Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

castor 

všechny recenze uživatele

Nikdo další sérii asi nevyžadoval, ale stalo se a nakonec je početná masa diváctva opět u vytržení. Nehodlám si hrát na intelektuála a tvrdit, jak jsem pohoršen apod. Nejsem. Možná tak tím, kolik nesoudných lidí u nás a u našich východních sousedů máme.. Zároveň nebudu zapírat, že jsem úvodní díl neviděl. Viděl, a trošku pozměněná koncepce a především česko-slovenský rozměr může přinést jakési oživení. Holt, když už je současná společnost určitým způsobem nastavena (a může si za to sama!!), tak jest třeba počítat i s posunem společenských norem, s větší bulvarizací, větším zesměšňováním soutěžících, s vícerem nepatřičných poznámek. I průměrně smýšlející divák musí ZÁKONITĚ vidět, že Nově jde zejména o sledovanost, o prestiž, než-li o samotné soutěžící, kteří prahnou po svých minutách slávy a kteří slouží jako výživná potrava k zesměšnění. Každý tu pláče, ale jsme to JEN a JEN MY, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. Vždyť soutěžící jsou naši sourozenci, děti, kamarádi, známí.. Moderátorská dvojice Banášová/Mareš vypouští sympatickou chemii, porota je solidně vyvážená, talentů bude taky dost a jinak je to nesmírně jednoduché – buď to budu sledovat a držet klapačku nebo příště zvolím jiný program!! PS: Nad vizuálem upoutávek smekám.. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak v pořadí už 4. řada SuperStar opět zavítala mezi nás. Ale pozor, tentokráte jsme mezinárodní! Takže máme porotu i moderátory půl na půl. Nejprve k porotě: Hejma a Habera mi tam sedí, jsou to profíci na svých místech. Problém mám s ženským osazením. Darinka je sice pěkná, ale o jejích pěveckých kvalitách nemám valné mínění, Jandovou jsem vůbec neznal, takže ta mě teprve překvapila. Nicméně dá se na obě koukat a sem tam mají vtipnou poznámku. Teď přejdeme k moderátorům: Na Marešův exhibicionismus jsem si už zvykl a navíc se mi zdá, že zatím se drží celkem při zemi. Zato s Adelkou nemám sebemenší problém. Sympatická Slovenka, která právě Mareše krotí a skvěle k němu pasuje. Takže zatím jdu fandit Citrónovi a nechám zde tři hvězdy. Uvidíme, jak to bude dál… ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Skúste vložiť do hodnotenia trochu objektivity, aj pokiaľ ide o spracovanie, réžiu, moderovanie a všetky tie ostatné srandy a musíte sa dostať aspoň na 3* :-) Lebo aj keď nemusím hystericky jačať pri pohľade na finalistov, môžem uznať, že tento program bol urobený dobre. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Prvé vydanie tejto hudobnej reality show, pred pár rokmi, prinieslo na televízne obrazovky niečo nové. Formát, ktorý tu ešte nebol. Druhá séria sa zviezla na úspechu tej prvej. Tretia bola už len zbytočným kopaním do mŕtvoly. Ale aj tak sa to rozbehlo znova. Veď prečo neskúsiť "Česko Slovenskú SuperStar"? Iste sa ešte najde dosť divákov, ktorí budú čumeť na bandu pubertálnych exotov, čo si naivne myslia, že z nich budú hviezdy. Stále dokola to isté. Ja už mám toho plné zuby a s kľudným svedomím to hádžem do odpadu! ()

ripo 

všechny recenze uživatele

skúsim si tipnúť aké bude finále .... Jeden Čech a jeden Slovák .... Alebo že by som sa 3 mesiace vopred mýlil. Asi nie. Veď sa bude jednať o férové hlasovanie o tom, ktorého telfónneho operátora máme radi .... (20.9.2009) Dnes, 14.12.2009 mi to ani nepripada ako zahada, ale pred troma mesiacmi som to už predpokladal. Dalo sa to aj inak ? Odpovedám si : NIE ! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Neverím týmto falošným hodnoteniam ,ktoré tu poväčšinou vidím. Káždý, naozaj každý ,kto má hudbu rád ,túto šou aspoň trochu sledoval. To, že sa to hanbí /ale, prečo?/ priznať, je jeho problém. Áno, súhlasím väčšinou sú to puberťáci,ale mnohí z nich dokazujú , že spievať vedia. Všeobecne mala slovenská superstar lepšiu úroveň ako česká /nemyslím,lepších spevákov/ , ale po troch sériách to už začínalo upadať. Urobiť československú superstar bol ohromný nápad ako vzkriesiť a zatraktívniť tento projekt. Dvojica moderátorov Mareš a Banášová bolá skvelá a vtipná . Adela mala spočiatku riadne navrch ,ale postupne sa Mareš chytil a nesklamal. S porotou som bol spokojný, ale bez Haberu si to neviem predstaviť.Jednoznačný líder a nenahraditeľný porotca. Chodúr bol od začiatku jednoznačným favoritom, ale čím viac sa blížilo finále, tým menej bol zaujímavý a naopak Šmajda sa z pozície outsidera svojimi perfektnými výkonmi dostal zaslúžene až do finále. Páčila sa mi aj Dominika Stará, hlavne zabila tou francúzkou piesňou. Keďže Chodúrovci boli dosť chudobná rodina tak aj preto som bol rád keď si finančne polepšil práve Chodúr.Prešiel celou súťažou takmer bez zaváhania ,takže si zaslúžil vyhrať aj napriek tomu , že ho Šmajda párkrát zatienil. Super projekt , ktorý opäť spojil Čechov a Slovákov. Nehanbím sa priznať, že som sledoval všetky prenosy a pozriem aj ďalšiu ak bude.100%. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Doporučuji sledovat všelijaké fandovské sestřihy, ty se s přehledem vyšplhají i na čtyři hvězdy, jinak zůstávám u dvou, za slušně hláškující porotu a občas zábavnou hvězdnou pěchotu (aneb nad cizím neštěstím se člověk pobaví nejvíc). Na televizi slušný standart, ale je mi silně protivná forma plná záběrů na uslzená očička a vesměs nezajímavě se prezentující soutěžící (nemluvím jen o zpěvu). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Usoudila jsem, že nebude škodlivé při čtení thrilleru nechat běžet tento pořad, udělat si trochu obrázek o případném posunu kvality oproti první (a poslední) Superstar, kterou jsem kdysi před lety viděla. Tématem dílu byl můj oblíbený rock, proto mě docela překvapilo, že většina prezentovaných písniček neměla s tímto žánrem prakticky nic společného. Ani jeden ze zpěváků mě nedonutil byť i jen uznale pokývat hlavou, nudili mě, nelíbil se mi jejich projev. Porota se mi zdála příliš laskavá a k posrání politicky korektní a přívětivá, co se týká "diskriminovaného" etnika. Zpěvu bylo málo, zato přibylo trapného kecání moderátorů (Mareš mi dřív nepřišel až tak špatný, včera večer to však byl těžký opruz). Rozhovory s finalisty na jakési pouťové atrakci mě doslova naplnily odporem - většinou velmi hloupá děcka, puberťáci mi silně lezou na nervy. Posledním hřebíčkem do rakve tohoto "zábavného" pořadu je množství reklamních bloků a přiblblých reklam, na tohle by snad měl být nějaký zákon:-(. Sečteno a podtrženo: "Superstar" není nic pro mě, hvězdičku dávám za snahu účinkujících, zpívat umějí líp než já (to umí i pes, kterému páníček přivřel kulky do dveří:-)), jinak jde o těžko snesitelnou show s těžko snesitelnými lidmi a dětmi. 25% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

I když je to teď mezinárodní soutěž, tak je to už dost otravné a řekl bych, že to už je přespříliš. Copak nestačily 3 Superstar takřka v bleskovém sledu? První Superstar stála za to, bylo to něco nového, lidi to žrali a není se čemu divit. Pak přišla druhé a hned třetí a vítězové zůstali za očekáváním. Je to logické, protože toho bylo prostě moc. Tato soutěž je dobrá, ale měla by se konat tak jednou za 5-10 let, aby se dokázali strávit noví talenti. Česko-slovenská Superstar, no bomba no, občas se asi podívám, ale už mě to moc nebere. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné, načančané, prachama přímo přeplácané už jen na pohled, zkoušení ve zpěvu rádoby talentů, kteří stejně dřívě nebo později zapadnou v zatuchlém českém "Showbyznysu".... porota hrubá, nesympatická a nepochopitelně sexistická, je zde naprosto zastoupeno vše z dnešní komerční doby, která při nejmenším postrádá smysl. Říkám kriticky a tvrdě tfůj.... :-(((((((((((((((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po kvalitativně strašné třetí řadě české superstar přišel mezinárodní projekt, který byl relativně dobře zpracován a pojat, přinesl zajímavě nakombinovanou porotu a moderátorskou dvojici, ovšem zejména pak kvalitnější účastníky finální dvanáctky. Stranou pak šla mezistátní rivalita a Češi fandili Slovákům a Slováci Čechům, což se mi líbilo. Ačkoliv jde o rychlokvašky, tak opravdové talenty tu byly. Tato soutěž je de facto stvořená na míru pubescentům, kteří tvoří největší část publika. Když si tuto skutečnost odmyslím, tak se dostávám z hodnocení ODPAD a dávám 3*, jelikož jsem si dobře všímal, že o Česko-slovenské SuperStar se hojně hovoří v hospodách, rodinách či dopravních prostředcích. Pokud tento pořad dokáže zaujmout takovou massu lidí, tak si je snad zaslouží. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Musíme to brát s nadhledem, aneb v TV nic lepšího a zábavnějšího večer není. A ne tak, že jeto jen o zpěvu. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si jednou řekl, co kdybych se na to opravdu podíval? Podíval jsem se a nestačil jsem se divit. Adéla Banášová a její okamžitý humor mě opravdu baví, Mareš alespoň nesere, když už nebaví, Habera je opravdu pes a ten zbytek poroty už nějak vydýchám. A soutěžící? Po pár chvilkách si najdete favority, zvlášť když rozumíte muzice, a zbytek, stejně jako zbytek všeho, pobaví,neurazí. Můj favorit je Chodůr, ten mě baví...jako Nick Cave:-) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Monstrózní tříhodinové přenosy vydatně proložené reklamou, s nekonečným čekáním na další song, mne neskutečně otravovaly. Několik kladů jsem však pro sebe našel: 1. vítězný nemotora Chodúr mne bavil, 2. přítomná kapela o několik tříd přehrála utahané Pajky pajk, 3. porotkyně spontánně pějící doprovodné vokály, 4. břitký Habera, 5. zpívající citrón. Zaskočilo mne, že Markíza měla, z pro mne nepochopitelného důvodu, výrazně lepší zvuk než Nova, takže můj televizor přispěl do koláče na Slovensku.. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nebudu si hrát na kdovíkoho, je to jen zábava, i když porota stojí za kulový (dvě nadržený pepiny, jeden kořeň s vlasy připomínajícími psí uši a konečně Mr. Arogant). Jejich buranské chování je ukázkové a to, jak s chutí ztrapňují lidi, mi přijde nechutné. Obvykle mám rád česko-slovenské projekty (nechovám vůči Slovákům žádné negativní postoje), ale superstar, jakkoli se tváří solidně, je vlastně jen pitomá fraška. Cesta k hudebnímu úspěchu vede skrz les dřiny, dřiny, objíždění všemožných akcí a postupného vzestupu, ne přes pár vystoupení na TV Nova. Ani za pár minut slávy (té i té) bych se před ty čtyři šoumeny nešel ztrapnit...to si radši budu brnkat na kytaru ve zvukoodolném krytu hluboko pod zemí a představovat si to rolling stoneovské tisícihlavé publikum před sebou...a ochutnat kus slávy, polní trávy... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Show 9/10/// +jednoznačně soutěžící, porota, technická stránka, emoce -je tam hodně reklam a je to velkej žrout času/// Tak už to skončilo. Máme vítěze. Vyhrál Martin Chodůr, přestože svůj jediný hlas ve finále jsem věnoval Mirovi Šmajdovi, který byl pro mě o mnoho zábavnější a téměř bez výjimky vždy zazářil a předváděl skvělé výkony. Přesto že tedy finále neoslavuji (určitě budu patřit do té menší poloviny), tak celou tuto Česko Slovenskou superstar musím vyzdvihnout. Ze všech dřívějších pořadů První, Druhá, Třetí Česká superstar a X-Factor byl tento "pátý" ročník nejlepší a nejpovedenější. Jak po stránce technické, kde už skoro není kde se zlepšovat nutno říct že na současnou televizní produkci předvedli obě televizní stanice mimořádně povedenou show. Tak i po stránkách ostatních: Porota, která mi určitě sedla nejvíc ve srovnání s předešlými. Palo Habera SUPER, ostatní jakbysmet, prostě bez chybičky. Dokonce i moderátoři byly občas víc zábavní než trapní, takže i oni zaslouží pochvalu. Ovšem nejdůležitější je mít zde svého favorita. Tentokrát to bylo (naštěstí) obtížné protože více jak polovina semifinalistů mi byla sympatická a do finále se dostalo minimum těch, kteří by tam být neměli. Je mi líto, že se tam nedostala Lucia Láncošová, která zřejmě doplatila na to, že v druhém semifinálovém kole zpívala jako první (přeci jen, mnoho diváků s hlasem čeká až odzpívají všichni), rovněž se dál mohla dostat Nikoleta Balogová a nejvíc lituji vypadnutí Markéty Konvičkové, kterou bych si dokázal představit v TOP 3 společně s Monikou Bagárovou a Dominikou Starou. Tohle je můj názor a myslete si co chcete a nebo to sem klidně napište, já si to přečtu. Celkově jsem s úrovní letošního ročníku velmi spokojen./// Celkem 85%/// ()

Reklama

Reklama