Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým vojenských specialistek se chybou teleportace dostává do hlubin Země, kde svádí s pravěkými zvířaty boj o holý život. Podaří se záchranné misi dopravit tým bez fatálních následků zpět? Film je adaptace Verneho románu Cesta do středu Země. V tomto případě se do středu Země chybou teleportace dostane tým vojenských specialistek, které se ocitají v mohutné jeskyni v hlubinách Země, kde zůstala dodnes zachovaná pravěká fauna a flora. Dívky nejprve napadne tyranosaurus Rex, poté narazí na obřího pavouka. Ten jednu z nich unese, aby si ji ukryl ve svých pavučinách jako potravu pro svá mláďata. Mezitím velitel Joe se vydává se svou bývalou ženou Emily do hlubin Země na záchrannou misi. K tomu jim slouží speciální laserový vrták Deep Digger 1. Jejich cílem je dorazit do jeskyně, najít zbytek týmu a společně se teleportovat zpátky na povrch Země. Cestou však narážejí na nejrůznější technické potíže... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (12)

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Musím za trest kľačať na hrachu, urobil som to totiž znova. Áno, čučal som na ďalšiu Asylumácku sci-fi chujovinu v ktorej je nejaké polointeligentné ženské komando ( ktoré by sotva porazilo aj celulitídu ) omylom teleportované do stredu zeme, kde sa to hemží príšernými digitálnymi príšerami typu komisár Tyranosaurus Rex. Okrem toho je tu ešte druhá linka so záchrannou misiou čo sa snaží dostať k výsadku v akejsi ponorke s vŕtacou hlavou, čo je neuveriteľne detailná a sprostá vykrádačka filmu Jadro. Herecké výkony skutočne zlé aj na pomery podobných kúskov, teda okrem tej vedkyne čo zostrojila onú vŕtačku. Jej pošahaný prejav a grimasy boli na zožratie. Dejovo blbosť nad blbosť, hnusné efekty, logika rozmrdaná na subatomárne častice, celkovo sračka akú by nevytlačil ani Brontosaurus kex. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Machri od The Asylum nikdy neovplývali genialitou ( teda pokiaľ neberieme do úvahy ich talent obsadzovať tie najšukoidnejšie predstaviteľky hereckých úloh ). V tomto prípade s nimi niekto zamával. Kto, alebo čo to bolo, mi ostane navždy záhadou. Film je zábavný ( aj v dobrom, aj v zlom zmysle slova ), má švih a odpustil by som aj nejaké tie režijné nezrovnalosti a berličky ( vrátane vykrádania záberov z iných asylumáckych snímkov ). Proste, pre mňa zatiaľ ůberdobrý biják tohto ´´skvelého´´ štúdia. ()

Reklama

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum je vážně špatná značka! I když se u toho člověk pobaví, tak logika i efekty jsou většinou úplně mimo mísu. Není tomu ani u země plné příšer, kdy sledujeme ženské komando (proč ne, že?), které se dostalo do středu země. Zde musíte vypnout mozek a přihlouple se šklebit, protože jinak těch 84 minut nijak nepřekonáte... Dalo to fušku a tak nezbývá, než to po zásluze ohodnotit! 0% ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Azylumácká filmová příšernost, která by měla být pro vážné filmaře odstrašující ukázkou toho, jak to vůbec nemá vypadat. Scénář nemající hlavu ani patu, speciální efekty takové, že by se za ně mnozí styděli i v 80. letech, herci snad posbíraní z ulice. Potkat takovouto ženskou armádu, jaká v tomto snímku je, nepřítel by se spíše umlátil smíchy. A jejich boje s dinosaury? Fantas magorie. Ne. Než tohle, tak to radši Rákosníčka. ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum nezklamalo. Vše je opět naprosto stupidní, a efekty jsou na denním pořádku. Sestavit bojový tým ze samých holek je jak mínus tak i plus, ale to mínus převládá, ikdyž se na to hezky koukalo. Každou chvíli to vypadalo, že se to zvrtne v nějaký lesb. péčko, ta kamera a herecké výkony tomu hodně napomáhaly. 6% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama