Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Určitě to není tak hrozný, jak tvrdí zdejší hodnocení. Docela pohodovej kousek kterej se do průměru v pohodě vejde. Akce je dost a Chuck si to slušně dává i po šedesátce a zopákne si na konci i souboj s protivníkem z filmu Nezvěstní v boji 2. Určitě nic co by nějak oslnilo, ale černou barvu si to určitě nezaslouží.50% ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco třebas Dolph Lundgren ani Van Damme u béčka nezačali, tak Chuck Norris ano a vydrželo mu to i dodnes...a Prezidentův muž?To je větší hrůza než pět dílů Walker Texas Rangers dohromady! ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Chucka Norrise opravdu nemusim, ale jinak se tento film dá označit na snesitelný, ovšem jen pokud ho dávaj v televizi v pozdních hodinách, takže u něj mohu pospávat. Výhodou toho je, že stačí koukat na prvních deset minut a posledních deset minut a vím, očem ten film byl. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to výborný akčný film s Chuckom Norrisom, ktorý považujem za jeho najlepší film. Má dosť dobrý príbeh o prezidentovom mužovi, skvelo vycvičenom bojovníkovi, ktorý zasahuje v mimoriadnych situáciách, ale kvôli vyššiemu veku sa už rozhodne nájsť a vycvičiť si svojho nástupcu, ktorého nájde v nespravodlivo odsúdenom vojakovi. Spracovanie je presne také, aké aj od tohto filmu chcem, teda scény, ktoré ukážu schopnosti oboch dôležitých postáv, tréning, spoločná akcia a podobne, pričom ma tu bavili aj dialógy a všetko ostatné. A navyše ešte poteší aj prvok pomsty, aj ked´ jeho priestor je tu minimálny. Akcie je tu dosť a je veľmi dobrá. Už na tréning sa dobre pozerá, dlhých súbojov tu až tak moc nie je, ale páčia sa mi a hlavne finálny je výborný. Ale hlavne je tu mnoho môjho veľmi obľúbeného tichého zneškodňovania protivníkov a hlavne lámaním väzov, čo je pre mňa veľkým plusom. Akcii môžem vytknúť jedine množstvo stihov v súbojoch, kde je strih prakticky po každom údere, ale našťastie to neprekáža ich prehľadnosti. Film má televízny vizuál, čo je takmer vždy veľký zápor, ale tu mi to moc nevadilo, pretože kvôli dobre zvolenému prostrediu ako rôzne menšie interiéri, menšie vojenské tábory alebo lesy to nemá moc možností sa prejaviť. Čo sa týka hereckého obsadenia, tak s najviac dôležitými postavami som plne spokojný, či už Norris vo svojej najlepšej úlohe, jeho dcéra alebo Dylan Neal ako nástupca alebo aj hlavný záporák. Ale väčšina vedľajších postáv už pôsobí typicky televízne, ale aspoň nikto z nich už nemá viac priestoru. A bondovská hudba sa sem vôbec nehodí. Síce niekoľko nedostatkov tento film má, ale veľmi sa mi páči. Normálne by mal pre mňa hodnotu 4 hviezdy ako solídny akčný film, ale kvôli skvelej hlavnej dvojici a množstvu tichého zneškodňovania musím ísť s hodnotením vyššie. Pre mňa je to najlepší film s Norrisom a jeden z najlepších akčných filmov. Len škoda, že pokračovanie už je omnoho horšie a patrí medzi Norrisove najhoršie filmy. 85% ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Toporný béčkoidní film s toporně toporným příběhem a ultra toporným herectvím Chucka Norrise. Na stupnici od jedné do deseti filmové bezduchosti si Prezidentův muž srdnatě drží dvojku, když od úplného dna jej zachránilo pár poctivých manuálních efektů. Nic proti elitně vycvičenému borci, ale nechat na střeše padák jako kdejaký amatér abych pak spustil kropičskou přestřelku, no dejme tomu. Ale vyslýchat někoho, mučit ho a nechat mu mobilní telefon, to už je na pováženou. S využitím prvku jenž propagoval kdysi Rocky a pak jej převzalo XY dalších akčáků, tedy výcviku hlavního hrdiny jenž zpočátku voře na co přijde a pak se stane neporazitelným ovšem díru do světa neudělají, ani s rádoby drsným Chuckovým výrazem jenž spíš evokuje myšlenku na ratlíka, který právě nutně potřebuje ale trpí akutní zácpou. Krom výše zmiňovaných blbin film disponuje typicky hloupými momenty (když si ve vyhrocených okamžicích nějaké postavy prostě postaví hlavu) a hlavně šílenou kamerou, která obzvlášť při snímání letu padákem lítá ze strany na stranu. Dokonce i jeden soused co točí většinou chodníky by to nasnímal líp. I když se to celé snaží tvářit uceleně, výsledek je notně žalostný. Na televizní poměry slušný odpad. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglická kráľovná má svojho agenta 007 a vodca Spojených štátov amerických od dôb Lincolna má svojho prezidentovho muža. Túto dôležitú funkciu zastáva i Joshua McCord. Má za sebou mnoho úspešných misií. Vybojoval veľa ťažkých bitiev. Vzorne plnil rozkazy. Nikdy nezlyhal. Bol oddaný, spoľahlivý a verný. Lenže už začína pociťovať, že by mal odísť do zaslúženého dôchodku. Preto si musí nájsť a vycvičiť svojho nástupcu, ktorý bude schopný ho nahradiť. Chuck Norris si zrejme chcel na chvíľu oddýchnuť od seriálu "Walker, texaský ranger" a tak si odskočil natočiť tento celovečerný akčný TV film. * ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Trápny scenár, totálne nevýrazný Chuck a tá Vietnamka, ale na odpad to ešte nebolo..... To už som videl väčšie klobásoviny ... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris je prostě v podvědomí jako Walker, texaský ranger a tak ani tento film se nestal trhákem. Ale i tak je to celkem slušná podívaná, kterou stačí vidět jen jednou. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris (Joshua McCord) pracuje v utajení přímo pro prezidenta USA a je vysílán na důležité mise, které je potřeba rychle a efektivně vyřešit. Po další úspěšné akci, kdy zachrání prezidentovu ženu, začíná s hledáním a tréninkém svého nástupce. Poté co je doktor Anderson s rodinou unesen do Kolumbie, vydává se Joshua McCord a Deke Slater (Dylan Neal) na záchrannu misi... Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl režisérem druhého natáčecího štábu a také koordinátorem kaskadérů společně s Tannerem Gillem. Záběry z tréninku v tělocvičně jsou v pohodě, ale pak tam jsou i scény, které působí lacině. Záporák Soon-Tek Oh (generál Vinh Tran) mohl být v příběhu také více využit. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Norrisovka mi opravdu sedla. Sice akce a některé záběry ve vzduchu, v letadle působí hrozně béčkovitě tak jsem co se týče akce, soubojů a přestřelek spokojen. Norris má ve filmu zajímavou postavu, čisí z něj autorita. Na jeho pokročilý věk je Norris ve velmi slušné kondici. Film rozhodně nemůže nudit. Ostatní herci Dylan Neal a Jennifer Tng mě též bavili. Takže hodnotím 80% = **** ()

Visáč odpad!

všechny recenze uživatele

Typická norrisovka, z ktorej si pamätám najmä večne držkujúceho Chuckovho parťáka: "Ne že bych byl proti této akci, ale nebylo by lepší to tu nejdřív nafotit, zabezpečit a pak vymyslet novou strategii útoku?" ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príšerné dialógy, príšerný patriotizmus. Našťastie sa až tak veľa nekecia a o súboje a prestrelky nie je núdza. Spomínal som už príšerné spomalené zábery? Áno, presne také ako vo WTR... Ale veď jedine Chuck Norris vám dokáže odtrhnúť hlavu a hodiť vám ju do tváre... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Milej akčnák s Norrisem. Nedokážů jít níž s hodnocením, Norris je až moc sympatickej. Příběh je levnej, film taky, akce taky skoro málo.. nic moc. Ale je to milý. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas mám prostě zase ty „sádlomáselnické sklony“ podívat se na nějakého toho starého akčního barda a teď padla volba na nesmrtelného Chucka Norrise. Walkera Texase bych asi nepřežil já, kdybych se vrhl na nějakou tu sérii a tak jsem zvolil menší zlo a mrkl se na tento céčkový akčňák. Je pravda, že je to braková podívaná, ale zas taková hrůza jak tu někteří tvrdí, to nebyla. Celkem si s Dylanem Nealem sedli, děj nebyl zas tak katastrofální a některé pasáže se mi i líbily. Podprůměr to sice je, ale ne na černé čísla… ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Velká velká bída. Špatné po všech stránkách, kdy zápletka skáče z jednoho konce na druhý a nikdy nezůstane u jedné tématiky. Herci, kteří sekundují Norissovi jsou otřesní a všichni včetně Norrise se nechávají tak okatě dublovat, že i poslední Seagalovky mají o dva levely navrch. Veškeré akční scény mají příšernou kameru, ještě příšernější střih a opravdu je zde minimum pozitivního......2/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Solidní movie, kde Chuck hraje vedlejší roli, Prez. muž nabízí mnoho akce, jak přestřelky tak bitky, jeden z mnoha filmů s Chuckem, kterej mě bavil. ()

Reklama

Reklama