Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas mám prostě zase ty „sádlomáselnické sklony“ podívat se na nějakého toho starého akčního barda a teď padla volba na nesmrtelného Chucka Norrise. Walkera Texase bych asi nepřežil já, kdybych se vrhl na nějakou tu sérii a tak jsem zvolil menší zlo a mrkl se na tento céčkový akčňák. Je pravda, že je to braková podívaná, ale zas taková hrůza jak tu někteří tvrdí, to nebyla. Celkem si s Dylanem Nealem sedli, děj nebyl zas tak katastrofální a některé pasáže se mi i líbily. Podprůměr to sice je, ale ne na černé čísla… ()

Witta 

všechny recenze uživatele

Film je samozrejme sracka, ale ono je to tak spatny az me to vlastne bavilo- mozna je to i tim, ze kolem Chucka je momentalne boom i diky reklamam apod., ale me proste bavilo se divat jak Chuck cte Bushido a hazi kolem sebe chytry hlasky jak otec Furat:) Velmi slozite se mi to hodnoti, protoze jsem se vlastne docela dobre pobavil, ovsem asi jinym zpusobem nez tvurci zamysleli:-) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Určitě to není tak hrozný, jak tvrdí zdejší hodnocení. Docela pohodovej kousek kterej se do průměru v pohodě vejde. Akce je dost a Chuck si to slušně dává i po šedesátce a zopákne si na konci i souboj s protivníkem z filmu Nezvěstní v boji 2. Určitě nic co by nějak oslnilo, ale černou barvu si to určitě nezaslouží.50% ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jak poznáte sračku? Jedna z postav se jmenuje Joshua. Nemám ve zvyku hodnotit filmy, které jsem neviděl, a u nedokoukaných snímků jsem na vážkách. Prezidentova muže jsem z velké části prospal, ale soudě podle začátku filmu se v něm debilita a schematičnost vyskytují v míře větší než velké. Prostě tupost s Chuckem Norrisem, nic víc. (1 060.) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris (Joshua McCord) pracuje v utajení přímo pro prezidenta USA a je vysílán na důležité mise, které je potřeba rychle a efektivně vyřešit. Po další úspěšné akci, kdy zachrání prezidentovu ženu, začíná s hledáním a tréninkém svého nástupce. Poté co je doktor Anderson s rodinou unesen do Kolumbie, vydává se Joshua McCord a Deke Slater (Dylan Neal) na záchrannu misi... Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl režisérem druhého natáčecího štábu a také koordinátorem kaskadérů společně s Tannerem Gillem. Záběry z tréninku v tělocvičně jsou v pohodě, ale pak tam jsou i scény, které působí lacině. Záporák Soon-Tek Oh (generál Vinh Tran) mohl být v příběhu také více využit. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)
  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)

Reklama

Reklama