Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Když pořad začal, tak jsem si říkal, že Superstar ještě nevymřela. Postupem času ale díly ztrácely kvalitu, která mě zpočátku přitahovala, proto snižuji hodnocení o jednu hvězdu. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tohle je celkem tvrdý oříšek hodnotit. Na jednu stranu je to šílenej odpad první třídy a na druhou stranu je to skvělej pořad, který mě baví sledovat. Zkusím to tu vysvětlit. Česko Slovenské SuperStar jsem se sám zúčastnil (zpívám už odmalička a SuperStar jsem vždy hodlal zkusit). V televizi běžely upoutávky, ať příjdeme na casting a možná polovina lidí, co tam byli, si myslela, že půjde před porotu ve složení Hejma / Rolins / Jandová / Habera. Ale kdepak. Na castingu v Praze nás bylo 5 500 a všichni museli jít nejprve k předporotám, což pro nás byli úplně neznámí lidé, dodneška nevím, kdo mě to tam hodnotil - a pouhých 200, VČETNĚ hvězdné pěchoty teprve zpívali před hlavní porotou. Asi si neumíte představit jak je strašně těžké se k té hlavní porotě dostat, já myslím, že je to vůbec nejtěžší úkol v soutěži a musím říct, že než se dostanete k porotě, není to VŮBEC o zpěvu. Musíte zaujmout, být televizní typ, co největší exot a můžete zpívat jakkoli a vyhodí Vás se slovy ''Jste moc mladý/á'' nebo ''Jste moc dobrý/á''. No a potom to není o zpěvu vlastně ani když pro Vás hlasují diváci, protože když se líbí puberťačkám nějakej kluk, může zpívat jak chce a oni mu hlasy pošlou stejně tak i tak. Je to přeci jasně vidět, nadprůměrní holky vypadávají a podprůměrní kluci se drží jen díky vzhledu a podpory puberťaček. Myslím, že tu soutěž nemá šanci vyhrát holka, vždycky to tak vlastně bylo kromě Langerové. Ale teď k pořadu - i když Vám potom v pořadu líčej trochu něco jiného, tak v televizi se na to kouká fakt pěkně, myslím, že pár talentů tam určitě je, co se týče zábavy, tak nemám výhrady, líbí se mi i moderování - myslím, že Mareš a Banášová se k sobě parádně hodí, i když někdy si pár trapností neodpustí... Možná je trochu pravda, že porota to občas přehání, ale jinak mi jsou taky sympatičtí. Ale hold jsem ten pořad už trochu prokouknul a mám na něj úplně trochu jiný názor. Oni z toho chtějí prostě jen prachy a sledovanost. Krom toho, 90% soutěžících se bohužel v showbussinesu stejně neuchytí. Ale jak jsem řekl, v televizi se na to kouká fakt pěkně, ale vyšší hodnocení dávat určitě nebudu. Navíc se srovnáním s první řadou z roku 2004 je tohle stále trochu slabší. ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Trúfam si napísať, že je pekná póza vyjadrovať sa opovrhujúco k podobnému typu programu, pokiaľ ho ľudia pozerajú. Buď ho teda pozerajú, a tým pádom ich baví a tým pádom nemá cenu byť za každú cenu zaujímavý a naformulovať do hodnotenia prečo tomu celému nerozumiem (tak to nemám pozerať !!!). Jedna vec je formát podobného programu, druhá je to, akej cieľovej skupine je určený. A to zásadné je, že tí, ktorí majú radi inteligentný humor, možu obdivovať Adélu a jej pohotovosť, cit, sebareflexiu a schopnosť byť nekonečne nad vecou. Leoš je doplnok, ktorý si konečne uvedomil, že v tejto dvojici je lepšie držať sa pri zemi. Che, ale som pyšný ! ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Zamlouvá se mně tady ten rychlej striptýz charakterů, normálně u někoho někdy nevíte, jestli je to opravdu kretén (kráva) nebo se nad něj (ní) jen nemístně povyšujete, tady se to vokáže hned a ještě se tomu kreténismu můžete bez výčitek (teda dle nátury) tlemit. Jako celek je to ale žalostný a jakmile se začne zpívat čistě pro mobilní operátory, je to jasnej odpad!. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Zábavnější a znatelně lépe moderované, než předchozí Superstar. Andrea Banášová je totiž na rozdíl od svých českých soukmenovců velice přirozená. Jen je smutné, kolik prostoru se věnuje různým průletům halou a zrychleným záběrům mezi účastníky... ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Najskôr som chcel dať dve hviezdičky za tie prešľapy porotcov na castingoch. Neskôr, keď už zostali len tí, čo vedeli ako tak spievať, som chcel dať tri, ale keď som si v posledných pár kolách uvedomil, že celá táto záležitosť je len prestávkou medzi reklamami, vrátil som sa k dvom. A to som ešte dosť zhovievavý, lebo do hodnotenia nerátam všetky škandály o machináciách s hlasmi a 12 ročné žaby so zaslzavenými očami, ktorým sa zrútil svet, keď vypadol Šmajda. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Teď nehodnotím kvalitu účinkujících, ale jako show to funguje, Mareš je nejlepší český moderátor a musím říct, že já se rozhodně bavím. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Soutěže jako je tahle mi nijak nevadí, tedy hlavně když už konečně začnou něco zpívat! Ale jsem úplně v šoku z těch vulgarit??! To už se nehraje ani na desátou hodinu? Přijde mi to trapné a nevhodné. Navíc, jak mi jindy Leoš Mareš nevadí, tady mi přijde opravdu šíleně afektovaný! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Komerčne zneužití súťažiaci v nablýskanej relácii, ktorá žije z minulosti a kŕmi ľudí sprostosťami. Táto karaoke šou nabrala medzinárodnej podoby a chcela vyťažiť najmä z blízkosti oboch krajín. Táto séria ma neoslovila, akurát mi z nej utkveli štyri výrazné momenty. Tou bol výstrih Dariny Rolincovej, skoro vždy porotcovsky zaujímavý Pavol Habera, český Tom Jones v podaní Martina Chodúra a záverečné vystúpenia Miroslava Šmajdu. Ale z tých komerčných šou som videl aj horšie. Až taký veľký výplach mozgov, že by som tomu mal dať horšie ako jednu hviezdu to nebol. Ale musím uznať, že do určitej miery aj toto výplach mozgov bol, jednoducho to bola taktiež nafúknutá bublina, ktorá rýchlo spľasla. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nepozeral som to kvôli spevu, alebo kvôli porote, alebo žeby som bol nejaký pubertiak zamilovaný do nejakého finalistu. Len zo zvedavosti, ako dopadne spoločná, dá sa povedať medzinárodná spevácka súťaž. No a výsledok, nič moc. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Proč muselo po první štaci dojít k dalšímu opakování, navíc v té naší pidi republice, opravdu nechápu. Pouze tahák na prachy. Jediný kdo to držel, byl výborný Leoš! Jinak ubohá nuda spívajících děcek a dementů, nic nového, žádné velké talenty. Koho si dnes pamatujete? ()

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

chce se mi zvracet... všude v evropě je superstar minulostí, jen u nás přežívá... kdyby se u nás přiklonili k pořadům typu Americas nebo Britains got talent, tak by to bylo alespon zajímavější a víc lidí by dostalo prostor ukázat co umí... takhle u nás budou jen ukazovat zpěváky, o kterých budeme slyšet pouze do doby, dokud ze soutěže nevypadnou... ()

Reklama

Reklama