Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

jondoe 

všechny recenze uživatele

Cesko Slovenska superstar je prvy velky projektom Ceskych a Slovenskych televyzii. Moderatorske dou Banasova a Mares bolo vyborne vybrate a myslim, ze sa velmi dobre drzali. Horsie to uz bolo z porotou, ktora ma v uvodnych castingoch dost rozculovala. Hlavne Jandova sa mi zdala dost drza, ale zasa od semifinalovych kol sa mi pacit zacala a dokonca mi ku koncu bola aj sympaticka. To iste vsak nemozem povedat o Hejmovi, ktory na mna ( a myslim ze nie len na mna ) posobil ako najvacsi hudobny analfabet. Jeho vyroky, ako na napriklad ked povedal, ze Paulina Istvancova ho pri pesnicke Black or White bavila viac ako Michael Jackson, alebo ked Miro Smajdovi povedal, ze je vlastne to iste Michael Jackson ... afektovany uchyl ma fakt dorazili. Myslim si, ze clovek z tak diletantskymi nazormi by nemal v takom projekte ako je Superstar co hladat. Celkovo sa mi vsak finalove kola velmi pacili a myslim, ze aj finalisti boly dobre povyberany. Vytaz Martin Chodur bol od zaciatku najvacsim favoritom a myslim, ze prve miesto si celkom aj zasluzil. Jedna vec mi vsak na Superstar velmi prekaza a to je, ze ju davaju pomerne casto. Bolo by fajn a myslim, ze by to prospelo aj televiziam co sa tyka sledovanosti, keby spustili dalsiu seriu az tak za desat rokov, lebo som toho uz fakt dost prezraty a myslim, ze nie som sam. ()

Bobek27 

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímnej, tak sem si myslel, že to bude sračka, ale mile mě to překvapilo a je to docela sranda. Stydim se... =D avšak ty poslední díly mě už nebaví ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Vaření z vody. Kvalitou je to stejné jako předchozí série, jenže Superstar se nevyvíjí jiným-novým směrem. A o oživení celého fenoménu o naši ČR-SR nevraživost-soutěživost je ubohým pokusem o to. ()

Castorr 

všechny recenze uživatele

Hodnotím hlavně za Mareše, ktreý tomu přidává trochu humoru, pěchotě za fakt úsměvný výkony a zpěvákům za občas výborné výkony, jinak nevím co v csfd superstar dělá?? ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Modlím se za to, aby už konečně tu super star našli, protože je to k zbláznění. Skreky někteýrch účinkujících snačí, že by mohli zpívat tak maximálně v kanále. Co naplat, tyto naše banánové republiky vlastně takovým jedním kanálem jsou, tak co. ()

blues 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že spojení dvou zemí přinese něco nového. Bude to furt to samé, ne-li horší, to ukáže až čas. Ze začátku to ale nebude dívatelné, ke konci už snad uslyším z TV (jako kulisy) i něco poslouchatelného. A. Banášová se skvěle hodí k Marešovi, o tom žádná! ()

Bety88 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že porotci to se svými výroky na hranici lidské důstojnosti trochu přehání, ale musím uznat, že je to sranda. Ti dotyční soutěžící museli vědět do čeho jdou a co je čeká. Ale pořád nemůžu pochopit, že ti lidé mají tak málo soudnosti. To už moje mamka zpívá v kuchyni líp. Jelikož jsem masový divák, tak se asi budu zase dívat, nechám se strhnout a možná pošlu i nějakou esemesku, ale doufám, že už je to naposled. Myslím, že by nova měla vymyslet něco nového.Taková americká reality show "So you think you can dance" byla mnoham lepší a hlavně to bylo něco jinýho. ()

L@cy 

všechny recenze uživatele

No.... když sem viděl nějaké dva z prvních dílů, říkal sem si, proč tydle souěže dělaji tak často... připadalo mi že tam nikdo nijak nevinikal, porota mě nezaujalo... zkrátka už sem se na to nepodival a hodnotil bych odpadem. Jakmile začly finálové večery, nedalo mi to, a tento pořad sem si musel pustit... Byl sem velice mile překvapen... vše se zlepšilo k lepšímu a mezi finalisty jsem si našel dokonce dva oblíbence, které si rád poslechnu ...... ...... 35% ..... ...... ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Čistá komercia? Áno. Nafúknutá bublina? Ano. Ide tu naozaj o spev? Čiastočne - reality show nemôže byť predsa iba o speve a obzvlášť keď rozhoduje dav ľudí. Leoš tiež za Adelou zaostáva (s Pycom boli zohraní lepšie), ale to je možno iba zvyk. Výrazne oceňujem však jednu vec, a to, že by tento "pořad" mohol byť prvým výraznejším krokom k česko-slovenskej užšej spolupráci, aby oba jazyky častejšie zaznievali v našich domácnostiach... ()

Reklama

Reklama