Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

Pohled do jedné murické degenerované rodiny. Chudáčci. Mohli alespoň zobrazit číslo účtu, kam máme posílat peníze na jejich likvidaci.

kubikdulik

kubikdulik (hodnocení, recenze)

matazirafa: Na totéž bych se chtěl zeptat. Měla tam hrát nějakou Danu... Nevíte, kde se tam objevila? Nevíte, kdo daboval Christine Lakin?

matazirafa

matazirafa (hodnocení, recenze)

jdavid: presne ani ja som si ju nevšimla, celkom by ma zaujímalo kde a či vôbec tam aj bola

jdavid

jdavid (hodnocení, recenze)

Vy ste si vo filme vsimli Staci Keanan (Dana v step by step) lebo ja nie

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

2* - škoda slov, vše už bylo řečené. 2* za to, že jsem se dodíval. A do konce i pár krát (myslím doslova) zasmál.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

třetí hvězdu jsem dala jen kvůli Jamie Lee Curtis, jinak chvílema neslané nemastné

ac3r

ac3r (hodnocení, recenze)

Čekal jsem mix filmů u kterých jsem se skvěle bavil a to "Před svatbou ne!" a "Mezi námi děvčaty". Bohužel navzdory skvělému obsazení, tento film (scénář, děj) vyrazně pokulhává a výsledkem jsou slabý dvě hvězdy.

Stanislaus

Stanislaus (hodnocení, recenze)

Tak hodnocení zde i na IMDB je celkem dost slabé, ikdyž já vždy říkám, že řídit se hodnocením je blbost (... ale ne vždy!!!). Musím si to někde splašit a posoudit sám, protože už jen za ten dámský ánsámbl bych dal 3*.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Uz davno som sa na nejaku komediu netesil tak ako na toto. To obsadenie je pre mna viac orgasticke ako pre niekoho obsadenie expendables. Dufam ze splni ocakavania

Stanislaus

Stanislaus (hodnocení, recenze)

Tak to bude nářez. Naprosto megaskvělé dámské obsazení. Už se těším :) ...

ainadalkaz

ainadalkaz (hodnocení, recenze)

takúto komédiu na odreagovanie rozhodne nepremeškám. a vďaka skvelej kristen, sigourney a jamie sa na to teším ešte väčšmi :))

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Trochu mi to připomíná "Mr. Woodcock," ale uvidíme. Fickman po výborném Reefer Madness se zatím moc neukázal...

Reklama

Reklama