Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Recenze (224)

Hans. 

všechny recenze uživatele

Budu milosrdný 3* si to nejspíš nezaslouží, ale najde se tam pár vtipných momentů a hrají tam dvě legendy dvou legendárních hororových sérií a na to jak se sejdou v jednom filmu přece musí být radost koukat. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Další z komedií, kvůli kterým se Kristen Bell upsala Disneymu, možná sympatické blondýnce pomůže v kariéře. Nakonec ale určitě upadne v zapomnění. První dvě třetiny filmu nejsou úplně ztracené, pokud máte náladu na humor vycházející z trapasů uprostřed rodinného kruhu. Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis ve vedlejších rolích jsou skvělé herečky a ví, jak to prodat. Plakátová kráska Odette Yustman je tady tentokrát ukázkově otravná. Ovšem schválně. Jenže očekávaný "velký zvrat" a následné finále pak snesitelnou průměrnou podívanou nakonec srazí do stejných pekelných hlubin, kde se škvaří všechny ty sentimentální Disneyho rodinné filmy s hodnými dětmi a roztomilými zvířátky. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nesnáším zlé drby, ale při hrůzostrašném pohledu na transku Curtis v nařasených šatech jsem zauvažovala, jestli se vážně nenarodila jako Michael Meyers. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je Zase ona! oslavou smíchu, jak píšou tady v obsahu, tak už se vážně nechci nikdy ničemu smát. Pro mě je tenhle film spíš oslavou trapnosti plnou hloupých dementních postav a pseudomouder. Možná se měla scénáristka ještě před psaním téhle hlouposti vrátit na střední, ale těžko říct, jestli by jejímu výtvoru pomohlo, kdyby si vylepšila vzdělání. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis v jednom filmu? Jako soupeřky? Tedy jak mylně prezentoval trailer. Bohužel. Namísto toho se dostaví cukrkandlový uječený výplach, který byl viděn milionkrát v lepších filmech. Samotné téma postrádá špetku originality a ač se najde několik poměrně vtipných scén, celek to nezachrání. Navíc to hází ošklivé světlo na dvě legendární modly hororových sérií. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda tenhle styl komedií , které nejsou prakticky vtipné a mají být jen milé , rozkošné a úsměvné z pohádkovým koncem . Člověk na to kouká a nakonec zjistí , že z filmu nemá prakticky žádné dojmy , protože celý film je zaměřovaný na velmi mladé a naivní publikum . Taková milá rodiná sračka . FILMOVÁ VÝZVA 2015 od Tonach ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

První chyba, kterou jsem udělal v Novém roce, bylo pustit si tuhle stupidní "komedii"!! Ani netuším, proč je to prezentováno jako komedie, když jsem se v podstatě ani jednou nezasmál, a spíš se celou dobu udivoval na tím, jakou sračku lze natočit a kam ta trapnost ještě může zajít!! A ještě nutno říct, že Odette Yustman je fakt kočka, ale jakmile otevře pusu, plácnul bych jí..... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ide o presne ten typ filmu, pri ktorom sa dokážem náramne uvoľniť a oddýchnuť.....Nič závažne sa nerieši, naopak všetko je nadľahčované vtipom a prisladené cukrom.....bavil som sa. ()

Týnkaa 

všechny recenze uživatele

Když jste holka a jste nemocní a chce to něco u čeho se prostě jen chcete zasmát a nic víc, tak toto je přesně ten film :) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé co tohle http://www.csfd.cz/film/206100-pan-telocvikar/ akorát se vdává bratr s úhlavní nepřátelkyní oproti tomu kde se vdávala matka s úhlavním nepřítelem. Tělocvikář byl taky dobrý ale měl hluchá místa zato tady jsem se bavil více oproti tomu tělocvikář měl lepší humor zatímco tady je humor který ocení tak ženské. Ve výsledku se jedná o nadprůměrnou komedii (i když já se nezasmál ani jednou možná jen scéna v letadle je povedená + občas hlášky toho kluka). Je pravda že téma už tu bylo x krát a i v lepších vydáních (třeba ta zkouška svatebního tance Prci Prci Prcičky 3 Svatba) ale mě to nějak nevadí. další plusové body dávám za žádnou fekální scénu. Jinak Jamie Lee Curtsi vypadá skutečně strašně (jak chlap) a ta scéna kdy tam příjde v těch šatech a všeci jí říkají jak je sexy je úplná urážka vkusu snad všech :-) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, americké, klasické × jednoduché, stupidní, citové kecy. Klasická komediální zápletka, snaha o pomstu, pomsta, jekot, a sebebičování, omluvy, objímání, happyend a konec. Během filmu jsem málem několikrát usnula, ale jinak dobrý. Sice bylo pár trapných scén, jako zpěv na generální večeři a podobně, ale jinak to šlo. Ale stačí na jedno podívání, hlubší smysl v tom asi nemá cenu hledat. ..jo v Americe jsou asi jenom pěkný lidi, co? ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale pro mě zbytečně ztracených 105 minut. Trapné, nevtipné a nudné od začátku do konce. Navíc hodně předvídatelné, od poloviny filmu je jasně patrné k jakému konci to směřuje. No a taneční vystoupení, které má být jako manželský slib spečetilo rozsudek jedné hvězdičky. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Obyčejná americká komedie s klasickým tématem, které se bohužel odehrává v mnoha životech lidí, nejen na střední škole. Osobně mě nejvíc pobavily hlášky malého bráchy, který měl ve filmu bohužel málo výstupů...Jinak -rivalita mezi Weaver a Curtis - vynikající herečky, které svou elegantností filmem prošly asi nejlépe ze všech a bylo to pro ně jen takové oživení v kariéře :D :D Konec - klišé nad klišé :D ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě pohodová oddychovka! V závěru možná už přehnaný co se týče babiček, že narazí také na své sokyně, ale budiš. Nejhorší scéna na předsvatební party, kdy vezme mikrofon nevěsty bývalí a všichni ho tam poslouchaj jak jí stále miluje. Povedených scén celkem dost : běhání v přírodě a spadnutí do mraveniště, spadlá naušnice matky v umyvadle, povolený domeček na stromě atd... Navíc se tam pro mé překvapení na začátku ukázal v letadle Dwayne a ke konci P.Duffy- zajímalo by mě kolik za to dostali :D 60% ()

anli 

všechny recenze uživatele

Každý ,kdo to zažil ,si pamatuje střední školu.Někdo na to vzpomíná rád a někdo nerad.A hlavní hrdinka tohohle filmu na to vzpomíná nerada a snaží se na to zapomenout ,ale život jí to neulehčí a ženou jejího bratra se stává její hlavní rivalka ze střední.Celkem jednoduché ,že?Je to totiž typická americká komedie s poměrně jednoduchým a předvídatelným scénářem ,která stojí a padá na hercích a komických situacích ,které jim scénář předkládá.A tady se to celkem zadařilo a to hlavně díky Kristen Bell ,Sigourney Weaver ,Jamie Lee Curtiz a Kristin Chenoweth.Ženská část filmu si to opravdu užívá a je to znát a díky tomu toho hodně zachraňují a film má právě proto takovou zvláštní lehkost a hravost.A komediálnost.Ano ,je tu opravdu spoustu komických situací a vtipů.Některé jsou více zdařilé ,některé méně a najde se tu i pár trapnějších ,ale osobně jsem se slušně pobavil a film si užil.Mužská část hereckého obsazení se snaží držet krok s tou ženskou ,ale vlastně tu dělají jen takové lepší a humornější křoví.Kamera je typický cílová ,takže se zaměřuje především na hereckou část a nijak moc se nerozhlíží a hudba sem celkem slušně zapadá.Možná bych malinko víc stříhal a změnil konec ,který je opravdu hodně předvídatelný.Jelikož je ale komediií ,jako šafránu a slušně jsem se bavil ,je tohle poměrně dobrý úlovek ,který u mě zůstane malinko nad průměrem a to hlavně díky herečkám a několika skvělým scénám.Dávám klidných 60% a teda na střední školu taky nějak zvlášť dobré vzpomínky nemám.Že by právě proto? ()

Reklama

Reklama