Reklama

Reklama

Milionový lékař

(seriál)
  • USA Royal Pains (více)
USA, (2009–2016), 74 h 48 min (Minutáž: 41–67 min)

Předloha:

John P. Rogers (povídka)

Hrají:

Mark Feuerstein, Paulo Costanzo, Reshma Shetty, Brooke D'Orsay, Jill Flint, Campbell Scott, Henry Winkler, Anastasia Griffith, Christine Ebersole (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(104)

Hlavním hrdinou seriálu je mladý doktor Hank Lawson, který má všechno – perfektní kariéru, nádhernou přítelkyni a ohromný byt. Kvůli jedné nešťastné chvíli, kdy se rozhodne pomoci urgentnímu případu a odmítne bohatého sponzora nemocnice, který následkem toho zemře, přijde o všechno.O několik měsíců později je z něj naprostá troska. Z naprosté letargie jej vytrhne až jeho bratr, který jej vezme do Hamptons a dostane na jeden z VIP večírků. Během večera se stane nehoda, při které je potřeba zásahu lékaře – a pouze Hank je schopný stanovit diagnózu.Druhý den Hank obdrží telefonát s prosbou o pomoc dalšímu, bohatému a mocnému případu, a pak další.... Zdá se, že je Hankova kariéra zachráněna, ale jemu samotnému není příjemné být “lékařem na zavolanou” bohatých a slavných. Když jej atraktivní zástupkyně místní nemocnice požádá, zda by se staral také o ty méně obdařené, uvědomí si, že stojí na hraně mezi vlastním prospěchem a pomocí ostatním. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Patw 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi trvalo zvyknout si na postavy (tím myslím i hlavní postavu ztvárněnou Markem Feuersteinem), ale zvykl jsem si. I tak seriál považuji spíš za silnější průměr a proto dávám Royal Pains (původní název se mi zdá i mnohem lepší jak 'Milionový lékař') 3* ()

magnolia 

všechny recenze uživatele

doktor "house" skřížený s "macgyverem", co zastupuje "pobřežní hlídku", kamarády má z "o.c." a bráchu (z) "joeyho". dobře, to s tím "housem" bylo příliš optimistické, spíš si vyberte libovolnou postavu z "chirurgů" :o) ()

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Já sem free vy jste free když je někdo nemocný je free když způsobím dopravní nehodu jsem free, to bych se z toho p.... ()

T!ckTack 

všechny recenze uživatele

Kromě House se mi nikdy žádný doktorský seriál nelíbil, ale tenhle je jiný. Skvělý doktor a zapeklité případy v příjemném exotickém podání plném slunce, boháčů, drahých aut a krásných ženských :-) Sice začátek je trošku jako pohádka o Popelce a doktor je asi největší šťastlivec na světě, ale oddechovka před spaním více než dobrá ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Příjemné jak na pohled, tak i na vše ostatní. Od každého trochu, nenáročné, tudíž si vybere každý divák a zároveň nestupidní, takže proč ne... ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

První sérii Royal Pains jsem jakžtakž celou zkoukla, nicméně zbylé (prozatím) tři sezóny jsem poměrně rychle proklikala stylem první - prostřední - poslední díl série, ptž mě to prostě začalo unavovat. Stručně shrnuto - doktor/MacGyver se po chvíli okouká... ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Po první sezóně: zaplať pánbu! Vše je takové sladké, dokonalé, naivně potěšující, kdo by vlastně v reálu chtěl být ošetřen géniem Housem? Který se mimochodem donekonečna opakoval i v těch sprosťárnách a zásadně každého pacienta hned podcenil, osočil a udělal nejdřív aspoň pět mylných diagnóz - nepřipomíná to českou lékařskou realitu? Tady konečně doktor, který pořád neřeší svůj sexuální život, ale zajímá se jednou o pacienta, a ne ve smyslu tak tomu chudáčkovi blbečkovi něco nakecáme. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Souhlasim, je to velká oddechovka s krásnými ženamy, drahými auty, domy a bohatými lidmi . Co se, ale musí vyzdvihnout je skvélá hudba, výběr písniček jako by mi někdo vykrad mp3 bank. Kamera je hodně akční. A každý díl je opravdu výborně sestříhaný tak že ani minutu stopáže nenudí. (PS: Jill Flint v roli ředitelky nemocnice je neuvěřitelnej kus) ()

Aquarii odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám k tomu co dodat. Náhodou jsem to přepla na tenhle seriál a těšila se, že je to z lékařského prostředí. Holt jsem to vzdala již po 10 ti minutách. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Nenáročné odpočinkové pokoukání na americké milionáře a jejich zázračné nemoci. Je to divné, že nemají rýmu, kašel, teplotu nebo housera, tak jako my obyčejní lidé :-) Zřejmě platí, že čím větší má člověk konto, tím kurioznější má nemoc a úrazy. ()

dextrush 

všechny recenze uživatele

Mate radi všetko DOKONALÉ? Luxusné autá, prepychové vily, ľudí, ktorí sa prevážajú lietadlami a vrtuľníkmi? DOKONALÉ ženské prefabrikáty, prípadne DOKONALÉ ženy, trochu namaľované (len v prípade komparzu) ? Dokonalého DOKTORA, ktorý má viac šťastia, ako kedy budete mať vy, ktorý zvládne čokoľvek, kedykoľvek a neštíti sa na to použiť dokonca akumulátorovu vítačku s vrtákom z dielne? Ak ste na tieto otázky odpovedali ÁNO a páčil sa vám MacGyver, nenechajte si tento seriál újst. Ako bonus obdržíte hlúpeho brata, ktorý sa z tejto DOKONALEJ idylky bude trochu vymykať. ()

Reklama

Reklama