Reklama

Reklama

Recenze (12)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Delí belí, snad to na třetí zátah dosleduju, Zatím funguje jako slušná ukolébavka. Že má dánský herec Kim Bodnia problém s kariérou mi tedy přišlo už delší dobu, ale že se dopracuje k roli Rusa v indickém filmu, i když tedy z produkce Aamira Khana? Občas si vzpomenu na Bollywood Calling: Herec: - „Role v Indii? Tak zoufalý nejsem.“ Jeho agent: - „Ale jsi.“ Takže na třetí pokus dosledováno a závěr mě překvapivě docela bavil. Přestřelka vypůjčená od Tarantina. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Už jsem pár indických komedií viděl, i docela divnohumorných, ale takhle ztřeštěnou ještě dosud ne. Indický film, kde jede fekálně lúzrovský humor a úplně normálně se mluví o lesbách (ve smyslu jejich existence), to jsem tedy nečekal. Říkal jsem si, že když to nemá ani dvě hodiny, bude to o něco ochuzené, ale ne, dokonce i na taneční čísla dojde. Vcelku milé překvapení. ()

Reklama

Ketri 

všechny recenze uživatele

A zase ten odpuzující plakát! Dlouho jsem to odkládala s tím, že na další zombíky nemám náladu, a oni to žádní zombíci nebyli, i když tedy k tomu nebylo daleko. Z počátku se vše točí kolem fekálního humoru - jak už nápis na plakátu napovídá - ale pak se film rozjede do klasické komedie. Bodnia v župánku, chlapi v čádorech, no mě to rozesmálo. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nevedela som, čo môžem očakávať, ale nakoniec to dopadlo tak, že som sa smiala od začiatku do konca :-) Indická variácia na komédie, kde sa nímandi zapletú s gangstrami, sa mimoriadne vydarila. Ak má film dostať 5*, či už je to dráma alebo bláznivá fraška, musím to cítiť v kostiach okamžite po jeho skončení. No a toto bolo čisté nadšenie. Mňamka presne podľa môjho gusta :-) ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Očakávala som niečo oveľa, oveľa lepšie. Pripadalo mi, ako keby si úživali nadobudnutej slobody a tak vložili slovo "fuck" do každej druhej vety. A po chvíli to prestalo byť vtipné. *** Väčšina zábavných scénok bola ukázaná v upútavke a trochu aj v promo videách. Celkom chytrý scenár, skvelé momentky. Gang pašovateľov bol zábavný. Z hereckého obsadenia sa mi najviac pozdával Kunal Roy Kapoor. Vir Das strávil väčšinu času v kŕčoch (:D) a Imran si zachoval pravý poker face. *** Nie je to film, ku ktorému sa vrátim, ale rozhodne sa teším na hudobné videá (ktoré neboli súčasťou filmu). Hudba bola skvelá, ale v rámci filmu celkom zabudnuteľná. Keby som na nej takú dlhú dobu nezávislačila, ani by som si ju nevšimla :) Za Jaa Chudail a Aamirovu "itemovku" sú to silnejšie tri hviezdičky (postarali sa o potrebné oživenie). *** Keď už indickú komédiu, tak to radšej Tere Bin Laden a Aagey Se Right - tie boli viacej mojou šálkou kávy :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama