Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

S celým "superstárovským" formátem nemám sebemenší problém. Jen už nám pomalu docházejí talenty a to na obou stranách naší ex-společné republiky. Ale i tak tam pár lidí nejspíš výborně zazpívá, což je podstatou soutěže. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Otravní moderátoři by zde už neměli vůbec být. Svým nenápaditým projevem a chechtáním se každé kravině kazí dost podstatně výsledný dojem. Porota vesměs po hudební stránce nic neumí, ale kritizovat dovede skvěle a pádně. Výběr soutěžících mohl dopadnout lépe, nikdo mě totiž nijak výrazně nezaujal, ale i to se může ještě změnit a uvidíme, co soutěž zajímavého přinese. Nic zajímavého se neudálo a ani neuděje. Za stupidní ubrečenou porotu i soutěžící dávám ryzí odpad! Dalším důvodem, proč nedat ani jednu hvězdičku, je Mareš. Člověk, který neumí nic a přitom se vozí ve Ferrari, tak to je opravdu moc. Ultratrapné, odporné, prý Nova své soutěžící mučí a nesmějí opustit soutěž, jsou to loutky v jejích rukách, něco jako v Hostelu, a možná na tom bude něco pravdy, protože účastníci, kteří už dávno vypadli, pokud si všimnete zpívají úvodní píseň stále. Do toho vymyšlená sledovanost a mimochodem neznám ze svého okolí člověka, který by to sledoval. ()

HoneyBunny

všechny recenze uživatele

Stále doufám, že spojení se Slovenskem přinese vyčichlému českému superstarování nový dech. Před pár lety jsem na Markýze sledovala tu slovenskou řadu s Dominikou Mirgovou a ta mě příjemně překvapila spoustou nových prvků (zpívání ve dvojicích, unplugged večer atd.). Leoš Mareš se celá léta neobtěžoval změnit svůj moderátorský styl, takže je stále stejná vlezlá dětina, už se teda moooc těším na jeho "originální" česko-slovenské špičkování s Adélou. PS: Taky se pořád nemůžu zbavit pocitu, že sleduju pořad, který je nekolik let za zenitem. Asi jako by se teď Nova vytasila s česko-slovenským Big Brotherem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nápad dať možnosť presadiť sa mladým talentom rýchlo a v podstate bez námahy, je isto obdivuhodný, problém nastáva až po súťaži, keď dotyční zisťujú, že to, čo im nedal život, v tejto show nedobehnú. Výsledok je to, že iba málokto sa z nich presadí a treba tento fakt zohľadniť aj pri hodnotení. Takže show je to pomerne zábavná, ale iba jej finálové kolá, každý si tu nájde toho svojho a každý bude mať zase prdel zo všeznaleckej poroty. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to sračka, tyhle pořady nesnáším. Ale když na to narazím, tak jen těžko přepínám jinam. Mluvím o těch prvních kolech, kde jsem schopnej se vytočit při vystoupení nějakýho dementa nebo si říct "dobrý" po výkonu těch pár lidí, kteří na to opravdu mají. Casting pobaví, pak stereotypní nuda. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Už to môžem napísať s určitosťou. Platí hodnotenie a aj komentár , ktorý som písal k Slovenskej superstar a jednoduchá matematika 0 + 0 bude vždy len nula. Nech sa pridá trebárs aj superstár z Estónska. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě mimořádně zlý pořad... ale televizní diváci se tomu rádi zasmějí. Já občas taky. Nejzábavnější jsou vždycky první díly spolu s hvězdnou pěchotou:) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je tenhle formát pořád celkem dementní, tak moderátoři a výkony "zpěváků" byly konečně na vysoké úrovni. ()

klerik

všechny recenze uživatele

Oproti STV verzii príšerná réžia, šialená lietajúca kamera, miestami vyslovene dementný strih.... Asi toľko... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela mě udivuje, že se zde v hodnocení objevují i takovéhle, konzumní společností nečekaně obdivované pořady, kde se z neznámých puberťáků a postpuberťáků snaží dělat banda rádoby důležitých porotců hvězdy první kategorie. Jako ty děcka zpívat umí, to nemůžu říct ale dělat z toho takhle zbytečně nafouknutou bublinu mi přijde absurdní a tak trochu trapné. Jak už jsem psal je to pořad pro konzumní společnost, kterou si převážně stanice Nova úspěšně vypěstovala za celou dobu svého působení a tito lidé, kteří zapínají televizy, ne kvůli kvalitním filmům ale primitivním pořadům a seriálům budou tuto dojnou krávu živit nadále a jelikož to "novácký" hlavouni vědí budou nás těmito koninami zásobovat nadále a z lidí dělat stádo tupých ovcí neschopných svobodného myšlení, které si svobodně nechá pumpovat tyto s*ačky do hlavy. Co se týká soutěžících, tak to jsou rychlokvašky, o kterých se bude půl roku mluvit a poté si na ně nevzpomene nikdo a tím nikdo myslím opravdu NIKDO. Ani ty pipiny co tam piští jak protržený, kvůli nějakýmu ulízanýmu smradovi. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Fandím s citronem – 1838:-D Když česko-slovenská superstar, pak třeba Miro Žbirka a Magda Šalamounová, ta se ve druhé české sérii nedostala do finále - http://www.youtube.com/watch?v=gIpukqX7yH4. Nebo Petr Bende a Dara Darinka Rolins - http://kultura.idnes.cz/muj-mily-kde-se-mi-toulas-zpiva-slovensky-dara-rolins-petrovi-bendemu-1kr-/hudba.asp?c=A090902_081857_hudba_jaz. Jsem zvědavý, jestli se zrodí nějaká podobná pěvecky kvalitní slovensko-česká dvojice.___________________ Fandit s citronem nemá cenu. Soutěž není o zpěvu, ale o přesvědčování, aby diváci posílali esemesky. Komu a proč? Moderátorsky ubohé. Mareš před - náctiletými soutěžícími a jejich fanoušky exhibuje (propagaci rádobyvtipů o drogách a sexu fakt nechápu) a Banášová ho nezkrotí. Scénáristicky ubohé. Z medailonků soutěžících bylo nejlepší domácí video, zpovědi na křesle pravdy nebo na kolotoči, to zavání jednoznačně odpadem! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak uděláme si malou rekapitulaci celé ČESKOSLOVENSKÉ SUPERSTAR po rockovém kole. Vrátíme se hezky do semifinále, kde excelovaly skoro všechny holky, byly úplně úchvatné a klidně by mohly vpoho konkurovat Anetě Langerové. Tehdá z Češek pro mě nejlepší Monča Bagárová a ze Slovenek Dominika Stará. V semifinále z kluků kraloval Martin Chodůr a ostatní mu sahali sotva po pás. Ve finálových kolech je po rockovém kole pro mě z holek stále nejlepší Domča Stará. Bohužel Monče velké podium nesluší, přesto její pěvecké kvality jsou nepopíratelné!!! Takže můžu už říct, že holky si zaslouží ode mě jasných 5 hvězdiček. Ve finálových kolech se na neskutečného Martina Chodůra dotáhl možná jen Jan Bendig a v rockovém kole velice překvapil Miro Šmajda! Jinak ostatní kluci za nic nestojí a bohužel na jejich úkor vypadli některé excelentní holky. Takže kluci mají ode mě 2 hvězdičky.... Moderátorská dvojice Mareš-Banášová si obecně díl od dílu více rozumí a tím pádem se i lépe doplňují a mě více baví se na ně dívat, takže 4 hvězdičky pro ně. Smyčcový kvintet, klavírista i finálová kapela jsou skvělí. Pro ně 5 hvězdiček. Porota byla ze začátku dost sprostá a nevhodná, naštěstí to už je v semifinále i finále pryč a chovají se konečně normálně. Jediný kdo je upřímný a spravedlivý a jeho názor má pro mě váhu je Palo Habera. Bohužel ostatní porotci mi někdy přijdou dost neobjektivní, takže tam spokojený nejsem, ikdyž Ondra Hejma někdy pobaví. Takže pro porotu mám nachystané nakonec 2 hvězdičky. Pokud umíte počítat, tak vám vyjde součet hvězdiček 18. Aritmetický průměr po vydělení pěti vychází 3.6hvězdiček tudíž zaokrouhleně 4...A můžu vám říct, že kvůli Martinovi Chodůrovi, Janu Bendigovi a Domče Staré (moje tipovaná nejtrojka) se na to vyplatí dívat. Bohužel jsem zde dost zklamaný těmi šílenými puberťačkami, které drží ve finále NEzpěváky na úkor konkrétně skvělé Markétky a Leony. To mě teď hodně zamrzelo, ale já vidím chybu spíše v systému posílání SMSek, kdy pokud se nepletu, tak je počet neomezený a to nahrává těmto poblázněným holčinám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spojení České a Slovenské Superstar mi osobně vůbec nevadilo. Horší už to bylo v tom, že na postu moderátora zůstal exot Mareš, ale zas tu byla alespoň Adela. Porota ve složení Habera, Hejma, Jandová a Dara mi taky nějak nevadila a tak už jen čekat na novou várku finalistů, kteří prošli náročným sítem. Martin Chodúr byl mým favoritem, takže po jeho vítězství zavládla spokojenost. Bohužel se následně dost zahrabal i ON. Naštěstí se tu zjevily i Monika Bagárová a Markéta Konvičková (tak trochu i Bendik, Šmajda a Cristovao), takže tento ročník nevyšel tak úplně nazmar. ()

Reklama

Reklama