Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když půvabné Polly Parrishové, sezonní pokladní v několikapodlažním obchodním centru v New York City, její nadřízený popřeje vše nejlepší k nadcházejím vánočním svátkům, uvědomí si, že v příštích týdnech již bude opět bez práce. Na cestě domů pak zahlédne, jak neznámá žena na schodech domu odložila novorozené dítě. Bohužel jí v tom nestačí zabránit a pak se sama musí na chvíli ujmout plačícího miminka. Když se jej později Polly pokouší předat do rukou zaměstnanců sociální péče, narazí na odpor a nepochopení. Všichni se domnívají, že se za každou cenu chce zbavit vlastního dítěte. V tom okamžiku se také roztáčí kolotoč nepředvídaných nedorozumění... Půvabnou romantickou komedii, která se zabývá na svoji dobu provokativním společenským tématem, natočil hollywoodský režisér Garson Kanin, který položil důraz na herecké výkony. Roli Polly Parrishové ztvárnila úspěšná tanečnice a herečka Ginger Rogersová, úlohu poněkud světáckého Davida Merlina hraje David Niven, jeho otce a šéfa obchodní firmy Johna B. Merlina představuje Charles Coburn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Kass 

všechny recenze uživatele

"I don't care who the father is, I'm the grandfather!" Nadprůměrná romantická komedie s dějem z říše hollywoodských snů. Ginger a Davidovi to spolu moc sluší a jejich vzájemná souhra funguje dokonale... scény jako "krmení", "rozhovor ve švédštině", nebo "reklamace kačera" jsou k pomilování. Škoda jen, že Ginger nebyl dán prostor pro nějaké pořádné taneční číslo. Ale aspoň z povinnosti ji tu tvůrci po place dvakrát prohnat museli :-) ()

Reklama

Austen 

všechny recenze uživatele

Půdorysem mi to připomíná naši Přítelkyni pana ministra s Mandlovou a Novým. O dívce, které pomluva/nedorozumění proti všemu očekávání pomůže a vyřeší všechny problémy. Téma dítěte však bylo pojato trochu odtažitě a nepravděpodobně - myslím realitu dívčina vztahu k dítěti a její prapodivná péče o ně. Ale celkem fajn. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Norman Krasna .. Výborná romantická komedie, která díky brilantnímu scénáři s výtečnými dialogy a herci, které je pronáší, nejednou příjemně rozesměje. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nekolikrat jsem se zasmal nahlas. Ginger Rogers nadherna, David Niven zabavny. Lehka a vtipna komedie o diteti, ktere nikomu nepatrilo... :-) P.S: pozornemu divakovi taktez neunikne (pri silvestrovske scence na ulici), ze v kine se prave promita dalsi ze slavnych filmu, a to Love Affair s Irene Dunne... :-) ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama