Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Všivák odpad!

všechny recenze uživatele

Jak můžou pěveckou soutěž soudit lidi, kteří sami nejsou kdovíjací zpěváci(čky). Neuvěřitelný. Shit. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Nepozerateľné, zbytočné a hlavne hudobne otrasné... Keby tam nebola Adela, tak by sa ani zasmiať na tom nedalo, takže tú jednu * dávam kvôli nej. ()

swe 

všechny recenze uživatele

Klidně na mě házejte šutráky, ale přestože je Mareš, údajně, egoista a děvkař (zdroj: deník Plesk), jako moderátor nemá obdoby. Jeho dvojsmysly a narážky na všechno možné jsou leckdy na hranici dobrého vkusu ("panuje tu atmosféra jak u Bartošové doma" :D), avšak zaručeně pobaví. Se sympatickou "čahounkou" Adélou Banášovou tvoří dokonale sehranou dvojici. Navíc bod pro ně, že si dokáží ze sebe dělat legraci. Samotnou superstar nesleduju, protože slyšet soutěžící békat nesmrtelné pecky Michala Davida není zrovna můj šálek destilátu. Stejně vím, kdo nakonec vyhraje :) Update (8.11.2010): Ok, byl jsem upozorněn, že v této chvíli se Mareš nachází na vrcholu trapnosti, takže abyste mě neměli za blba, chtěl bych tímto zdůraznit datum svého komentáře. Hauk. ()

Nyck 

všechny recenze uživatele

Nebýt zbytečně dlouhých a častých reklam, zbytečného a nemísthého protahování a občas trapného Leoše Mareše, klidně bych dal tři, protože po hudební stránce je letošní ročník nejkvalitnější. Takhle to bude za dvě hvězdy s odřenýma ušima. PS: Nova by mohla vytřískat mnohem lepší kvalitu, ale jim evidentně stačí vřískající malí spratci.. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Česko-Slovenský formát mě bavil. Ve čtyřech finalistech jsem dokonce zahlédl něco jako vlastní osobnost a protože vyhrál Martin, jsem nakonec i spokojený. Neměnil jsem samozřejmě kvůli superstar své plány, ale když byla možnost, tak jsem se podíval a kromě poroty a trapného Marešova pseudosoucitu jsem se dobře bavil. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu, už to šílenství skončilo. Vyhrál Chodur, což bylo vesměs jasný už od začátku a nemuseli by se dál trápit. Nejhorší byly pištějící fanynky, brek soutěžících, Mareš a Banášová... no hrůůůza a děs. ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že se to oproti českým Superstar o hodně zlepšilo! Je to mnohem zábávnější, barvitější a s novými nápady! ()

wenca 

všechny recenze uživatele

Možná nejlepší ze vše Superstar řad , ale občas mi to přijde pěkně dementní .... dávám zlatý průměr. Nejvíc nesnášim když nekdo projde bez zpěvu, nebo že je hezký ... ()

D28 

všechny recenze uživatele

Každá relácia, ktorá dokáže človeka rozosmiať a zlepšiť mu náladu, má zmysel.Teším sa na každý diel kvôli pohotovosti a vtipu moderátorov, kvôli tomu, že názory porotcov sú počúvateľné a často zhodné s mojimi.A samozrejme i kvôli viacerým fakt podareným speváckym výkonom.A prečo brať šancu mladým skúsiť to v showbiznise?Mnohí sú pre tento druh exibicionizmu priam zrodení.A súťaživosť je prirodzená a zdravá.Zato odvaha tých detí ísť s kožou na trh je nepochopiteľná, pre mňa bude asi vrchol "verejného vystupovania" toto "javisko". ()

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Za pomocí bulvárních novin, mediálních agentur, PR brainwashingu, vulgarit a tlačení emocí za každou cenu vzniknul čirý vykalkulovaný produkt, opravuji na odpad, s tou nejprimitivnější dramaturgií. Tenhle kanál zcela zapadá do laciné koncepce a psychologie tvorby TV nova. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Recyklace recyklovaného. Nemám slov - taková koncetrace popkulturního, komercionalizovaného, trapného a kýčovitého humusu se jen tak nevidí. Zmalovaná kreatura Leoš Mareš, nějáká holka v porotě o které jsem nikdy neslyšel, vylízané publikum....tak takhle vypadá peklo! ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Súhlasím, je to až hnusne komerčný odpadový formát, ale niektorí speváci fakt majú fakt zlato v hrdle. Ešte keby sa ich tak chopili schopní producenti, čo už žiaľ často nebýva. ()

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Viem, že to ešte ani nezačalo, ale s istotou viem, že to bude HRUBÝ ODPAD!!! EDIT: Tak, už to začalo a môj odhad sa potvrdil, takže otvoriť kontajner a jéééb to do neho!!! ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

Tie prvé kolá sa dajú lebo na tých ksichtoch sa človek proste musí ujebávať ale finálové večery určite nie... ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Do týhle soutěže se nemůže přihlásit normální člověk. Porota nestojí za nic (především Rolincová, Jandová) a moderátoři jak by smet. Hlavně ta pizda slovenská se zakřivenym rypákem mi solidně pila krev. proto nemám odvahu se kouknout na další části týhle blbosti... ()

Lenulinka odpad!

všechny recenze uživatele

34%? Jako vážně? To už se puberťáci dostali i na CSFD a dávají 4 hvězdičky za Bena a podobné hezounky, kteří neumějí zpívat? Tato soutěž už není o zpěvu dávno. Je to o tom, kdo se líp ohákne a pokusí se zazpívat co nejpřesněji "Skákal pes". Chodúr se tomuto naštěstí vymyká, zpívá jako bůh a jestli nevyhraje, tak nevím. Protože na SuperStar už víc zanevřít nemůžu. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Nebyla by to špatná show, kdyby to bylo skutečně jen o zpěvu. Tím, že náctileté puberťačky posílají hlasy hezounkům, kteří mají problém zazpívat nějaký vyšší tón a v nižších zase téměř mutují, ztrácí tato soutěž význam. Kolik už vypadlo soutěžících, kteří zazpívali sice nadprůměrně, ale byli vyřazeni jen proto, že nebyli až tak sympatičtí... Pánové z produkce - nemyslíte, že by bylo lepší posílat hlasy spíše tomu, kdo má ze soutěže vypadnout ? Myslím, že výsledky hlasování by byly úplně jiné. ()

Reklama

Reklama