Reklama

Reklama

Nenávidím den Sv. Valentýna

  • USA I Hate Valentine's Day (více)
Trailer

Majitelka malého brooklynského květinářství, Genevieve, je nenapravitelná romantička, která ovšem sama na vážné vztahy nevěří. Vyznává pravidlo pěti schůzek, nechce se totiž v lásce zklamat. Jednoho dne přichází do jejího krámku Greg Gatlin, nový majitel sousední zkrachovalé restaurace. Genevieve svou neobvyklou životní filosofií Grega zaujme, a tak ji pozve na rande. Vše probíhá podle plánu, Genevieve radí Gregovi, jak se chovat, aby bylo rande dokonalé, oba se baví, od schůzky nic nečekají. Po čtyřech úžasných rande a jedné vášnivé noci si však přestane Greg Genevieve všímat. Domníval se totiž, že společně strávená noc se počítá jako poslední, pátá schůzka, po které by se podle ženiných pravidel měli rozejít, a tak vztah ukončil. Genevieve se nemůže z rozchodu vzpamatovat, také Greg na ni stále myslí. Týdny a měsíce plynou. Na valentýnský večer však čeká Genevieve překvapení, Greg se konečně odhodlá a vyzná jí lásku. (TV Nova)

(více)

Recenze (53)

freddy 

všechny recenze uživatele

Už hodně dlouho se mi nestalo, že bych narazil na takhle nesympatický film. Na tomhle filmu bylo hrozné prakticky vše počínaje nesympatickými herci, kteří hráli nesympatické postavy, přes nudný děj, v němž se téměř nic nedělo, až po trapný konec, kdy se žádné překvapení nekoná a čeká nás happy end. Během filmu jsem několikrát nebyl daleko od toho, abych usnul, děj byl nudný, nezajímavý, všechny postavy byly zralé na odstřel, zkrátka jsem po delší době zase viděl film, který byl ztrátou času. Že jsem ho dokoukal až do konce, to vlastně považuji téměř za úspěch. Musím se přiznat, že mi absolutně uniká smysl vzniku tohoto filmu, přece si nikdo nemohl myslet, že s takovým scénářem a s takovými herci udělá nějakou velkou díru do světa. Osobně jsem rád, že mě zhlédnutí filmu nic nestálo a viděl jsem ho bezplatně na jedné z českých celoplošných televizních stanic, protože utratit za tohle byť jen jednu jedinou korunu, asi bych hodnotil film odpadem nebo jednou hvězdou. Nakonec jsem se rozhodl filmu udělit slabší dvě hvězdy, protože přece jen když jsem to dokázal dokoukat až do konce, tak to nebylo nejhorší, respektive mohlo to být ještě horší, takže proto nakonec ty dvě hvězdy. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

No nebylo to až takové peklo, kterým bych se musel prodírat, ale za koupený lístek do kina bych se neměl rád. Ještě že jsem se na to díval v letadle, kde jsem teoreticky neměl co dělat, a zázračně jsem přečkal absolutně nezáživnej začátek filmu. Film, který si můžete pouštět na nějaké párty jako pozadí a nesledovat na 100%. Jelikož se tam zas toho tak moc neděje o nic nepřijdete. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zívám. Kdybych nezívala tolik, možná bych dala i za dvě, ale já si málem roztrhla hubu a ještě mě z toho asi v půlce začala bolet hlava... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si trochu myslela už předtím než jsem si to pustila, že to nebude stát za moc. Ale doufala jsem, že mě to třeba příjemně překvapí. Tak ne, nestalo se. Nevím co to mělo být za žánr. Nejspíš romantická komedie, ale opravdu se nepovedla. Zasmála jsem se asi dvakrát (bezdomovec a obrazy v galerii), ale zbytek opravdu nestál za řeč. Snad všechny postavy mi přišli protivné a i přesto, že to mělo jen 98 minut mi to přišlo nekonečný. Tak tohle už znovu opravdu ne. 2* ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som ku takejto zhovadilosti ani nemal v pláne písať komentár. Svoje rozhodnutie som však zmenil, ako výstrahu užívateľom, ktorí by chceli urobiť podobnú chybu ako ja a priniesť domov v dobrej viere svojej partnerke nejaký vydarený kúsok romantiky. Aby náhodou nedopadli ako ja, keď fľaša vína bola na stole, sviečky horeli a ako vrcholné číslo som sa vytasil s týmto kúskom. Dostal som 30 minút pohľadov spod nechápavosťou stiahnutého partnerkinho obočia, následne vzduchom obývačky preletelo zopár invektív na adresu hlavných hrdinov (musím uznať že oprávnene) a potom už som videl len zadnú časť mojej partnerky miznúcu v dverách. Hrdinsky som film stihol dopozerať, ovšem myslím, že to bola ďalšia zásadná chyba toho večera. Už aj ja nenávidím Valentýna. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nia Vardalosová měla slušný potenciál, zvláště po svém megaúspěšném průlomu s Velkou tlustou řeckou svatbou. Bophužel každý její další počin zapadal čím dál tím víc do bahna průměrnosti, neřkuli nudy, zde se evidentně snažila o svůj comeback, dokonce povolala zpět s sympaťáka Johna Corbetta. Nia si dokonce tak věřila, že si uzmula i řežisérskou sesli, což možná nebyl nejlepší nápad, její vedení není tak pevné, jak by mělo být, scénář má pár zajímavých chvil, jenže počase vše sklouzne do starých, omletých kolejí, velká škoda. PS. Bohdana Tůmu začínám velmi, ale opravdu VELMI hodně nenávidět!! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nezábavná, neromatnická ale hlavně nudná, kýčovitá romantika. Od Nii Vardalos jsem po "Tlusté řecké svatbě" čekal rozhodně více než typickou romantiku, kde jde vše podle pravidel, dokud se něco nepokazí aby se to mohlo v přeslazeném závěru opět napravit. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nia Vardalos by měla okamžitě přestat užívat ty prášky, který do sebe nejspíš sype po kilech. Protože pak točí nesmyslné, nevtipné filmy a navíc se u toho pořád směje jako zfetovaná liška. /17. 2. 13./ ()

Drunk_Queen odpad!

všechny recenze uživatele

Koukat na tohle je fakt chyba. Postavy jsou pitomé, otravné a hlavní hrdinka mečí jak koza a myslím, že by fakt zasloužila pár facek.. Vše se tu řeší velmi slepičím a postiženým způsobem a vůbec, řeší se veelmi důležité věci... Většinu dialogů jsem bohužel ani nepostřehla, kdykoliv totiž někdo otevřel pusu, slyšela jsem většinou jen blá, blá, blá... Během filmu jsem začala akorát tak zívat a myslím, že záživnější by byl i dokument o pletení svetrů. 0% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Čo si budeme nahovárať...hit typu Moja Tučná Grécka Svatba sa určite nekoná..už z toho dôvodu že ten istý koncept plus znásobený typický prvkami amerických romantických komédií je hodne zlý mix..Nia Vardalos sa prvú hodinu stále len usmieva čo po čase začne liezť na nervy a John Corbett si "odohrá" svoje, čo ženám úplne stačí aby im ustál v pamäti..celkovo je tento film mixom dvoch rôznych vecí čo trestuhodne nevyšiel... ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Utrpení to nebylo, ale slabé to teda bylo. Už dlouho jsem nad filmem neuvažoval, že ho vypnu, ale v tomto případě od toho nebylo daleko. ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Už od prvních pěti minut jsem si přála, aby to skončilo špatně. Být režisérkou, tak je nechám oba umřít nebo aspoň jednoho odstěhovat někam hodně daleko. Jak se můžete s jednou postavou ztotožnit, když jsou obě stejně neympatický??? Tohle už vážně přehnali a já měla co dělat, abych to nevypnula! Tohle je opravdu nejhorší romantická komedie, co jsem kdy viděla! Jediná vtipná věc, je ta, jak jsou oba hlavní hrdinové v galerii a prohlížejí si obrazy. ,,Jmenuje se to Žlutý bod.'' ,,Vážně? Já žádný nevidím.'' Tak za tohle dávám jednu hvězdičku... Anebo vlastně ne! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Není to tak hrozné, jak jsem od hodnocení na csfd očekávala, je pravda, že jsem to nesledovala celou dobu, ale spíš jsem to poslouchala. Má to dost pomalý začátek a místy je to vážně hodně romantický. A Nia Vardalos se ve filmu tak křečovitě usmívá, že jí to snad i zůstalo. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Klasický americký romantický film poďla starej známej učebnice. Ničím neohúri, ale sklamaný nie som. Proste je to iba taká neviazaná zábavka na jedno pozretie. Na spríjemnenie chvíle to ujde, ale netreba nič čakať. Je tu klasický happyend, na ktoré sme v podobných filmoch už zvyknutý. Herci celkom sympatický, ale nijak nežiarivý. Niekomu môže film prijsť vklude ako totálny odpad. Pre niektroích môže predstavovať aj sci-fi žáner. 45% ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Přehlídka blbců předstírajících po neuvěřitelně dlouhých 98 minut romantiku .Bohužel jim zřejmě nikdo neprozradil, co to vlastně romantika je, takže si ji po celý film pletou s nudou a v tom jsou vážně dobří. Pokud byl tento film natočen s primárním cílem unudit každého diváka, který si ho pustí, tak klobouk dolů. Povedlo se na jedničku:-). ()

Reklama

Reklama