Reklama

Reklama

Po stopách

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2004, 14 min

Režie:

Ján Novák

Účinkují:

Miroslav Vladyka

Obsahy(1)

Miroslav Vladyka se v cyklu České televize vydává po stopách výjimečných osobností na zajímavá a často také málo známá místa Čech, Moravy a Slezska. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Já tedy neznám zamýšlenou cílovou skupinu tohoto neuvěřitelně plytkého pořadu, každopádně ovšem nechápu, proč ze sebe Vladyka dělá při vypouštění těch svých pindů takového debila... :-( . . . Navíc sledovat díl o Brně >po stopách Jiřího Mahena< byl pro brňáka po faktografické stránce poněkud tristní zážitek... Blablabla a kamera snímá úplně jiný dům, než o kterém šašek plácá, šašek plácá dál a kamera hledí úplně někam jinam atdetc... :-[ To mi zase něco hnulo žlučí... Tak hlavně že soudruh kameraman pečlivě zabíral logíčka nejmenovaných trendy hospod. Předpokládám, že to byla taková malá stopa domů, že, známe už ty kluky pépéčkáře veřejné služby... :-/ . . . Jestli měl realizační tým podobný přístup běžně si už netroufám posuzovat, protože samozřejmě neznám tak důvěrně jiné lokality, kde se měly všelijaké ty osobnosti pohybovat, ale nevěřím, že by tenhle brněnský díl byl jen lajdáckou výjimkou... - - - - - (Sledováno průběžně nahodile jak se namane, po brněnském dílu vysílaném 3.3.2011 na ČT1 hodnocení 74., znechucený komentář zde jako čtvrtý - 3.3.2011) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ale celkom príjemná, náučná televízna relácia o významých osobnostiach z radov umelcov, vedcov, politikov a ďaľších výnimočných ľudí. Relácia o Veľkých Čechoch. Úloha moderátora pripadla na herca Mirka Vladyku, ktorý sa jej chopil svojským spôsobom. Mrzí ma, že podobné projekty nevznikajú aj u nás na Slovensku. ** ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Sice bych neměl hodnotit po dvou dílech, ale u tohohle udělám výjimku. Měl jsem tu čest vidět, především díl o Děčíně, městě, kde žiju. A musím říci, že to bylo zdařilé. Má to jen 15 minut, ale celkem dobře zpracované a dozvíte se za tu krátkou dobu dosti věcí. Dokonce tam zmínili věci, které ani o Děčíně nevím(měl bych se stydět :-O). Jinak Vladyka se na to hodí a je i docela vtipný. 75% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý pořad a zajímavých místech naší země, pojatý skrze "stopování" slavných osobností. Miroslav Vladyka umí hezky vyprávět a jeho převleky bývají vtipné. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyl Miroslav Vladyka tak hrozný zjev a ušila jako poloviční snůně, tak by se občas na to dalo i koukat. Jenže on k tomu ještě přidá ty svoje obličeje a pořad pošle úplně do kytek. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Příjemné, nenáročné, vskutku trochu až nenápadné. Díky Vladykovi a jeho "odštěpující se" osobnosti se to sleduje hezky. ()

Via 

všechny recenze uživatele

Dobrý, kvalitní pořad o osobnostech Čech, Moravy a Slezska - vědci, hudebníci, malíři, skladatelé... Průvodcem je Mirek Vladyka :) ()

Reklama

Reklama