Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jak kdyby v Americe někdo chtěl prožít, pro Evropana známý Americký sen, a na základě značky starý už takřka dvacet let, se rozhodl natočit film, který bude lautr némlich to samý s nekonečnými odkazy na první díl a s takovejma trapákama, že Vám za ně bude trapně víc, jak jim samotným ve filmu. Hrůza a děs. Nechápu, kam tahle série dokázala zajít. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Oh Yeah ,2. Hot N Cold ,3. Hypnotik ,4. Kitty Kitty Bang Bang ,5. Something In Your Mouth ,6. Sexy Little Thing ,7. Smoke Alarm ,8. Dance, Dance ,9. Turn It Down ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No jestli jsou takova prdel vsechny ty video pokracovani originalnich Prcicek, tak to je asi skouknu vsechny. Proste jsem se nudil a potreboval nejvymastenejsi oddechovku u ktery nemusim premyslet a tohle byla idealni volba. Samozrejme s puvodnima dilama to nema prakticky nic spolecnyho, takze tyhle 4* nemuzou bejt na stejny urovni jako 4* pro prvni tri dily, ale tvurci docela dobre rozvinuly vedlejsi zapletku o knize lasky z puvodnich Prcicek a samozrejme nechybi Stiffler, tentokrat hranej nejakym dementem. A o co tu jde? Samozrejme klasika, banda blbu chce zasunout. Herci pusobi jak slaby kopie znamejch komiku, obzvlast pan tlustoch je jako bracha Jonaha Hilla. Jenze rejza si asi uvedomil, ze nema v ruce zadny slusny herce, slusnej scenar a asi ani rozpocet, tak najmul bandu kozatejch holek a je to vlastne jedna velka jizda pres hromadu vecirku, kde se kali, ukazujou kozy, hraje svizna hudba a sem tam naka ta dobytkarna. Ale je to naprosto oddechova zabava. Tak po skouknuti vsech ctyrech video pokracovani Prcicek je tohle absolutne nejlepsi dil. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejhorší parta, nejnudnější Stifler, nejslabší díl, ale za to jednoznačně nejlepší holky. Dneska zasuneme! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Sestupná tendence kvality prciček je rok od roku strmější a přijde mi, že se točej tak často jako venezuelký telenovely. Jako v každých prcičkách i zde byl parádní soundtrack, ale to je asi tak vše, co se mi na filmu líbilo, každopádně to hovoří za vše, protože příběh to nemá, tváří se to spíše nuceným dojmem a na dobrou muziku si můžu zajít na koncert, ovšem co mě nejvíc naštvalo bylo herecké obsazení Stiflera, protože vypadal opravdu jak debil(a to doslova) a nezachránili to ani tuny pěknejch holek. 15 % ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Opravdu řádná sračka ! Nic novýho pod Sluncem a používání stejnejch fórů pořád dokola už nefunguje. Superbad prostě nastolil novej styl a pořád vládne, za tohle měli někoho oběsit ! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Sám by som sa bol určite nepustil do zhliadnutia ktoréhokoľvek dielu tejto rady. Nakoľko som však mal vždy šťastie na nejakú spoločnosť (väčšinou v doladenom stave) nemal som výraznejší problém sa nekrotene pobaviť pri všetkých z nich. (2. a 3. diel som nevidel). Treba však uznať, že pričom ostané boli fajným priemerom, The Book of Love spolu s Band Campom už základnú American Pie laťku nepreskočili. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z těch dvd releasů Prciček jsem sedmičku viděl asi nejvícekrát a je to pro mě to největší guilty pleasure...7/10 ()

psy.cho odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bol otras. Okrem jedničky sa na daľšie nedá ani pozerať. Trápny herci, trápne gegy. Škoda si drať klávesnicu. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Toto nevýrazné pokračování legendární komediální teenage série sice nabízí pár zajímavých a vtipných scén, ve výsledku však ale není ničím jiným než vařením z vody. Chyba je už v castingu, hlavní hrdinové jsou naprosto nevýrazní a snadno přehlédnutélní a absolutně nezapamatovatelní, takže si vůbec nezískali mé sympatie ani můj zájem. Co se týče děje filmu, tak tam mi to přišlo z určité části jako okopírovaný první díl Prciček, stejné proslovy, stejné myšlenky, zkrátka jsem měl chvílemi pocit, jako bych se koukal spíše na remake prvního dílu nežli na pokračování nějaké série. A výrazný počet dívek nahoře bez to opravdu nezachrání. Ale co se alespoň trochu povedlo, to byla scéna v kostele (ta byla prostě úžasná), scéna v obchodě se spodním prádlem a scéna s mrtvou prostitutkou. A samozřejmě scény s bráchou hlavního hrdiny, který byl u všech jeho průserů a stihl je zaznamenat. Takže jen za těchto několik vtipných scén jsem ochoten udělit filmu alespoň částečně ucházející hodnocení v podobě podprůměrných dvou hvězd. A ještě si neodpustím jednu poznámku. Hrozně mi vadilo, že hlavního hrdinu dabuje Filip Švarc, který daboval v prvních dílech Prciček Jasona Biggse. Docela se mi to díky tomu pletlo s těmi původními díly Prciček, ale to je jen detail, který nepromítám do celkového hodnocení filmu. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jak už jsme si v posledních pár letech zvykli, kdysi relativně vtipné komedie o "..." se z kin přesunuly pouze na DVDčka. A je tomu tak dobře, protože (co si budeme nalhávat) se jedná o nevýrazný plevel. Kupříkladu sedmý díl se vrací k proslulé knize, která leckomu posloužila jako zdroj informací pro "poprvé". Bude to stačit k zábavě? Myslím si, že až natočí 10 prcičky, tak už to bude tak ubohé, že to bude vyložená ztráta času. Kniha lásky nenabízí tolik vtipných scén jako předchozí díly, ale celkově moc akce taky nenabídne, příběh je prakrticky stejný jako vždy. Jediné co to má společného se všemi prcičky je herec: Eugene Levy, ten tu asi nikdy nebude chybět. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Co se dá k týhle sérii ještě říct. Už od pátýho dílu jde o komedie toho nejhoršího kalibru, které spoléhají jenom na hezký holky a na to, že ty nechutnosti pořád někoho zajímají. No někoho asi jo, když vznikaj pořád další a další díly, ale mě opravdu ne a na soulož s digitálním sobem jsem fakt 7 dílů nečekal. Stifler je tu zdaleka nejhorší v celý sérii a těch hezkých holek tu taky moc není. Prostě bída a utrpení pro někoho, kdo má rád počátky této série. A já musím vždycky tu smůlu, že se k tý bídě nějak dostanu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl série to samozřejmě je. Postavy jsou opět zcela nové, jediný kdo zůstává je náš starý známý Pan Levenstein. Oživení Rosanne Arguette mi přišlo trošku zbytečné, protože film má na můj vkus spoustu gagů naprosto nedotažených. Právě tenhle fakt je u komedie opravdu problém. Ze spousty scén by se dalo vytřískat mnohem více než se zde děje. Předokládám že za pár dní si těžko na něco určitého ze sedmého dílu vzpomenu. Jediné plus vidím v tom že zde holky podobně jako v 6. díle nešetří na spodním prádle a jdou rovnou na věc, přes tento fakt je zarážející, že si většina z nich již nechala chirurgicky zvětšit prsa. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Poľavujem, degenerujem v úsudku a schopnosti kriticky hodnotiť, pretože pomaly už aj v tomto siedmom kúsku AP koláča začínam vidieť istú (aj nostalgickú, ale nie primárne) "hodnotu," istý štýl a istú tvár. Necháp ma zle, stále ide o do neba volajúce hovno, stoku a kanál. Vtipy o strkaní penisu do jedál, napr. sendviču s arašidovým maslom, sa kontextovo hodia viac do ranných 00. rokov než tých neskorších. --- Z odpadu na jednu hviezdu po rokoch "(ne)nútene" zvyšujem kvôli novému prírastku do série, niektorým vydareným tzv. "running gags" a stále pretrvávajúcej láske tvorcov k istému hudobnému subžánru. Iným plusom a zároveň paradoxom je, že zopár postáv nie je vôbec plocho napísaných ako v predchádzajúcich troch dieloch a v porovnaní s nimi sú ich charakteristiky namiesto letiskovej ranveje aspoň ako-taký menší pahorok. Ďalším plusom je opäť pilier a spojovník série Eugene Levy a ansámbel požehnalo aj zvučnejšie meno mimo ságy, Rosanna Arquette. K menej zrejmým mínusom – otravnou "nevýhodou" je, že hoci sa fundamentálne nič ani po rokoch na AP filmoch nezmenilo, čo nevadí, nakoľko ani v realite sa moc nie, štruktúra celého filmu a udalosti v ňom sú dokopy pozliepané z predchádzajúcich dielov, čo vadí, pretože o poctu sa určite nejedná. A stále je tu veľa vecí, rozumej obsahových žúmp, ktoré mi prekážali a chcú hodnotenie znova poslať do odpadových vôd (napr. úmrtie prostitútky počas felácie či análne znásilnenie losom), je ale asi na čase nad nimi prižmúriť oči... --- "I'm not that innocent. I've seen Showgirls and Blue Lagoon." ♪♫ (xx / x / x / x / x / x / x) (2010) (2011) (10.9.2017) (19.2.2021) (14.10.2021) (20.5.2022) ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky jsou kultovní teen komedii, průkopníkem ve svém žánru. A všech šest dílů, i když s těžkou stagnací, se toho drželo. Ale tohle... tohle je vážně humus! Humor žádný, zbytečné nastavování za pomocí fekálních scén kdy jeden borec poblije hezkou slečnu, druhej borec je naprcán sobem nebo losem nebo co to bylo nebo ten samej loser, kterej poblil tu hezkou holku ma zaseknuty pero v puse mrtvy stetky. Jedinou devizou filmu jsou zajimavy slecny, ale ani to k ty jedny hvezdicce nestaci. Uz mam dost komedii o tom, jak se nekdo snazi zasunout. Tyhle filmy vytvari iluze v nanivnich pubertacich o tom, ze stokilovej bagoun sbali na svoje dzouky superhotcool kocku. Ne, mladi patnactileti panicove, takhle to faaaakt nefunguje :-) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebýt některých megatrapných scén (stará kurva, sob), tak by to byla jen hloupá teen komedie, na kterou se dá dívat. Ale některé scény jsou vážně úplně odporné a antivtipné. Nechápu, co si jako autoři myslí, tomu se snad ani Amík nemůže zasmát. Naopak pár věcí se ve filmu povedlo, některé scény fajn, hlavně ona posvátná kniha z prvních dílů přináší příjemné provázání s nejlepšími díly Prciček. Herci nic moc, ale co bychom taky chtěli. Holky pěkné a některé dokonce i přirozeně pěkné. Film měl potenciál na to, aby překonal předchozí dva nejmarnější díly, ale nakonec to dopadlo téměř podobně. 40% ()

juta 

všechny recenze uživatele

To jsou v Americe tak povolný holky, že si jen tak vytáhnou tričko a ukáží méé? Představitel Stiflera nudný. Seann William Scott je prostě nenahraditelný. Zasmál jsem se pořádně jen jednou s babčou Monique a pak trochu v kostele. Aspoň že tam byl Eugene Levy a Beth Behrs. 2,5* ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Další díl Prciček pokračuje ve stejném trendu jako předchozí díly, není v žádném případě lepší, ale ani o mnoho horší. Kdo předchozí díly viděl, tak ví co ho čeká - hodně polonahých slečinek, pár fekálních scén a hodně vtípků, kdy některé jsou povedené a jiné jsou trapné. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No, viděl jsem to do znásilnění digitálním sobem nebo losem či co to bylo... Asi už nejsem teenager. Hvězdu dávám jen za těch pár příjemných písniček. * ()

Reklama

Reklama