Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uzivatel verbal komentarom potesil, no lenze ludia tuna komunikuju normalne.  Reziser Andy Fickman natocil len dalsi umelny nudny radoby vtipny film. Humoru tam  velmi nebolo - ak vobec nejaky tam bol -  lebo humor je vec vazna, je to  ako krehka  nadoba na vodu, staci malo a rozsype sa. Tvorcovia sa snazia tvarit, ze pojedli vtipnu kasu, no ale to sa len tvaria   : 0 % ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dnešním návratu k již viděnému jsem musel jeden kousek ubrat. Přestože souhlasím s tím, co napsala ve svém komentáři bubun, nějak na mě dolehlo to, jak tvůrci zběsile protlačovali ideu morálního poučení a vzájemného porozumění. Nebýt tady tolik upřímné a uvěřitelné sebereflexe, klidně bych hodnocení na původních třech hvězdičkách nechal. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Rozjuchanost až na prvním místě aneb i když máte hodně skvělý casting (Kirsten, Sigourney, Jamie, Odette, Betty) tak to neznamená, že z toho bude taky skvělá komedie. You Again se snaží být originální, ale to se podaří až těsně před koncem, kdy se střetne ta nejstarší generace - do té doby je to jen ukázkově nalajnovaná blbovinka, u které se sem tam pousmějete, ale spíše si budete říkat, jestli jsou na tom herecká esa typu Sigourney či Jamie tak špatně, aby braly i takovéhle role. Potěšilo mě cameo The Rocka, toho jsem ve filmu opravdu nečekal a Patricka Duffyho. Za dámskou část obsazení dávám většinu svého hodnocení, zbytek za poměrně slušně hláškujícího malého bratra - 50 %. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Když odhlídnu od pár drobností (film je zcela amorální a není tam ani jedna sympatická postava) a ještě navíc k tomu zcela abstrahuji: tak se v něm nakonec několik drobně úsměvných scén objevilo. Ale celé je to tak typicky blbé americké až hrůza. Ta potřeba docílit satisfakce až za hrob, to mě vždycky dostane. Inu... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo skoro za trest. Další z filmů, z nichž se mi dělalo dost nevolno. Ne že by to byla nějaká super sračka, ale z těch postav, jejich povah a vzájemných vztahů (a samozřejmě keců) se mi fakt chtělo zvracet. Pokud takhle vypadá americká realita, vůbec se nedivím, že tam po sobě ve školách střílejí. Kristen Bell je nijaká, Odette yustman je naprosto strašná (po všech stránkách), Sigourney Weaver nepředvedla skoro nic, zachraňuje to jen Jamie Lee Curtis, žena a herečka, která zraje jako víno (v Halloween byla strašná - vzhledově i herecky, tady má šmrnc -ženy s krátkými vlasy mě dost rajcují - a toho mála prostoru, co jí film poskytuje, si herecky užívá). Jinak je film naprostou ztrátou času. Komediální to není vůbec, romantické trochu, trapné, nudné a suché hrozně moc. Docela trefně to v komentáři vystihl verbal. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama