Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Tom jsou na stopě pašerácké bandě, které už překazili několik akcí. Pašeráci se jich chtějí zbavit, a proto na ně nastraží léčku. Vylákají je na odlehlé místo, kde se mají sejít s informátorem. Toho však naleznou mrtvého a na místo dorazí lidé z protikorupčního oddělení policie. Tom a Semir jsou pro podezření z korupce zatčeni, ve vězení jim však hrozí smrt od spoluvězňů! Jejich kolegové od dálniční policie jim budou muset rychle pomoci, aby mohli odhalit skutečné viníky a očistit svou pověst. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Ondr4H 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda Štvanice je přesně ten důvod proč jsem jako dítě měl rád kobru 11 a proto mě její novodobé směřování alá vysmáté vybuchující šajze nebetyčně vytáčí. Děj a akce by dle mého názoru obstály i jako akční film do kin, místy bych to "potunil" aby z toho zase tak moc ta televizní produkce nekřičela, ale jako celek to funguje moc dobře.Zločince jsem nenáviděl a ten jejich konec byl opravdu vypečený... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále vydařený pilotní film, ale z té trojice s Tomem ten nejslabší. Tenhle díl také zároveň funguje jako takový vzor do dalších sérií, kde se tato tématika objevila už tak nejméně 10x. Děj je vcelku předvídatelný, a nejedná se opravdu o nic originálního, ale je zde spousta akce, která je velmi efektivní. Také se na scénu dostává jedna z nejlepších vedlejších postav Schröder, který tu s námi zůstane až do nějaké 10. série. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejlepší pilot s Tomem Kranichem. Hezky začala 6.série. Příběh je netypický, nebot se Semir s Tomem v jednu chvíli dostanou do vězení. Název Štvanice je opravdu přesný. Film je napínavý, nekonečně akční, zde funguje téměř vše, i pěkná klasická hudba. Takže film hodnotím celkobě na 99% = ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia Kobry 11 sa vždy snažili pilotné diely obohatiť niečím zaujímavým, čo by obhájilo ich celovečernú dĺžku. Skutočne sa im to podarilo snáď iba raz. Toto je skôr ten prehnaný prípad, keď to s tou väznicou možno trochu prestrelili. Ale aspoň je to diel s René Steinkem, ktorý, ako všetci vieme, bol jediným skutočným Atalayovým parťákom. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak musim rict ze tenhle pilot se rozhodne povedl! Rene Steinke je pro mne proste nejlepsim partakem Semira a tahle dvojice mi prisla zkratka nejsehranejsi spousta akce tentokrat i slusnej pribeh i kdyz samozrejmne jak uz je zvykem uhodnete par veci dopredu ale i tak to ujde navic se tu nesnazi byt za kazdou cenu vsichni hrozne vtipni jako v nekterych pozdejsich dilech a finalni akce je urcite vydarena takze u mne spokojenost ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama