí nových sil a bojových umění, které dokonale ovládají, se jim podaří zvrhnout diktátora jejich rodného ostrova - despotického šílence. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Slátanina, kterou jsme s bratrem v době kolem osmi let viděli asi osmnáctkrát, dokud pán ve videopůjčovně, kam jsme si pro tenhle skvost s létajícími chlapci chodili, neprohlásil VHSku za totálně kaput. Bodejť ne, trhák století. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to jako malej, předzvěst Schneiderových švihlých komedií, ale ještě ne tak strašně ulítlá. Jde hlavně o to, že ti dva kluci na obrázku se jednoho dne dozvědí, že jsou potomky dávného královského rodu z nějakýho ostrova, kterej teď uzurpuje Leslie Nielsen s elektrickou rukou. Starší je budoucí král a bojovník, mladší umí předpovídat budoucnost a používá k tomu gameboy, nebo něco podobnýho. Schneider hraje jejich kámoše, trhlýho a nešiku, kterej si myslí, že ve skutečnosti je tím vládcem on. A co jim tedy zbyde, než se vydat svoje království zachránit. Klasická slátanina tehdejší doby pro děti, ale funguje, protože jako dítě sem to žral. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider hází dynamity asi nejlepší scéna nekvalitní komedie. A nechápu ten český překlad Surf Ninjas = Bláznivé dědictví. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spíš takový snímek pro dětské publikum, který je už také trochu za zenitem. Pustil jsem si ho hlavně kvůli Schneiderovi a je to taková malá vzpomínka na Nielsena. Možná že potěší nějakého milovníka bojových umění. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Srdcovka mého dětství a můj velice oblíbený film a to i přesto,že kvalitou je to opravdu hodně podrůměrné,ale tady dokonale funguje srdce a nostalgie. kvan su hoši :D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský rodinný akčňák z počátku 90. let, v němž jsou běloši ve výrazné menšině. S Leslie Nielsenem v roli záporáka, odbarveným Robem Schneiderem a mladičkou Kelly Hu. To stojí za zhlédnutí. Jsem si říkal, že je mi to ksichtění Ernie Reyese Jr nějak povědomé a on to je ten spratek z Rudé Sonji. 2.5* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna americka zlatanina, fakt US humor je tuna Europe vzdialeny na 100 -ky kilometrov, US mentalite casto nechapem, co vsetko tam ma uspech   : 20 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je obyčajná jednoduchá zábava. Áno, premisa je trochu smiešna. Príbeh sa uberal akousi modernou rozprávkovou cestou, aj keď zároveň je to trochu cool. Pretože je to trochu zbožná myšlienka, že by ste mohli byť skutočne kráľovskou rodinou a kľúčom k záchrane národa. 5,5/10 ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie jsem se podíval na tyhle bláznivé surfaře, aby mi připoměli mládí. Místo nadšení se mi dostalo kruté reality jak jsem byl naivní krypl bez vkusu. 1* ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Slušná kokotina s bandou šikmookých cigošů v hlavních rolích - kam ten svět spěje, když to tu má 44 %?????????.................moje hodnocení = 0 z 10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Viděno v době kdy letěly kung-fu filmy, já chodil jako malej kluk na karate a nejlepší herec té doby byl Jean Claude van Damme. Dávám pět hvězd. ( ikdyž jsem to viděl asi nedávno a už mi to taková paráda nepřišla :-) ) ()

Gore odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, který se mi absolutně nelíbí. Hloupý děj, stupidní dialogy, příšerné herecké výkony, dětští hrdinové, kteří přeperou armádu (i když třeba Robu Schneiderovi při natáčení bylo už 30 let!?!?!?!). S podobnými filmy se v první polovině devadesátých let roztrhl pytel a všechny víceméně splývají. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to až tak zlé, ale mě to zkazil naprosto strašný český dabing. Tedy doporučuji raději v originále. ()

Reklama

Reklama