Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus něco vytřískat z naivnosti soutěžících, kteří si chtějí splnit velký sen bez velkého snažení. Kdyby se měli ale opravdu stát hvězdou, nemyslíte, že by se už stali? ()

movemat 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa páči myšlienka spojiť 2 národy, ktorá sa prvýkrát predstavila práve v tejto show. Ďalej tu boli lepšie spevácke talenty, ako v predchádzajúcich sériách, výborná moderatóska dvojica, len porotcovská dvojica Dara Rolinc a Marta Jandová mi s tým, že obidve mali furt rovnaký názor a povedali po sebe to isté vadilo. ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Docela fajn koncept, ale jinak... natahované až za hranice únosnosti, rozmělněné nekonečnými reklamními bloky a moderátorsky (překvapivě) nevyrovnané. ()

HarqAlAda 

všechny recenze uživatele

Bolo by to o pol hviezdy viac za nápad, ktorý je však súčasťou franchise s ktorou tvorcovia nemajú nič spoločné okrem toho, že ju musia dodržiavať. A ďalšiu pol hviezdu dávam dole za tuctové prevedenie a prílišné senzáciechtivé vstupy. Svojmu mentálnemu vývoju som však pozeraním prvej aj druhej serky naozaj nepomohol. Pre niektorých je to zábava, môžem potvrdiť že v rámci odpadu (ktorý som mal tú česť vidieť) jedna z tých lepších. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Ja nevim proc tam ty lidi lezou. Kdyz nekdo evidentne neumi zpivat, tak musi byt bud totalni smeghead anebo iq lednicky. Jinak proti tomu v zasade nic nemam. A obcas se i zasmeju. Teda vlastne vysmeju. Za vic jak jednu to ale tak jako tak nestoji. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát více hvězdiček. Snad kvůli Martě Jandové, která je fakt kočka, ale zase to kazí Dara. Nebudu povrchní. Tohle není přehlídka porotců, ale superstár:-) Pochybuju, že se někdo uchytí tak, jako Aneta. Alespoň budou mít naše budoucí "hvězdičky" možnost ožírat se na večírcích a sem tam vyprodukovat nějakou trapnou rnb písničku. Hvězdičku dávám díky své slabosti vůči slovenským holkám. Miluju, když nějaká slečna rozprává po slovensky;-) ()

Pagliacci odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už někdo řekl, nechápu jaký popud vede lidi, aby se sem přihlasili a světu "předvedli co v nich je"...ale ješťě mnohem víc nechápu, jak může mít takový pořad, TAKOVOU sledovanost....Taková je společnost a takoví jsme my...Nova je jenom děvka, které my platíme. ()

Renie42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle teda ne, v žádném případě. Sprostej Habera s Jandovou, lidi, kteří neví, kam až zajít se svým nevkusem a nedostatkem talentu a taky Mareš s tou slovenkou blondýnou s velkým nosem. První superstar jsem překousla, ale ty další i s X-Faktorem klidně dám do škatulky s nápisem ODPAD. ()

ktzc odpad!

všechny recenze uživatele

Zatraceně, kdy už si s tim daj pokoj?!? Mám dojem, že zkoušej kolik toho uneseme, takovej malej experiment... proč by jinak pouštěli tyhle exkrementy do televize??? Prví řada byla ještě zkousnutelná, ale další řady spolu s tímhle shitem patří do odpadu. ()

LukKon 

všechny recenze uživatele

Pozrel som posledný diel a jednu hviezdu udeľujem za SuperStar Awards a za to, že deti pozerajú SuperStar a netúlajú sa po vonku s drogami (aj keď väčšina z nich už niečo berie, inak si neviem vysvetliť ten záujem). ()

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Cirkus a pozlátko, už mesiac-dva po skončení po drvivej väčšine finalistov ani besný pes neštekol. Ale to je normálny syndróm takýchto relácií, takže sa tomu nečudujem. A Habera si tu už fakt veľa dovoľoval na kastingoch, vypestoval som si k nemu peknú nesympatiu! ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Mé původní hodnocení byla 1*, nyní jsem však s odtupem přidal. Nebylo to tak strašné. Mělo to hlavu a patu, občas nějaký trefný moderátorský vtípek. Snad jen to vyřazování šlo udělat méně trapněji, ale co už - dormát je formát. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Kto by to bol povedal pred rokom a pol, že to môže byť ešte horšie? Skurvená sračka, ktorá je napriek všetkému oproti aktuálnej ČS superstar 2 prvotriedna zábava...//PS: Nože si to zopakujme, z koľkých to finalistov sa stali hviezdy?// ()

BradleyT

všechny recenze uživatele

Tohle bude bez hodnocení, to se prostě nedá hodnotit. Stačí jen říct, že se mi líbí tento typ humoru - jen ať lidi vidí jací magoři se mezi námi pohybujou. :-) Ovšem musím uznat, že větší magoři jsou ti, co tam posílaj ty preferenční smsky - to je prostě vrchol demence. Tento pořad je stejně jen továrna na peníze pro Novu a Freemantle. Jakmile pořad skončí, nikdo po vítězi ani nevzdechne. Zatím žádné superstar se nepodařilo dosáhnout dlouhotrvajícího úspěchu a nemám strach ani tentokrát. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Výrazne tomuto programu pomáha talentovaná a sympatická moderátorská dvojica. Zatiaľ prebiehajú ešte len kastingy, ktoré nie sú naživo, takže to nie je to natiahnuté a sú tam zábavné vložky, ale obávam sa, že akonáhle prídu živé vstupy, tak to bude hyper-nudné a moje hodnotenie klesne. Ale veď ešte uvidíme... EDIT: Súťaž skončila, dialo sa niekoľko zaujímavých vecí, ľudia hlasovali sprosto a neuvážene a skrátka sa opakovalo to, čo vždy. Dal by som pokojne aj 4 hviezdičky, ale jednu strhávam za neskutočne otravné reklamy a naťahovanie každého dielu a druhú za porotkyňu DARU ROLLINS, ktorú som dokázal nenávidieť počas celého trvania súťaže. Tá veru "nejni môj šialok kávy". ()

Reklama

Reklama