Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mladá, je krásná, a přece...!
Vic je atraktivní, inteligentní mladá žena..., a přesto je stále panna. Pořád ji totiž něco nevychází - špatné místo, špatný čas, ale především špatný muž. Jednoho dne však potká toho pravého, sympatického Nika, kterému se také zalíbí. Je tu však ještě její "problém", se kterým si bude muset nějak poradit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (39)

nurielka 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka, ktorá zistí asi 15 minút pred koncom, že odrazu miluje niekoho iného a nie toho o ktorom snívala celý film a ten dotyčný sa kvôli tomu rozíde s priateľkou, s ktorou chodil päť rokov a nezdalo by sa mi, že by im to škrípalo. To mi prišlo strašne neľudské. Aspoň keby do toho dali šťavu. Ľudkovia kde ste nechali charakter? Strašné a nudné klišé. Keby bola aspoň trošku škaredšia a nudnejšia, tak by to bolo aspoň trochu uveriteľné, že je panna, ale toto mi skôr spôsobovalo muky, pri ktorých som prevracala oči v jednom kuse. A k tomu tá hudba. Iný výber nenašli? Prisahala by som, že tú istú pieseň počas filmu pustili aj 6 krát. Ale nechce sa mi to ešte raz púšťať a zisťovať či je to naozaj tak. Dala by som tomu aj odpad, ale ľutovala som tú hrdzavku, ktorá dostala košom, a tie jej slzy boli takmer skutočné, takže.. ()

sha.piro 

všechny recenze uživatele

Co se týče tohoto filmu, řekl bych, že komentář, který zde zazněl od Stenleyho, ho vystihuje asi nejlépe. Tedy, alespoň co se týče mého pohledu na něj, já s ním souhlasím. Není to sice kdoví jak skvěle natočené, nebo zahrané, ale umí to být nejen vulgární ale zároveň něžné, experimentující a přesto přitažlivě konzervativní. A jisté poselství to vskutku má. 45% ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ušlo to, nějaký ten vtípeček v tom je. Jen nevim, jestli by takováhle žába byla fakt ještě ve 29 panna. Trošku mi nesedl závěr, kdy se všechno tak nějak radikálně změní, aniž by tomu ze začátku něco nasvědšovalo. Náznaky tam sice byly, ale prostě po celou dobu děje se nestalo nic tak zásadního, abych si tam tu změnu dokázal představit. A jednání protějšků? Pohodička, jako by se nic nedělo... To já bych byl nasraný, jako že fakt jo. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

"Pravá" německá romantika jak od Ingy Lindström říznutá trapasy a sexuálními eskapádami alá Holky to chtěj taky. Zkrátka to nejhorší z německého filmu v jednom balení. Trošku mě děsí zjištění, že bych scénáře podobného ražení mohl psát z fleku i já. Už 5 minut po začátku filmu jsem měl neotřesitelné jasno v tom, kdo se ujme deflorace té hlavní gertrudy a i další předpovědi, týkající se vývoje děje, byly tak přesné, že by mi je záviděla i věštkyně Sibyla. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Tento sympatický a přitom vlastně obyčejný snímek nečekaně disponuje jakousi odlehčenou přitažlivostí. Přináší i určité užitečné poselství varující nás do života před vytvářením unáhlených závěrů a před zaslepeností k vlastním citům. Poměrně překvapivé závěrečné rozuzlení umí i ospalého diváka vytrhnout z případné letargie, i když to tvůrci vzali příliš hopem a vyhrocená situace vyznívá poněkud nedůvěryhodně. Jenže právě i takové věci se někdy na světě dějí - láska nezná pravidla. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Berlíně (Německo). (GASTON73)

Reklama

Reklama