Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, která nikdy nekončí.  Skupina zlodějů vykradla banku. Ačkoliv jim jsou Semir Gerkhan a Tom Kranich na stopě, podaří se jim ujet v uneseném autobuse plném cestujících a řítí se po dálnici. Žádné zátarasy je nemohou zastavit, autobusu však dochází palivo. Pod pohrůžkou zabití rukojmích si lupiči vynutí přistavení cisterny s naftou. Sám Semir se vydává do této akce, ale je zajat. Situace se vyostřuje a životy všech rukojmích jsou ve smrtelném nebezpečí... Jak si poradí Kobra 11 s tímto těžkým úkolem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film rozdělený na 2 části: 1.díl ukazuje přepadení transportu peněz a následného útěku v MHD... Teda ten frajer je pěkný padouch, když střílí na počkání každého koho potká... Díl končí na mostě, když jim došla nafta... 2.díl další ničení a zmar pokračuje... Jinak ten konec byl super hlavní padouch je zastřelen "rukojmím", ze které se vyklubal komplic... No a Semir s Tomem zachrání rukojmí z autobusu a nakonec uniknou na padáku... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo tak tahle Kobra 11 mne docela dost bavila ocenuju ze to jeste neni takova parodie navic tenhle Semiruv partak mi byl zatim nejsympatictejsi pribeh je sice trochu vykradena Nebezpecna rychlost ale i tak mne dost zaujal a libil se mi hlavni zaporak kterej byl spravne nekompromisni a hlavne to byl skutecnej profik samozrejmne ze par nelogicnosti se najde konec byl trochu odflaknutej a taky skoda ze aspon jeden pasazer autobusu nebyl pro vystrahu popraven ten debilni kravatak si o to dost koledoval ale jinak to ma celkem spad svizne to utece a ani se tentokrat tvurci zbytecne nevyzivaji v tech radoby cool zpomalenych zaberech vybuchy jsou paradni a sundani vrtulniku autobusem je sice pekelne prehnany ale nema to chybu takze az na par kravin fakt velmi slusna nenarocna zabava ()

Reklama

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu s dalším pilotním dílem (Štvanice) to nejlepší, co jsem kdy z Kobry viděl. Vzhledem k výrazně slabší úrovni řadových dílů seriálu asi to vůbec nejlepší se Semirem Gerkhanem, který je symbolem této série. V obou těchto pilotních dílech je Semirovým parťákem Tom Kranich, který je podle mě navíc jeho nejlepším kolegou. I když je Jízda smrti linky 834 silně inspirována americkým akčním filmem Nebezpečná rychlost, troufám si tvrdit, že dopadla lépe než zámořský vzor. 75-80 % ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 v tom nejlepším světle. Jeden čas jsem tenhle seriál hltal. Především Tom a Semir jsou moji oblíbení parťáci. Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci, jejich úkolem je chránit naši bezpečnost. 75% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 - pilotní díl k 5. sezóně. Nová sezóna nijak nevybočuje ze šlépějí starších dílů a nabízí slušnou zábavu, jen tento pilot je s porovnání se starší Pekelnou jízdou jen slabý odvárek. Pilot s názvem Jízda smrti linky 834 nijak nesestupuje v napínavosti a originálnosti dílů páté série, naopak, nabízí opět slušnou dálniční zábavy a zajímavé případy, tento pilotní film je toho důkazem :-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama