Reklama

Reklama

Milionový lékař

(seriál)
  • USA Royal Pains (více)
USA, (2009–2016), 74 h 48 min (Minutáž: 41–67 min)

Předloha:

John P. Rogers (povídka)

Hrají:

Mark Feuerstein, Paulo Costanzo, Reshma Shetty, Brooke D'Orsay, Jill Flint, Campbell Scott, Henry Winkler, Anastasia Griffith, Christine Ebersole (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(104)

Hlavním hrdinou seriálu je mladý doktor Hank Lawson, který má všechno – perfektní kariéru, nádhernou přítelkyni a ohromný byt. Kvůli jedné nešťastné chvíli, kdy se rozhodne pomoci urgentnímu případu a odmítne bohatého sponzora nemocnice, který následkem toho zemře, přijde o všechno.O několik měsíců později je z něj naprostá troska. Z naprosté letargie jej vytrhne až jeho bratr, který jej vezme do Hamptons a dostane na jeden z VIP večírků. Během večera se stane nehoda, při které je potřeba zásahu lékaře – a pouze Hank je schopný stanovit diagnózu.Druhý den Hank obdrží telefonát s prosbou o pomoc dalšímu, bohatému a mocnému případu, a pak další.... Zdá se, že je Hankova kariéra zachráněna, ale jemu samotnému není příjemné být “lékařem na zavolanou” bohatých a slavných. Když jej atraktivní zástupkyně místní nemocnice požádá, zda by se staral také o ty méně obdařené, uvědomí si, že stojí na hraně mezi vlastním prospěchem a pomocí ostatním. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele T!ckTack k tomuto seriálu (1)

Milionový lékař (2009) 

Kromě House se mi nikdy žádný doktorský seriál nelíbil, ale tenhle je jiný. Skvělý doktor a zapeklité případy v příjemném exotickém podání plném slunce, boháčů, drahých aut a krásných ženských :-) Sice začátek je trošku jako pohádka o Popelce a doktor je asi největší šťastlivec na světě, ale oddechovka před spaním více než dobrá ()

Reklama

Reklama