Reklama

Reklama

Nature

(seriál)
USA, 1982, 341 x 60 min

Kamera:

William Rexer, Paul Atkins, Paul Williams, Alphonse Roy (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nature je dokumentárním seriálem věnovaným divoké přírodě, zvířatům, jejich životu i rozmnožování. Řada záběrů je unikátních, kdy se filmaři neváhali přiblížit i k těm nejnebezpečnějším šelmám, aby divákům zprostředkovali přírodu z co nejbližšího pohledu.
Nejprve se seriál objevil v roce 1982 na stanici PBS, následně se objevil v dalších amerických stanicích včetně známého Discovery Channel. (Paity)

(více)

Recenze (6)

juta 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze díl Violent Hawaii / Odvrácená tvář Havaje. Havaj jsem asi jako každý druhý vnímal jako jeden z rájů na Zemi, kde je teplo a relax, ale i tam se musí občas potýkat s krutými živly. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Podařená záležitost, které bych netipoval, že vznikla na začátku 80. let. V tomto ohledu je to téměř neuvěřitelné a jen to dokazuje, že na dokument se dá dívat i s takovým odstupem a na kvalitě mu to nic neubere.... pochopitelně, když je dobrý. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po zhliadnutí dvoch častí 26. série - Silence of the Bees a In the Valley of the Wolves. Plnohodnotný prírodopisný seriál, ktorý ide aj do detailov, ale snaží sa, aby témy boli zrozumiteľné a príťažlivé i pre laikov. Teším sa na ďalšie diely. ()

nessbeal

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdéle vysílaných seriálů v televizní historii. V každém díle má divák možnost nahlédnout pod roušku tajemství života v divočině, jak fungují různé ekosystémy a podobně. Jsou mu odkrývána tajemství, která nám připravuje sám život. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení v tomhle případě je asi mírně neobjektivní jelikož ho nelze provést komplexně. Proto jsem hodnotil každý viděný díl zvlášť a pak jsem průměroval. Land of the Falling Lakes - Plitvická jezera 5* Queen of trees - Africké stromy 5* Voyage of lonely turtle - 4* ()

Reklama

Reklama