Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž jsem víceméně přehlížel a před pár dny měl o ní dobrou debatu s kámošem, tak jsem si řekl, že se mrknu, jak na mě bude tahle (poslední? snad ano!) řada působit. Píšu to nerad, ale výsledek předčil má očekávání. Naprosto vyumělkovaný svět, žijící sám pro sebe (a v hlavách uječených patnáctiletých holek) a pak také pro reklamní pauzy, aby vyrobil lidi (jednu, max. dvě světlé výjímky v roce 2004 opravdu nepočítám), kteří, kdo ví, na to jdou opačně, ze začátku o nich ví celý národ, aby pak za půl roku skončili někde na krajských plesech či v muzikálech. Řadových. Kdyby Dara ukázala prsa, bylo by to větší vzrůšo, porota taky celkem válí, odhaduje, kdo vypadne a vůbec neví proč. O moderátorech nemluvě, větší šeď aby člověk pohledal. Co mě na tom ovšem nejvíce zaráží, je to, že tahle šaškárna zaujme i lidi s nadprůměrným IQ. Ne zaráží, oprava - hodně děsí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Noo, už to nie je ono, tých skutočných talentov ale riadne ubudlo, srandy z podivýnov tiež pomenej, treba asi 10rokov počkať pokiaľ sa nam stavy obnovia. /20%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je chybou samotného formátu, na kterém je superstar postavena, že lidi zajímá hloupost/trapnost/stupidita/demence snad ještě více než skutečné hledání dobrých zpěváků a zpěvaček? Hledání pěvecké superstar se s dnešní dobou změnilo na hledání nejlépe zpívajícího pěkného člověka a tak samotný výsledek asi nebude to pravé pro milovníky skutečného zpěvu. Na druhou stranu, formát superstar není špatný a v mnohém dává velké skupině lidí možnost slyšet objektivní (spíše objektivnější) názor poroty než svých kamarádů a rodičů (o jejich názoru a otevřenosti nebudu radši nic mluvit, vždyť dnešní neupřímná doba má na obrazovce velké množství ukázkových případů -> viz. hvězdná pěchota a stovky dalších...). Ohledně poroty, je poměrně nekompromisní, často dává na vzhled více než by měla a jsou v ní dvě pěkné ženy (i když občas volí poměrně nesmyslně hrubý a drsný jazyk včetně skrytých významů...). Nijak mi nevadí ani moderátorská dvojice, takže vcelku spokojenost, teď už jen kdo vyhraje... Typicky americké "emoce patří na obrazovku" už je někdy šíleně trapné:( ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Ako prve musim podotknut, ze reality show mam velmi rada a Slovensko hlada superstar kedysi patrilo medzi moje oblubene zabavky na nedelny vecer. Obcas som prepinala medzi tenisom na US open, kde sa aj tak nic zaujimave nedialo, ale musim povedat, ze pri trapnych momentoch typu "Ja ked menstruujem, tak sa mi pacia vsetci", pripadne "Ty si zjedla vibrator" (upozornujem, ze od nasich dam porotkyn by si dalo cakat, ze budu reprezentovat slusnost a ake take zasady moralky) a hlavne pri topornom vykone Leosa Maresa, ktory je neuveritelne nesympaticky a afektovany som mala chut kopnut do telky a povedat si, ze ja naozaj budem pozerat uz len sport. To iste som vravela pri televiznych novinach a budem sa toho drzat aj pri tychto radoby zabavnych programoch, ktore robia z ludi dementov. Ak sa niekedy vratim k tomuto programu, tak naozaj uz len do semifinale, kastingy s velkou radostou vynecham, pretoze nie len ze sa tam strapnuju ti sutiaziaci, ktori sa asi nikdy nepoculi, nevideli a chyba im chrbtova kost ako nasmu premierovi Robertovi Ficovi, tak zo seba robia hulvatov hlavne porotcovia... Ale aby som povedala aj nieco pekne, malo to svoje vtipne chvilky. Predstavovanie porotcov. Ale to je vsetko. Zlate dobre casy Pyca a Adely a 1.serie Superstar. Mam rada bratov Cechov, ale pokial niekde bude Leos Mares, asi mi to nikdy nebude po chuti. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Kanál... Esence pokleslé televizní kultury. Televizní formát, který degraduje smysl televizní tvorby. A bohužel i první závan interaktivní podoby televize 21. století. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

...co je to za kluka, že mlči a nedzivi, semi holsen nejspiš k smichu, v tomhle po tichu, uplně tichu, domu, to pije kolu... ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Já nevím. Jednou mě to baví víc, jednou míň a někdy vůbec, ale jedno vím jistě: Chodúr to musí vyhrát !! :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Víte, co dělá medvídek koala, když hoří les? Hoří taky.“ Žiadny posun kvality dole ani hore, ale v rámci možností uspokojivá stagnácia, obohatená o spojenie dvoch národov. Neuznávam „celebrity“ ako sú Rolincová, Jandová, Banášová, Ciberej a Mareš. Uznávam, že počas konkurzov to tvorcovia s porušením ľudskej slušnosti, dôstojnosti, etiky a morálky prehnali. Ale akonáhle prestalo ísť o ponižujúcu „Hviezdnu rotu“ a do semifinále postúpili skutočné talenty (čím nechcem povedať, že SuperStar je – či niekedy bola – IBA o spievaní), úroveň stúpla. Nie prudko, ale stúpla. Dokonca musím uznať, že Mareš a Banášová sú veľkí profesionáli. Plus poteší pohodový porotca Ondřej Hejma. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha, ha, ha za každou cenu bejt mezinárodní, to si myslí asi jen na tývý N@va..Tam máme opravdu ještě hodně daleko. Rozebírat krámy v přímém přenosu, to je opravdu vrchol nevkusu, podobně jako všechny ty vulgarismy a fekální humor od všech moderátorů (ke kterým se radši vyjadřovat nebudu) bez rozdílu. Celá tato dávno už vyhaslá pseudoumělecká soutěž o pseudohvězdách a pseudohvězdičkách, které si už dávno odbyli svých pět minut slávy a teď místo toho aby ukázali co skutečně umí, tak je o nich víc slyšet v bulváru, než kdekoliv jinde...Tohle všecko tu už bylo a to dvakrát s Faktorem dokonce třikrát. Bohužel komerce, kulturní úpadek, spotřební život, technokratismus, to je skutečné zrcadlo naší doby. Soutěžící ani netušej že je N@va vlastně ponižuje před celým národem, i když ti si naivně myslí, že z nich jednou budou hvězdy a bude se o nich všude psát..Možná ano, ale jen v umělé továrně na výrobu umělých hvězdiček, ano v TV N@va, u které je na prvním místě především zisk pak až soutěžící. S tímhle tedy N@VA nevyhrála, a nebo že by si zvedla už takhle skomírající sledovanost? Jisté je jen to, že nejméně do Vánoc má opět vystaráno a národ bude krmit neuvěřitelnejma sračkama. Nedíval jsem se, po deseti minutách jsem to musel přepnout a pustit si radši šíleného Hitlera na dvojce. To byl taky SUPERSTAR:-)! ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Já bych nebyl tak příkrý v odsuzování Superstar. Ta soutěž pobaví každého, kdo má rád písně a sám rád zpívá, a dnes slušně pobavit, to není málo. ()

igi B.

všechny recenze uživatele

>Šašsko Solvinská SopelSrát< . . . No tak to teda tož tak nějak... . . . Na druhou stranu je ale nutno přiznat, že někteří(!) ze semifinalistů umí fakt dobře zpívat. Škoda jenom, že ten svůj zjevný talent raději nerozvíjejí onou pro >smysl věci< potřebnou >zvýšenou pílí a tvrdou dřinou< a raději se zůčastní takové stupidní šoubyznové kulturní onanie... :-/ . . . Nakonec - ono stačí si jen vzít, jak skončily prakticky všechny ty rychlokvašené >hvězdy< předchozích klání, že... .-( . . . Protentokrát raději bez hodnocení, ta pošetilá děcka (snad až na některé opravdu nes(t)oudné magory z "hvězdné pěchoty") asi až tak moc za nic nemůžou, ty touhy a sny... A doba je taková... Nu, nakonec každému co jeho jest, že zase... - - - - - (Občasně nahlédnuto v průběhu >hry< na tv Nova, komentář zde po >hošanském< semifinále jako mnohý - 18.10.2009) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

A máme to tu zase.. Soutěžící se potřebují zviditelnit, splnit sen, nebo ztrapnit, komerční televize potřebují větší koláč sledovanosti a více grošů z reklamy, Leoš potřebuje nový rudý vůz z Maranella, náctileté fanynky potřebují nový idol k trhání rodidel a konzumní TV diváci to jen zkrátka potřebují k večerní pohodě. Finalisté v drtivé většině skončí v zapomnění nebo na Sámerově birthday party s lajnama koksu a slízáváním šampaňského z pupku luxusních prostitutek a za pár let je tu ta show nanovo. Zajímalo by mě, kolik procent zdejších hodnotitelů "odpadem" to pokrytecky sleduje.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

S odstupom času, a teda presnejšie po skončení semifinálových kôl, som sa aj ja rozhodol prispieť k horlivým komentárom k prvému ročníku tejto medzinárodnej relácie. Je zaujímavé, že takmer každé kolo láme rekordy sledovanosti na oboch stranách rieky Moravy. Takže buď takmer nikto, komu sa táto show páči a pozerá ju, nie je užívateľom na ČSFD, alebo sem ľudia jednoducho hodia prinajlepšom dve hviezdičky a potom to nadšene sledujú ďalej. Jednotlivé série Superstar sa vždy skladajú z dvoch významne odlišných častí. Kastingové vydania majú jednu veľmi špecifickú úlohu, a tou je v prvom rade zabaviť. Nech už si píše kto chce, čo chce, o úrovni porotcov, ich výrokov a podobných somarín. Na obhajobu poroty len toľko: keď by som ako porotca šiel so zodpovednosťou vyberať spievajúce talenty a mali by sa predo mnou za jeden deň premlieť stovky dementov, ktorí si z toho prišli spraviť prdel a ďalšie stovky z tých, ktorí to aj mysleli vážne, no úroveň ich spevu by ma vyhnala na ročný pobyt v psychiatrickej liečebni, asi by aj mne ušlo nejaké to sprosté slovo, alebo by som sa situáciu snažil odľahčiť nejakými vtipnými poznámkami. Škoda, že objektívnosť hodnotenia poroty mnohí odsúdili tak skoro, pretože najväčšia váha ich slov prichádza podľa mňa práve až v tých kolách, kedy oni sami už priamo o osudoch súťažiacich nerozhodujú. A to je časť druhá, keď sa konečne začína profilovať spevácka elita. Toto vydanie má naozaj silné zastúpenie vo veľkých talentoch, semifinálové kolá mali veľmi slušnú úroveň a finálová dvanástka je naozaj kvalitná. Čo sa týka moderátorskej dvojice, tak som nanajvýš spokojný, Adelin štýl moderovania má stále šťavu a s Leošom si skvelo sekundujú. Takže ja som s touto sériou naozaj spokojný, a pre jej ešte väčšie spríjemnenie vám dám malú radu. Pokiaľ vám to technické vybavenie umožňuje, nahrávajte si jednotlivé časti na disk, alebo ich pozerajte na internete, ušetríte minimálne hodinu na reklamách a nebudete mať pocit, že ste práve pozreli zbytočne rozťahanú a mediálne nafúknutú frašku. 80%. ()

Reklama

Reklama