Reklama

Reklama

Znuděný idol Hollywoodu se dobrovolně stane hlavní cenou v loterii a jeho život je rázem vzhůru nohama – zvlášť, když se zamiluje ještě před slosováním. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Taková trochu naivní pohádka, ve které jsou ženy vyobrazeny jako ječící slepice honící se za mužem s hloupým výrazem a slizkým knírkem. Jeho jediným sexuálně aktivním mužským konkurenten je mladý Cowley z CI5, který musí přemlouvat svou snoubenku, aby si nevymýšlela ptákoviny. Ale onoho času to bylo asi to nejsnesitelnější na Netflixu. A to vypovídá hodně o nabídce Netflixu. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn komedie v hezkých barvách, ale myslím si, že z námětu šlo dostat mnohem víc. Strašně otravné byly snové sekvence. Závěrečné cameo jedné známé osobnosti bylo opravdu nečekané. ()

Reklama

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Rozervná romantická hříčka s vtipnou zápletkou kolem znuděného idola ze stříbrného plátna si hází před sebe jako klacky pod nohy nejedno tradiční klišé, aby pak těma nohama mnohé z nich nečekaně odkopla a stihla postupně diváka překvapit nejedním vyústěním. Ani nevím, proč jsem si u Loterie lásky párkrát vzpomněl na slavný muzikál Zpívání v dešti... možná proto, že oba tyto filmy nesou v sobě to kouzlo prastarých filmových barev v množství nápaditých scén ze studiových ateliérů (zde především vtipné snové výjevy) a také dokážou podobným způsobem využívat jistá dobová klišé diváckých veseloher v originálním provedením s výrazným nadhledem, s nímž se návštěva světa filmových hvězd ve fiktivním příběhu stává ještě milejší. David Niven si svého otráveného i mírně nafoukaného hrdinu z plátna vychutnáva jak jinak, než s velkým gustem, a komedie s ním byla opět zárukou kvalitní dobové zábavy. Sice nejsem z toho odvařen až tolik, jako zdejší dosud jediný komentující D.Moore, ale stejně mi nezbývá než citovat na závěr jeho poslední větičku: "A to závěrečné cameo!" :-) [75%] ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Krásně bláznivá komedie, která si z limonádového romantického žánru střílí a zároveň do něj přispívá. Rexe Allertona (čti skvělého Davida Nivena) už nebaví být idolem stěn dívčích pokojíčků, který se v dobrodružných filmech ohání kordem a bůhvíčím dalším, nicméně davy jeho fanynek to bavit nepřestalo, a tak prchá z Hollywoodu do Evropy a... A nechte se překvapit. Film se odehrává v mile absurdním fikčním světě, v němž by například komisař Clouseau budil dojem nejschopnějšího vyšetřovatele všech dob, a aby toho nebylo málo, tahle absurdní realita se mísí s ještě absurdnějšími snovými scénami, při nichž se Charles Crichton opravdu vyřádil - jsou tak nápadité a vtipné, že mi kolikrát (třeba ta úvodní nebo ta taneční) připomněly styl Terryho Gilliama. Loterie lásky mě zkrátka překvapila a potěšila a jsem rád, že Netflix začal pro filmy sahat i do archivů._____P.S. A to závěrečné cameo! ()

Reklama

Reklama