Reklama

Reklama

Crips and Bloods: Made in America

všechny plakáty

Recenze (3)

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Los Angeles jako domov dvou nechvalně nejznámějších černošských gangů. Válka čítající pětinásobně vyšší počet obětí, než třicetiletý etnicko-politický konflikt v Severním Irsku. A počet narůstá... Nahlédnutí do podstaty vzniku a eskalace konfliktu skrze pamětníky, snímky a animace. Takhle bych si představoval dokument. Barvitě, srozumitelně, poutavě, bez cenzury. Watch on YouTube ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Už veľmi dlho ma zaujíma problematika týchto Los Angelských gangov, Crips a Bloods. Tento dokument mi prezradil všetko čo potrebujem k tejto téme vedieť + špičkové dokumentaristické prevedenie a samozrejme nejaké te reálne emócie nesmú chýbať do úplnej dokonalosti. Bloods and Crips bojujú už ani sami nevedia začo hlavne že nemusia chodiť do školy, ale má to jeden háčik, existuje len jedna cesta von s tochto pekla a ňou je smrť, iná cesta nieje a na tieto potyčky väčšinou doplácajú, ako to už na tomto svete často býva, nevinný ľudia. 88% ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

L.A. gangs Crips & Bloods vlastne nie sú iba v L.A. ale v mnohých mestách USA sa delia gengy na Bloodz and Cripz. Skvelý dokument, skvelé prevedenie, Skvelý The GAME baaad aas mather fucker....95% ()

Reklama

Reklama