Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Dallasu se koná národní mistrovství ve střelbě. Této akce se účastní policisté z celé Ameriky, včetně nájemného vraha Mitchella (Jonathan Banks), který se vydává za policistu Shelbyho Valentina. Ten má za úkol zabít senátora Knoxe. Mezi porotci je starý Walkerův přítel Laredo. Ten již delší dobu pátrá po Mitchellovi, který má na svědomí smrt Laredova syna. Když Walker (Chuck Norris) zjistí, že skutečný Shelby Valentine byl zavražděn, rozbíhá se souboj s časem. (videofil)

(více)

Recenze (21)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Zas tak silné to není jako seriál celkově. Přesto má tento TV film zajímavý příběh a kvalitní přestřelky, souboje a hlavně skvělého Chucka Norrise. Celkově to vidím na 80% = **** ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ten, čo vidí aj medzi riadkami vie, že toto je čistá televízna zábava. Nemôžem dať menej, pretože Chuck vie o všetkom, čo sa na svete deje a mohol by ma zlomiť napoly už len svojou myšlienkou, keď sedí na wc, takže neriskujem a dávam 3*. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Prostě Cuck je jen jeden. Navíc kdo si to může na pěsti na téhle planetě jako jedinný rozdas a plesosaurem a ještě u toho upeče bábovku z tvarohu. Pro mě jasná volba. ()

petikacka odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, když všichni komentátoři, skočí ze stromu na hlavu, tak si dovedu představit jejich hodnocení jako relevantní...Jinak to prostě nepochopím...Za mě je to obří 0% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že se to nevymyká běžným epizodám ze seriálu Walker, Texas Ranger. Můžeme si o tom myslet cokoli, ale za prvé byl tento seriál mimořádně divácky úspěšný a za druhé to byl zkrátka kolorit devadesátých let. Takové seriály se točily. A Chuck Norris je zkrátka povyšoval na vyšší úroveň. Zrovna tohle byla klasická bitka s představitelem typického zla v tehdejší době. Nijak tato filmová epizoda nevybočuje. Snad jen tím, že byla zařazena do seriálu. ()

Jeffic 

všechny recenze uživatele

4* , protože by si pro mě Chuck došel a ukázal prostředníček, což znamená kolik sekund života mi zbývá. Ne teď fakt příjde mi to dobrý, Walker Texas Ranger seriál je výbornej a toto taky! ()

ronin zabak odpad!

všechny recenze uživatele

Je čas přejít na film, který se dá ohodnotit alespoň hvězdou! Velké časy bojů s Bruce lee jsou nenávratně pryč a vtipů je čím dál víc.... ()

Reklama

Reklama