Reklama

Reklama

Loganova válka - Čest zavazuje

(TV film)
  • Česko Návrat hitmana (více)
Trailer

Obsahy(1)

Logan Fallon byl obyčejný kluk - až do jednoho dne, kdy se jako desetiletý stal svědkem brutální vraždy celé své rodiny, která byla vlastně naplánovanou popravou. Nikdo však neví, kdo a proč vraždy spáchal. Tehdy Logan sám před sebou složil přísahu, že až dospěje, vypátrá vrahy a pomstí smrt své rodiny. Po patnácti letech se z Logana stal pod vedením jeho strýce Jakea vynikající bojovník a mistr bojových umění. Má odvahu, má sílu, má svůj cíl a je rozhodnut jít až do konce. Pronikne do podsvětí jako nájemný zabiják a infiltruje se do největšího zločineckého syndikátu v Chicagu. Zde se mu podaří získat důvěru bosse Alberta Talgorna, tedy muže, který dal vyvraždit jeho rodinu. Logan našel toho, koho hledal, a dodržet přísahu, kterou dal sám sobě, je pro něj věcí cti - i když je v sázce jeho život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapcovi vyvraždia rodinu a ako dospleý, po výcviku u strýka Chucka Norrisa a v armáde, sa rozhodne pomstiť. ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Tron napsal všechno. Velká škoda že se tu strejda Chuck moc často neobjevuje, jeho závěrečné entré vše vynahrazuje jen z lehka. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Reklama na depilaci hrudníku. Ne, určitě to má příběh a skvělý, vždyť obsazení je dokonalé, hudební doprovod také, akční scény na jedničku, ale já jsem prostě na jiné úrovni, tak to ještě nechápu, až dosáhnu nirvány, tak to kouzlo tohodle filmu pochopím. Prostě perfektní céčkový (nebo déčkový?) film. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film s mojim obľúbencom Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho najlepšie filmy. Má výborný príbeh o pomste, ktorý je ešte aj veľmi dobre spracovaný, takže k nemu moc výhrad nemám. Prakticky jediné, čo by som upravil je väčší priestor pre Chucka Norrisa, pretože tu nemá hlavnú úlohu, ale aj tak jeho postava nadmieru poteší, pretože tu hrá rančera a samozrejme aj majstra bojových umení. Páči sa mi tu aj celková schéma príbehu, kde je síce slabší začiatok, ale život hlavného hrdinu na ranči, práca v armáde a práca pre mafiu a ešte samozrejme koniec sú veľmi dobre podané. Akčných scén tu moc nie je, ale aj tak poteší hlavne akčný koniec alebo scény tréningu. Najviac sa mi tu páči ten, tu už niekoľko krát spomínaný Norrisov chvat alebo zneškodnenie protivníka cez predné sklo auta. Obsadenie Eddieho Cibriana podľa mńa nebola najlepšia voľba, nie, že by to kazil, ale Norris mal podstatne lepšieho učenca vo filme Prezidentov muž. A samozrejme nebol by to film s Norrisom, keby nebol správny. V tomto prípade sa to týka hlavne záchrany bitej ženy. Tento film určite poteší každého fanúšika seriálu Walker Texas ranger, pretože má rovnakú atmosféru a mnohé spoločné prvky. A čo sa týka toho extrémne nízkeho hodnotenia, tak nad tým sa už ani nepozastavujem. Už som na tejto stránke dosť dlho na to, aby ma to ešte prekvapovalo. Objektívna kvalita filmu- 68%, film sa páči mne na 78%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nevím no. Na moje gusto tam bylo málo Chucka a ten mladej sebejistej frajer v hlavní roli mi moc sympatickej nebyl. Ani můj záporácký oblíbenec Jeff Kober neměl šanci toho moc předvést. No Norris se aspoň ukázal v závěrečný akci, ale nic převratnýho v ní nepředvedl. Každopádně je mi jasný, že tady už byl starej a jeho kariéra se chýlila ke konci, ale i tak se z toho dalo dle mého názoru vytěžit víc, ale co už, že by mě to nějak iritovalo, tak to se říct nedá, ale zázrak to rovněž není a za mě vesměs souhlas s místním hodnocením.30% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kluci Norrisovi se postarali hlavně o produkci a příběh což bohužel asi znamenalo, že Chuck neměl tolik času na hraní. Ve filmu stráví celkově něco kolem 15 minut. Loganova válka nemá nic společného s Oddílem jedna, že se jedná o televizní film je hodně vidět. 20% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Tento film vznikl v době, kdy už Norrisovi nesedělo nic jiného než Walker texas ranger, takže to ani nemohlo dopadnout lépe. Jeho sláva už byla v 90. letech značně vyčpělá, tudíž neměl ani nabídky na snímky, které by dosáhly alespoň té kvality, kterou měly jeho akčňáky ze 70. a 80. let. Ačkoliv zde má Norris jiné filmové jméno, tak mi tu stále připadá jako Cordell Walker přenesený do jiného prostředí...do prostředí, které mu prostě nesvědčí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Takže jsem nakonec rád, že jsem se k tomu dostal dnes. Rozhodně film neodpovídá zdejšímu hodnocení, ale to nevadí, každý má svůj názor. Je to dobrý, koukatelný nadprůměr. Chuck Norris zde má méně prostoru, ale překvapilo mě, že je asi tak druhý hlavní herec. Na prvním místě je Eddie Cibrian, který mě celkem zaujal (ne, že by byl nejlepší), ale bavil po celý čas snímku. Příběh jednoduchý - pomsta, ale hodně dobře zpracovaný (plno nostalgie). Nuda ve filmu ani náhodou nehrozí. Vše vypadá jako TV film, prostředí, jednoduchost atd, ale to nevadí. Akce tu je, moc ji není, ale přesto se tu pár soubojl najde, hlavně nakonci, kde je i dost přestřelek. Dále ocenuji tréning, kdy Norris zaučoval Eddieho, nebo i vojenská mise, která byla dobře koukatelná. Ještě se zminuji ke konečné scéně, kdy Norris vykopne řidiče přes sklo - to jsem zíral. :-) K záporům. Moc mi celkový dojem nekazí, ale bohužel mi zabránili nedát 4 hvězdu. Úplný konec po akci, měl hlavní hrdina být vyznamenán, že ty gaunery dostal, takový nedořešený a ještě ho mají stíhat. Dále scéna, kdy zachránil hl.hrdina ženu a dítě před agresivním manželem, nostalgické a fajn, ale to, že se neukázalo jak se s ním hl.hrdina vypořádá mě naštvalo. Ještě konec mi přišel trochu přehnanější, ale nevadí. Víc akce mohlo být no a trochu více to zdramatizovat, vše nějak vycházelo hladce Norrisovi a hl.hrdinovi, ale nevadí. Hudba lehce nadprůměrná, někdy trošku pohádková. Takže je zde řada nedostatků, ale celkový dojem z filmu mi to nezkazí. K 4 hvězě něco málo chybělo, ale to je celkem jedno, když dávám solidní hodnocení: 69% = *** ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak to bola blbosť. A neuveriteľne lacná - točili to na domácu kameru alebo čo? Ale ten jeden ťah, kde dedko Norris vylezie na toho mladíka, prevalí sa cez neho a popri tom ho zepletie ako vianočku, je fakt sila... ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Norris ve filmu skoro nefiguruje, pouze jako mentor a kdo čekal akční scény plných otoček, bude zklamaný. Je to debilní od začátku do konce, nudné a vyloženě podprůměrná televizní produkce......1/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dokonalá pomsta ;-) Cibriana jsem zkouknul vůbec poprvé a nebyl špatnej ! Jediná chyba byla, že tam mohlo být víc akce ! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Chuck Norris, Aaron Norris a Walter Klenhard. Kamera : Karl Kases. Hudba : Christopher L. Stone. CHYBA VE FILMU - V 88 minutě je vidět, že Logan má gumový nůž. ()

Hadža odpad!

všechny recenze uživatele

Obcas se mi stane ,ze se ocitnu ve zvlastni spolecnosti,kde nemam vladu nad ovladacem a pres veskerou snahu se necemu takovemu vyhnout,spadnu do naruce Chucka naprosto bezbranny!On pan Norris ,se tu ani tak moc neobjevuje,jak jsme zvykli,spise je zde v roli ucitele sveho synovce,kteremu byli zavrazdeni rodice.Dockame se zde vsech patricnych trapnosti ,ktere k poradnemu vycviku patri a pak konecne protrpime pomstu.no hruza.... ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Další klenot od bratrů Aarona a Chucka Norrisových:-) V půlce jsem to musel vypnout...Jedna hvězda za Chucka, který každému filmu, ve kterém se objeví, dodá neotřelý komediální rozměr svou výjimečně zarostlou držkou. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Loganova válka jednoznačně není pro cyniky, ale dávat odpad jenom proto, že v tom hraje Norris… Když nic jiného, Norrisovy filmy (tento nevyjímaje) se přes svou zjevnou obsahovou i obrazovou naivitu snaží v divákovi podpořit to lepší. Jsou to pohádky. To ovšem není omluva pro podprůměrnost, ale když nic jiného, neobjevil jsem důkazy snahy zneužít diváka, a to už samo o sobě poskytuje důvod pro určitou shovívavost. Horší je to s naprostou nekomplikovaností scénáře v kombinaci se střihem (nekonečné prolínačky) a malou invencí, celkovou naivitu jsem již zmínil. Proč filmu nepřiznat nějakých třicet procent? Dvě mínus. ()

Reklama

Reklama