Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mladá, je krásná, a přece...!
Vic je atraktivní, inteligentní mladá žena..., a přesto je stále panna. Pořád ji totiž něco nevychází - špatné místo, špatný čas, ale především špatný muž. Jednoho dne však potká toho pravého, sympatického Nika, kterému se také zalíbí. Je tu však ještě její "problém", se kterým si bude muset nějak poradit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (39)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně stupidní příběh. Jak hodnotit objektivně, když je člověk flustrovanej, až na pokraj svých mezí, kdyby byl film němý možná by se mi líbil víc. Chvilku jsem i doufal že to bude německá verze 40 let panic v hlavní roli s holkou ... ovšem realita byla jaksi zdrcující ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Než dřepnete k telce a zkazíte si odpoledne, odpovězte mi na dvě otázky: Potkali jste někdy devětadvacetiletou pannu? Jo? No, tak jak si myslíte, že asi bude vypadat film o ní...? Hezkou zábavu. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ušlo to, nějaký ten vtípeček v tom je. Jen nevim, jestli by takováhle žába byla fakt ještě ve 29 panna. Trošku mi nesedl závěr, kdy se všechno tak nějak radikálně změní, aniž by tomu ze začátku něco nasvědšovalo. Náznaky tam sice byly, ale prostě po celou dobu děje se nestalo nic tak zásadního, abych si tam tu změnu dokázal představit. A jednání protějšků? Pohodička, jako by se nic nedělo... To já bych byl nasraný, jako že fakt jo. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Tento sympatický a přitom vlastně obyčejný snímek nečekaně disponuje jakousi odlehčenou přitažlivostí. Přináší i určité užitečné poselství varující nás do života před vytvářením unáhlených závěrů a před zaslepeností k vlastním citům. Poměrně překvapivé závěrečné rozuzlení umí i ospalého diváka vytrhnout z případné letargie, i když to tvůrci vzali příliš hopem a vyhrocená situace vyznívá poněkud nedůvěryhodně. Jenže právě i takové věci se někdy na světě dějí - láska nezná pravidla. ()

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Tej herečke by som hodila kirpič v mordu.... to jak pulí a škulí očami, kde ju vyhrabali? A čo to má znamenať, že sa chlap na svadbe rozíde so svojou snúbenicou a potom v svadobnom hoteli lezie do postele za tou druhou? Ten by skončil s kirpičom v morde tiež. A spičky v srak! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...jediné čo mi vadilo bolo nelogické konanie hlavnej hrdinky ( či už to akým spôsobom si doniesla domov "nafúknutého pandrláka", či útek od nahnevanej manželky chlapíka - kde ťažko predpokladať, že by sa neskôr nebola zastavila a obliekla sa a nie utekala celú cestu domov len v spodnej bielizni ako to bolo tu......a samotná pointa prečo bola panna...hmm..aj to mi prišlo moc presladené...a neviem či to bol dôvod ktorý by bol v skutočnosti možný....)....ale tvorcom filmu asi o takéto dačo nešlo ...chceli len pobaviť...a nie sa zamyslieť nad touto vecou ....a pobavenie bolo pre mňa len ľahko priemerné....... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak komedie to skutečně není. Německé filmy mě opravdu začínají děsit. Herci jsou nezajímaví a scénáristé nedokáží ani zkopírovat Hollywood. Pěkná blbost se stupidním koncem. Ale dokoukal jsem to a začátek mě i docela bavil. Bohužel to mělo sestupnou tendenci. ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Skrátene: Naozaj nie je lepšie povedať pravdu? Alebo inak nereálne : Ak by sa nejaká dievčina ustrážila do 29ky, určite by sa nesprávala ako káča a nesprávala by sa, akoby mala podľahnúť scenáru pre čitateľov BRAVO. Zhrnutie: ...Jááááj!!!...... ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

"Pravá" německá romantika jak od Ingy Lindström říznutá trapasy a sexuálními eskapádami alá Holky to chtěj taky. Zkrátka to nejhorší z německého filmu v jednom balení. Trošku mě děsí zjištění, že bych scénáře podobného ražení mohl psát z fleku i já. Už 5 minut po začátku filmu jsem měl neotřesitelné jasno v tom, kdo se ujme deflorace té hlavní gertrudy a i další předpovědi, týkající se vývoje děje, byly tak přesné, že by mi je záviděla i věštkyně Sibyla. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Prostě klasická komedie něco jako 18 year old virgin...Nápad to má, štávu celkem taky, vtípek tam občas taky je. Klobouk dolů před koncem, který jsem fakt nečekal. 3* a je to akorát :) ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Naprostá nuda, slovo komedie do tohoto filmu snad ani nepatří neboť film má v sobě na nejvíš čtyři humorné scénky, které nejsou nikterak zajímavé. Čekal jsem, že to bude nějaká napodobenina americké komedie 40 let panic, ale to jsem se hluboce spletl. Skoro žádný děj, naprosto hrozné herecké obsazení. 20% ()

J. T. Kirk odpad!

všechny recenze uživatele

Ano jsem si vědom toho že je to německý TV film, ale tohle?! Každá chvilka je trapná až tak že už to víc ani nejde!! Herecké výkony v tomto filmu nenaleznete a to ani když si na to vezmete tu největší lupu co na světě je... Tohle že je komedie?? tak to vubec je to tak maximalne romantická trapárna no i když víc romantiky je v jakémkoli hororu! ()

nurielka 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka, ktorá zistí asi 15 minút pred koncom, že odrazu miluje niekoho iného a nie toho o ktorom snívala celý film a ten dotyčný sa kvôli tomu rozíde s priateľkou, s ktorou chodil päť rokov a nezdalo by sa mi, že by im to škrípalo. To mi prišlo strašne neľudské. Aspoň keby do toho dali šťavu. Ľudkovia kde ste nechali charakter? Strašné a nudné klišé. Keby bola aspoň trošku škaredšia a nudnejšia, tak by to bolo aspoň trochu uveriteľné, že je panna, ale toto mi skôr spôsobovalo muky, pri ktorých som prevracala oči v jednom kuse. A k tomu tá hudba. Iný výber nenašli? Prisahala by som, že tú istú pieseň počas filmu pustili aj 6 krát. Ale nechce sa mi to ešte raz púšťať a zisťovať či je to naozaj tak. Dala by som tomu aj odpad, ale ľutovala som tú hrdzavku, ktorá dostala košom, a tie jej slzy boli takmer skutočné, takže.. ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, je to fakt stupidní, už ten název dopředu prozradí, že je to fakt odpad stejně jako 40 let panic... ()

waska 

všechny recenze uživatele

Pořádná pitlovina, naprosto dementní příběh. Dodíval jsem se jen proto, že jsem musel vědět, kterej chlap jí to nakonec udělá :) ()

astraal 

všechny recenze uživatele

Film velmi velmi nápadně připomínající v mnohých věcech Bridget Jones. Ať už trapnými momenty nebo hudbou. Vic jako hlavní hrdinka je nesympatická a pořád čumí jako péro z gauče. Výsledek je nevěrohodný, neromantický, nevtipný a extrémně pitomý. ()

Reklama

Reklama