Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

necisty 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně strašný film. Už mě ti pitomci co se snaží zasunout nebaví, ale popravdě o tom vždy Prcičky byly. Jenže diváka to možná bavilo do třetího dílu, tohle je pořád dokola a už jsem si v některých naprosto stejných situací vybavoval Ozze, Jima a Kevina. Souhlasím s kolegou co tu psal, že ten buřtík, aby sbalil hezkou holku je nesmysl na Ntou. Stiffler je strašný! Někdo už by jim měl tu licenci na Prcičky sebrat. Na druhou stranu je film plný opravdu krásných žen, na které je radost se podívat. Pořád jsem teenager a alespoň nadpoloviční většině vtípků jsem se zasmál. Ke všemu ten konec s biblí byl dobře promyšlený. Stydím se za to,ale *** ()

demented 

všechny recenze uživatele

Rok sa zišiel s rokom a ďalší American Pie je na svete. Ako už býva dobrým zvykom, ak chcete týchto 90 minút prežiť bez ujmy, treba sa oprostiť od akýchkoľvek ilúzií a pripraviť sa na dávku pokleslej "zábavy". O deji (točiacom sa okolo biblie, s ktorou sme mali dočinenia už aj v pôvodnej trilógií) sa nemá cenu baviť (stále fičíme o tom istom, len vtipov akosi ubudlo). Ako celok "Book of Love" nefunguje ani za mak, ale opäť sa tu nájde pár svetlých stránok, resp. vtípkov, ktoré človeku vylúdia na tvári aspoň pobavený úškrn. Prekvapila ma Rosanna Arquette, z ktorej sa vykľul viac než dôstojný nástupca Eugena Levyho, ktorý pre zmenu zase degradoval na prcičkovský trademark a okrem jeho účasti sa od neho vlastne ani nič iné neočakáva. Z podarených scén treba ešte vypichnúť epizódku v kanadskom bordeli so "zrelou" (alebo lepšie povedané prezretou) prostitútkou Monique, či záver epizódky v butiku s dámskym spodným prádlom, kedy častovanie predavačky nášho hlavného hrdinu obligátnym a nevinným pozdravom "Cum again" dostáva nový rozmer :). Redukciu vtipov a krok späť smerom k umiernenosti vnímam ako veľké negatívum, zvlášť pre podobný druh filmov. Palec dolu. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme další díl "prciček" určených rovnou na DVD a ono je to na výsledku tak trochu znát. Ne trochu, ale o něco víc. Jenže je tu jedno pozitivum, které tomuto pokračování hraje do karet, tím je fakt, že je mnohem povedenější než předchozí dva uhozené díly. Nemá smysl se nějak hlouběji rozepisovat o ději, protože vůbec celý film působí dojmem jako by se pracovalo s neexistujícím scénářem a vše se vymýšlelo a dotvářelo až na place. Jde tedy o to, že trojice studentů "high school" narazí náhodou v knihovně na legendární bibli lásky, ve které jedni studenti shromažďují své sexuální zážitky, aby je pak mohli předat těm druhým studentům a jejich rady a nápady jim dopomohli ke sbalení těch největších krásek na škole, ale protože je bible shodou okolností poškozená, musejí ji studenti pracně přepisovat a spojit se i s Eugenem Levym, který je jejím autorem a jako jediný zachraňuje čest původního obsazení série, protože i Stiflera tu dost nevýrazně nahradil jiný herec. Zkrátka scenárista David H.Steinberg se při psaní scénáře moc nepředřel. Ústřední trojice Bug Hall, Kevin M.Horton a Brandon Hardesty je celkem snesitelná, ale dívčí obsazení je oproti nim až moc nesympatické. Beth Behrs, Melanie Papalia, Louis Lytton, Cindy Busby nebo Jennifer Holland jsou vážně kravky a nevím, co na nich ti troubové viděli, ale asi je fascinovalo, že jim ve finále ukázali prsa, protože nic jiného na nich nebylo, Ovšem účast Rosanny Arquette, Thomase C.Howella, Stevea Railsbacka nebo Kevina Federlinea potěšila, stejně tak i soundtrack s Katy Perry či Fallout Boy. Co se týče gagů, jsou zde zastoupeny v hojné míře, a to v rozpětí od povedených (stodolarovka, pozvracená kráska, orální sex s postarší kanadskou prostitutkou a jeho následky) až po ty vyloženě hrozně trapné a zbytečné (znásilnění Stiflera losem nebo kondom v pivu) a nesmím zapomenout na to, že řada gagů je dost obehraných a už nefungují tak, jak by měly, protože opakovaný vtip přestává být vtipem. Celkem jsem se bavil, ale doporučuji už v sérii nepokračovat. Příští díl už by se totiž určitě dostal do odpadních vod a to by byla škoda. 50% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebýt některých megatrapných scén (stará kurva, sob), tak by to byla jen hloupá teen komedie, na kterou se dá dívat. Ale některé scény jsou vážně úplně odporné a antivtipné. Nechápu, co si jako autoři myslí, tomu se snad ani Amík nemůže zasmát. Naopak pár věcí se ve filmu povedlo, některé scény fajn, hlavně ona posvátná kniha z prvních dílů přináší příjemné provázání s nejlepšími díly Prciček. Herci nic moc, ale co bychom taky chtěli. Holky pěkné a některé dokonce i přirozeně pěkné. Film měl potenciál na to, aby překonal předchozí dva nejmarnější díly, ale nakonec to dopadlo téměř podobně. 40% ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Uff, teda ždímání serie se trošku už nedaří... Stiffler je asi nejslabší článek rodiny, jinak si nedokážu představit proč mi přišel tak neuvěřitelne bez kouzla... Alespoň známá tvár Levensteina to trošku přizachránila... No co si budeme říkat... když dám 2 hvězdičky tak jedna je za to, že se jedná o moji oblíbenou serii trapáren a druha je pravě za Levyho... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama