Reklama

Reklama

Jack Hunter: Nebeská hvězda

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Star of Heaven (více)

Obsahy(1)

Dobrodruh Jack Hunter se dozvěděl, že nebeská hvězda by mohla být ukryta v Turecku. Vydává se tedy do horského kláštera, v patách mu ale je prohnaný Litman, který se o poklad také zajímá. Osud celé výpravy visí na vlásku. Litman se ve svém honu nezastaví před ničím - ani před vraždou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (32)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Posledni dil trilogie s Jackem Hunterem je kvalitativne zhruba na stejny urovni jako dva predchozi filmy zdalo se mi ze byl trochu vic ukecanej na druhou stranu bylo zde finale a na konci se vsechno vyresilo a nebyla nakonec tato trilogie zdaleka tak spatna jak tu nekteri pisou celkove vzato solidni nenarocna beckova zabava ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Třetí film Jacka Huntera prakticky stejný jako první a druhý. Prostě slušná dobrodružná televizní zábava. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak třetí díl mi přišel slabší než první dva, už se totiž neodehrává ve starobylých hrobkách, ale jde v podstatě spíše o špionážní thriller (stále televizní), takže je to u mně tak za 3,5*, koukat se na to ale dá :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celej sérii by som dal radšej o hviezdičku menej. Amatérskosť a úbohosť. Ale občas sa vyskytne niečo ( v každej z častí ), čo človeku pripomenie to, či ono z iných legendárnych dobrodružných snímkov. A znalého diváka trošku pobaví. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Z této trilogie jednoznačně nejlepší díl. Ti, kdo tento film hodnotili jako "odpad" buď u toho spali anebo ... ale raději už neřeknu nic. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na něco takového si vždycky kladu otázku, kde se bere vůle něco takového tvořit. U Jacka Huntera ale vůle zjevně nechybí a tak autoři práskají jeden filmový zážitek za druhým. Po předchozím díle, na který jsem širou náhodou narazila jednoho večera v televizi a ze kterého jsem byla natolik paralyzovaná že jsem ho prostě musela dokoukat, už jsem tudletu "hunterovku" vnímala lépe, takže dávám 1*, ale je to vo fous (v podstatě nemohu najít nic, v čem by to oproti tomu minulému dílu "zaostávalo" - jen ta opakovaná hrůza už asi není takovou hrůzou - což jen potvrzuje, že zvyknout se dá skutečně na všechno). ..... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

děj filmu budete asi vnímat tak,jako byste četli paperbackový román a už hodně otřepaný.Neurazí nemá velkou hodnotu ale je něčím málo zajímavý a proto ho dokoukáte až do konce.Sergei ale byl ve své roli očividně otrávený,Kvitovala jsem s povděkem že není přecpaný různými digitálními efekty.Jen přiměřeně.Proto tolik hvězd ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Telenovela ve stylu Indiana Jonese. Chlapci si dali hodně záležet, aby byl Jack Indianovi co nejvíce podobný. Měli se spíše soustředit na to, aby byl co nejvíce Indianovi podobný film ve své kvalitě. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

I Indiana Jones by oblečenej jako Indiana Jones v Istambulu r.2008 vypadal jako vůl,natož tenhle nýmand.Ještě sebou vleče takovýho megazábavnýho"Otíka" a všeobecně to působí(i když já je vlastně neznam?)jako ostřejší turecká telenovela.*za pěkný lokace. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Po predchádzajúcej skúsenosti s Jackom Hunterom som nastavil latku očakávania na príslušne nízku úroveň a väčšinu času som dostával čo som očakával. A teda televíznu verziu Indiho so všetkým čo k tomu patrí (za vlasy pritiahnutý scenár, nízkorozpočtové triky...). Na imbecilného Tárika som si už zvykol a tak som si naivne myslel, že by som mohol tentokrát dať benevolentné 2*. To čo sa dialo v poslednej polhodine ma ale vrátilo späť na zem - triky vyslovene hnusné a hlavne zdravý rozum odišiel do teplých krajín (jeden príklad za všetky - zlosyn je postrelený do nohy, chvíľu nemôže chodiť, ale pár sekúnd na to už veselo behá a kope do Jacka Huntera). Toto proste nie. 2+/10 ()

maciii 

všechny recenze uživatele

To, že je to levné, bych klidně překousla, dobrý scénář se dá napsat i na kus toaleťáku. Horší je to, že je to dějově nemožně laciné, povrchní, nerealistické a nelogické, což se u jiných filmů dá zvládnout díky dobrému humoru, ale ten Jack Hunter taky postrádá. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

No tak teraz už dosť. Stojím si za tým, že taktiež neprevratné komenty k 1 a 2 platia aj po tretikrát. Sergej!!!! Kamarát môj. Teba o záchranu nikto neprosil, teda aspoň nie tu vo východnom bloku sovietov. Ale už keď Cumingham chce stoj čo stoj presadiť porušenie copyrightu aj toho z 1989, nemá na výber. My máme, to je tá sloboda, že okúsili sme ovocie, ktoré vôbec nechutilo, ale už ho vôbec nemusíme jesť. "Bola raz malá malá hviedzička, zjedla ju mliečna, mliečna cestička...." ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první a druhý díl, i tenhle je ukázkovým případem filmu za dvě hvězdy - není to nic, co by mě znechucovalo nebo uráželo, ale taky to není nic, co bych toužil vidět znovu. Vizuální efekty opět na úrovni nějakého středoškolského projektu z devadesátek (zvlášť lávový závěr se blížil odpadu). A romantická linka napříč trilogií byla podobně naivní. ()

kyLuke

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl už dávno a proto jsem ho nemohl ohodnotit.Počkám si až na další shlédutí,ale podle mého to nepůjde nějak vysoko.Ivan Siegel totiž není úplný herec a nijak mi nepřipomíná dobrého dobrodruha.Zápletka také není moc dobrá,neboť trochu připomíná ty velké televizní slátaniny.Viděl jsem i další díly a s těmi si na hodnocení také počkám.Tohle totiž není vůbec dobrý film a co si pamatuju,ostatní díly také ne.Navíc všechny scény v Turecku nestojí za nic.Tento film má navíc tak nevýraznou hudbu,že není skladatel zde ani poznamenán.Stopáž mi přišla přehnaná i když je jen 90-ti minutová.Prostě obyčejná tuctová,nudná dobrodružná zábava. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Třetí závěrečná série Jacka Huntera se zdála o něco lepší než ty dva. Myslím, že by to stačilo vše dát do jednoho filmu. Některé skutečnosti mi tam vyloženě vadili, viz boj Jacka s Litmanem, který ač s prostřelenou nohou byl silnější než Jack, někteří lidé šli odstranit po jednom střelení a padouch Litman se držel až do konce. Možná by stačilo vidět jen tenhle film a ostatní by se tak dalo vše dohromady. Také kýč, ale s vědomím bez pokračování, to byla vlastně zábava. ()

Reklama

Reklama