Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

castor 

všechny recenze uživatele

Nikdo další sérii asi nevyžadoval, ale stalo se a nakonec je početná masa diváctva opět u vytržení. Nehodlám si hrát na intelektuála a tvrdit, jak jsem pohoršen apod. Nejsem. Možná tak tím, kolik nesoudných lidí u nás a u našich východních sousedů máme.. Zároveň nebudu zapírat, že jsem úvodní díl neviděl. Viděl, a trošku pozměněná koncepce a především česko-slovenský rozměr může přinést jakési oživení. Holt, když už je současná společnost určitým způsobem nastavena (a může si za to sama!!), tak jest třeba počítat i s posunem společenských norem, s větší bulvarizací, větším zesměšňováním soutěžících, s vícerem nepatřičných poznámek. I průměrně smýšlející divák musí ZÁKONITĚ vidět, že Nově jde zejména o sledovanost, o prestiž, než-li o samotné soutěžící, kteří prahnou po svých minutách slávy a kteří slouží jako výživná potrava k zesměšnění. Každý tu pláče, ale jsme to JEN a JEN MY, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. Vždyť soutěžící jsou naši sourozenci, děti, kamarádi, známí.. Moderátorská dvojice Banášová/Mareš vypouští sympatickou chemii, porota je solidně vyvážená, talentů bude taky dost a jinak je to nesmírně jednoduché – buď to budu sledovat a držet klapačku nebo příště zvolím jiný program!! PS: Nad vizuálem upoutávek smekám.. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Otravní moderátoři by zde už neměli vůbec být. Svým nenápaditým projevem a chechtáním se každé kravině kazí dost podstatně výsledný dojem. Porota vesměs po hudební stránce nic neumí, ale kritizovat dovede skvěle a pádně. Výběr soutěžících mohl dopadnout lépe, nikdo mě totiž nijak výrazně nezaujal, ale i to se může ještě změnit a uvidíme, co soutěž zajímavého přinese. Nic zajímavého se neudálo a ani neuděje. Za stupidní ubrečenou porotu i soutěžící dávám ryzí odpad! Dalším důvodem, proč nedat ani jednu hvězdičku, je Mareš. Člověk, který neumí nic a přitom se vozí ve Ferrari, tak to je opravdu moc. Ultratrapné, odporné, prý Nova své soutěžící mučí a nesmějí opustit soutěž, jsou to loutky v jejích rukách, něco jako v Hostelu, a možná na tom bude něco pravdy, protože účastníci, kteří už dávno vypadli, pokud si všimnete zpívají úvodní píseň stále. Do toho vymyšlená sledovanost a mimochodem neznám ze svého okolí člověka, který by to sledoval. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak v pořadí už 4. řada SuperStar opět zavítala mezi nás. Ale pozor, tentokráte jsme mezinárodní! Takže máme porotu i moderátory půl na půl. Nejprve k porotě: Hejma a Habera mi tam sedí, jsou to profíci na svých místech. Problém mám s ženským osazením. Darinka je sice pěkná, ale o jejích pěveckých kvalitách nemám valné mínění, Jandovou jsem vůbec neznal, takže ta mě teprve překvapila. Nicméně dá se na obě koukat a sem tam mají vtipnou poznámku. Teď přejdeme k moderátorům: Na Marešův exhibicionismus jsem si už zvykl a navíc se mi zdá, že zatím se drží celkem při zemi. Zato s Adelkou nemám sebemenší problém. Sympatická Slovenka, která právě Mareše krotí a skvěle k němu pasuje. Takže zatím jdu fandit Citrónovi a nechám zde tři hvězdy. Uvidíme, jak to bude dál… ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Show 9/10/// +jednoznačně soutěžící, porota, technická stránka, emoce -je tam hodně reklam a je to velkej žrout času/// Tak už to skončilo. Máme vítěze. Vyhrál Martin Chodůr, přestože svůj jediný hlas ve finále jsem věnoval Mirovi Šmajdovi, který byl pro mě o mnoho zábavnější a téměř bez výjimky vždy zazářil a předváděl skvělé výkony. Přesto že tedy finále neoslavuji (určitě budu patřit do té menší poloviny), tak celou tuto Česko Slovenskou superstar musím vyzdvihnout. Ze všech dřívějších pořadů První, Druhá, Třetí Česká superstar a X-Factor byl tento "pátý" ročník nejlepší a nejpovedenější. Jak po stránce technické, kde už skoro není kde se zlepšovat nutno říct že na současnou televizní produkci předvedli obě televizní stanice mimořádně povedenou show. Tak i po stránkách ostatních: Porota, která mi určitě sedla nejvíc ve srovnání s předešlými. Palo Habera SUPER, ostatní jakbysmet, prostě bez chybičky. Dokonce i moderátoři byly občas víc zábavní než trapní, takže i oni zaslouží pochvalu. Ovšem nejdůležitější je mít zde svého favorita. Tentokrát to bylo (naštěstí) obtížné protože více jak polovina semifinalistů mi byla sympatická a do finále se dostalo minimum těch, kteří by tam být neměli. Je mi líto, že se tam nedostala Lucia Láncošová, která zřejmě doplatila na to, že v druhém semifinálovém kole zpívala jako první (přeci jen, mnoho diváků s hlasem čeká až odzpívají všichni), rovněž se dál mohla dostat Nikoleta Balogová a nejvíc lituji vypadnutí Markéty Konvičkové, kterou bych si dokázal představit v TOP 3 společně s Monikou Bagárovou a Dominikou Starou. Tohle je můj názor a myslete si co chcete a nebo to sem klidně napište, já si to přečtu. Celkově jsem s úrovní letošního ročníku velmi spokojen./// Celkem 85%/// ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si jednou řekl, co kdybych se na to opravdu podíval? Podíval jsem se a nestačil jsem se divit. Adéla Banášová a její okamžitý humor mě opravdu baví, Mareš alespoň nesere, když už nebaví, Habera je opravdu pes a ten zbytek poroty už nějak vydýchám. A soutěžící? Po pár chvilkách si najdete favority, zvlášť když rozumíte muzice, a zbytek, stejně jako zbytek všeho, pobaví,neurazí. Můj favorit je Chodůr, ten mě baví...jako Nick Cave:-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama