Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sidharth Mehra (Ranbir Kappor) je rozmazlený spratek z bohaté rodiny a tak se nemusí o nic starat. Užívá si večírky se spolužáky, rozhazuje otcovy peníze, ale jednoho dne musí nastat zlom. Na promoci se seznamuje s Aishou (Konkona Sen Sharma) a stráví s ní celý večer a ještě ten den se dohodnou, že z nich budou jen přátelé. V závěrečném testu Sid ve škole propadá a otec ho donutí pracovat ve vlastní firmě a pokud vydrží nějaký ten čas, odměnou mu bude nový automobil. Sid nabídku přijal, ale nevydržel ani týden, pohádal se s otcem a utekl z domu. Nastěhoval se k Aishe, které pomáhal najít bydlení a rozkoukat se po Mumbaii a ta ho za odměnu bere k sobě. Sid se do Aishy pomalu zamilovává, ale ona mu říká, že je nezralý a že ona hledá někoho lepšího, kdo má práci a ví, co chce od života, což není jeho případ... (Katekat)

(více)

Recenze (8)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Povšechně vydařená jemná komedie, které by ovšem vzhledem k dějové řídkosti slušela kratší stopáž a rychlejší tempo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Bláznivú mladosť považujem za jeden z najlepších Bollywoodských filmov, aké som mal zatiaľ možnosť vidieť. Preto som sa tešil na prvotinu Ayana Mukherjeeho, ktorý má veľmi sľubnú budúcnosť. A znova tu máme využitého jedného z mojich obľúbencov Ranbira Kapoora. Film je inak úplne obyčajná pohodová záležitosť, bez toho epického rázu Bláznivej mladosti. Ale aj napriek tomu si ma to získalo. Prerod z rozmaznanca na hodnotného človeka je krásne prirodzený. Film netlačí na pílu. Vyžíva sa v naťahovaní scén, pričom nezabúda byť stále pútavý. Plus Siddhartha je sympatický hrdina, blúdiaci v spoločnosti ako hádam každý z nás. Naozaj som si to užil, aj keď to má svoje chyby. A až na titulkovú sekvenciu tam chýba tanec a rytmická pieseň. Mimo to, film, ktorý vie pohladiť dušu, ak mu to dovolíte. Hlavne ak si uvedomíte, že je to už dlhý čas, čo niekto povedal niekomu ľúbim ťa a stál pri tom v daždi. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je tak nesympatický spratek, který dětinsky a vztekle háže své neúspěchy na všechny kolem, až mi zprotivil celý film. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stane, aby název filmu také prozrazoval celý jeho děj. Skutečně celý, protože náš hrdina Sid prohlédne. Prohlédne v profesním i osobním životě. Konec. Toliko tedy nulový děj, ovšem pokud patříte mezi milovníky (milovnice) Ranbira nebo Konkony, máte s nimi možnost strávit příjemné chvilky plné... nicnedělání. Jediný, kdo stál skutečně za řeč, byli tradiční rodiče v podání Supriye Pathak a Anupama Khera. Nakonec jsem ze samého nedostatku čehokoli zásadního začala nadšeně sledovala odkazy na klasické hindské filmy (hudbu, fotku Madhubaly) a nikdy nekončíčí proměnou triček s americkými animáky, které Ranbirovi tolik slušely. Nejvíce to se Snoopym (ale komu Snoopy také nesluší, že). #festivalbollywoodskehofilmu ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama