Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak uděláme si malou rekapitulaci celé ČESKOSLOVENSKÉ SUPERSTAR po rockovém kole. Vrátíme se hezky do semifinále, kde excelovaly skoro všechny holky, byly úplně úchvatné a klidně by mohly vpoho konkurovat Anetě Langerové. Tehdá z Češek pro mě nejlepší Monča Bagárová a ze Slovenek Dominika Stará. V semifinále z kluků kraloval Martin Chodůr a ostatní mu sahali sotva po pás. Ve finálových kolech je po rockovém kole pro mě z holek stále nejlepší Domča Stará. Bohužel Monče velké podium nesluší, přesto její pěvecké kvality jsou nepopíratelné!!! Takže můžu už říct, že holky si zaslouží ode mě jasných 5 hvězdiček. Ve finálových kolech se na neskutečného Martina Chodůra dotáhl možná jen Jan Bendig a v rockovém kole velice překvapil Miro Šmajda! Jinak ostatní kluci za nic nestojí a bohužel na jejich úkor vypadli některé excelentní holky. Takže kluci mají ode mě 2 hvězdičky.... Moderátorská dvojice Mareš-Banášová si obecně díl od dílu více rozumí a tím pádem se i lépe doplňují a mě více baví se na ně dívat, takže 4 hvězdičky pro ně. Smyčcový kvintet, klavírista i finálová kapela jsou skvělí. Pro ně 5 hvězdiček. Porota byla ze začátku dost sprostá a nevhodná, naštěstí to už je v semifinále i finále pryč a chovají se konečně normálně. Jediný kdo je upřímný a spravedlivý a jeho názor má pro mě váhu je Palo Habera. Bohužel ostatní porotci mi někdy přijdou dost neobjektivní, takže tam spokojený nejsem, ikdyž Ondra Hejma někdy pobaví. Takže pro porotu mám nachystané nakonec 2 hvězdičky. Pokud umíte počítat, tak vám vyjde součet hvězdiček 18. Aritmetický průměr po vydělení pěti vychází 3.6hvězdiček tudíž zaokrouhleně 4...A můžu vám říct, že kvůli Martinovi Chodůrovi, Janu Bendigovi a Domče Staré (moje tipovaná nejtrojka) se na to vyplatí dívat. Bohužel jsem zde dost zklamaný těmi šílenými puberťačkami, které drží ve finále NEzpěváky na úkor konkrétně skvělé Markétky a Leony. To mě teď hodně zamrzelo, ale já vidím chybu spíše v systému posílání SMSek, kdy pokud se nepletu, tak je počet neomezený a to nahrává těmto poblázněným holčinám. ()

igi B.

všechny recenze uživatele

>Šašsko Solvinská SopelSrát< . . . No tak to teda tož tak nějak... . . . Na druhou stranu je ale nutno přiznat, že někteří(!) ze semifinalistů umí fakt dobře zpívat. Škoda jenom, že ten svůj zjevný talent raději nerozvíjejí onou pro >smysl věci< potřebnou >zvýšenou pílí a tvrdou dřinou< a raději se zůčastní takové stupidní šoubyznové kulturní onanie... :-/ . . . Nakonec - ono stačí si jen vzít, jak skončily prakticky všechny ty rychlokvašené >hvězdy< předchozích klání, že... .-( . . . Protentokrát raději bez hodnocení, ta pošetilá děcka (snad až na některé opravdu nes(t)oudné magory z "hvězdné pěchoty") asi až tak moc za nic nemůžou, ty touhy a sny... A doba je taková... Nu, nakonec každému co jeho jest, že zase... - - - - - (Občasně nahlédnuto v průběhu >hry< na tv Nova, komentář zde po >hošanském< semifinále jako mnohý - 18.10.2009) ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si : Bude to jako všechny Superstar? Bude to zase chvilková epidemie, která nakazí diváky a ti soutěžícím pošlou hlas? Ne! Jsem rád, že tyto dva státy se daly do hromady a udělaly z toho více než jen Superstar. K začátku soutěžě - ohromné množstí lidí, které nemá pěvecký talent a sere se tam, aby se zvíraznil.Vadila mi opět ta hvězdná pěchota, kterou pak nakonec ve finále ještě zvíraznili. Je až hrozné, jak za ty dva měsíce tolik soutěžících v sobě našlo nenávist a začlo nenávidět dobře sestavenou porotu s asi nejlepší Martou Jandovou, která byla myslím si nejvíce upřímná z celé poroty. Naopak v porotě mi nejvíce vadila umělá Dara Rolinc, která měla ohmoně nečisté svědomí a hodně soutěžících na ní bylo naštvaných. Př.: Když vypadl JAN Bendig, tak ona se jen usmívala a přitom nechtěla, aby právě on vypadl. Dále okomentuji Leoše s Adélou, kteří s přibívajícím časem šli s humorem hodně dolů a poslední kola byla takovým moderátorským propadákam. Nechápu, proč ve finále nebo finálové dvanáctce byly u dobře připraveného místa dole davy těch malých dětí, které když se mělo vyřazovat pořád pištěly a vše jen kazily. Teď už se přesunu na samotné pěvecké výkony, které byly krásné a některé byly pro mě velkým hudebním zážitkem. Největší hlas měla asi Leona Šenková, Martin Chodůr a Jan Bendig. Upřímně mi bylo úplně jedno, kdo to vyhraje, ale určitě bych nikomu neposlal SMS.Jsem rád, že to vyhrál Chodůr, protože nebyl příliš namyšlený, arogantní a vždy si odzpíval to své. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Ako prve musim podotknut, ze reality show mam velmi rada a Slovensko hlada superstar kedysi patrilo medzi moje oblubene zabavky na nedelny vecer. Obcas som prepinala medzi tenisom na US open, kde sa aj tak nic zaujimave nedialo, ale musim povedat, ze pri trapnych momentoch typu "Ja ked menstruujem, tak sa mi pacia vsetci", pripadne "Ty si zjedla vibrator" (upozornujem, ze od nasich dam porotkyn by si dalo cakat, ze budu reprezentovat slusnost a ake take zasady moralky) a hlavne pri topornom vykone Leosa Maresa, ktory je neuveritelne nesympaticky a afektovany som mala chut kopnut do telky a povedat si, ze ja naozaj budem pozerat uz len sport. To iste som vravela pri televiznych novinach a budem sa toho drzat aj pri tychto radoby zabavnych programoch, ktore robia z ludi dementov. Ak sa niekedy vratim k tomuto programu, tak naozaj uz len do semifinale, kastingy s velkou radostou vynecham, pretoze nie len ze sa tam strapnuju ti sutiaziaci, ktori sa asi nikdy nepoculi, nevideli a chyba im chrbtova kost ako nasmu premierovi Robertovi Ficovi, tak zo seba robia hulvatov hlavne porotcovia... Ale aby som povedala aj nieco pekne, malo to svoje vtipne chvilky. Predstavovanie porotcov. Ale to je vsetko. Zlate dobre casy Pyca a Adely a 1.serie Superstar. Mam rada bratov Cechov, ale pokial niekde bude Leos Mares, asi mi to nikdy nebude po chuti. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Show 9/10/// +jednoznačně soutěžící, porota, technická stránka, emoce -je tam hodně reklam a je to velkej žrout času/// Tak už to skončilo. Máme vítěze. Vyhrál Martin Chodůr, přestože svůj jediný hlas ve finále jsem věnoval Mirovi Šmajdovi, který byl pro mě o mnoho zábavnější a téměř bez výjimky vždy zazářil a předváděl skvělé výkony. Přesto že tedy finále neoslavuji (určitě budu patřit do té menší poloviny), tak celou tuto Česko Slovenskou superstar musím vyzdvihnout. Ze všech dřívějších pořadů První, Druhá, Třetí Česká superstar a X-Factor byl tento "pátý" ročník nejlepší a nejpovedenější. Jak po stránce technické, kde už skoro není kde se zlepšovat nutno říct že na současnou televizní produkci předvedli obě televizní stanice mimořádně povedenou show. Tak i po stránkách ostatních: Porota, která mi určitě sedla nejvíc ve srovnání s předešlými. Palo Habera SUPER, ostatní jakbysmet, prostě bez chybičky. Dokonce i moderátoři byly občas víc zábavní než trapní, takže i oni zaslouží pochvalu. Ovšem nejdůležitější je mít zde svého favorita. Tentokrát to bylo (naštěstí) obtížné protože více jak polovina semifinalistů mi byla sympatická a do finále se dostalo minimum těch, kteří by tam být neměli. Je mi líto, že se tam nedostala Lucia Láncošová, která zřejmě doplatila na to, že v druhém semifinálovém kole zpívala jako první (přeci jen, mnoho diváků s hlasem čeká až odzpívají všichni), rovněž se dál mohla dostat Nikoleta Balogová a nejvíc lituji vypadnutí Markéty Konvičkové, kterou bych si dokázal představit v TOP 3 společně s Monikou Bagárovou a Dominikou Starou. Tohle je můj názor a myslete si co chcete a nebo to sem klidně napište, já si to přečtu. Celkově jsem s úrovní letošního ročníku velmi spokojen./// Celkem 85%/// ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama