Reklama

Reklama

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Obvykle mívám ve zvyku shrnout na začátku komentáře děj prvních dílů, zvláště pokud tak ještě nikdo neučinil. V případě tohoto anime je to ovšem naprosto zbytečné, tady, ač opravdu nejde o pornografii, musím shrnout prsa. Prsa v malých podprsenkách, prsa bledá, prsa snědá, snad i prsa černá, prsa v mokré košilce, prsa v brnění koženém i plechovém, prsa spoutaná v lanoví, prsa trčící, prsa visící, prsa hadem uštklá, prsa stříkající kyselinu, prsa velká, prsa obrovská, prsa olbřímí, prsa lolitčí, prsa nahá, prsa naolejovaná. PrsA, pRSa, prsa i PRSA. Abych seriálu nekřivdil, musím uznat, že se v něm vyskytují ještě zadky, kalhotky (např. v podobě živého hada obtočeného kolem intimních partií) a ženské klíny. Jednu hvězdu za tu pestrost. Viděny díly 1-7. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Subjektiv to vystihol najlepšie, lol. Na svoju obhajobu musím podotknúť, že som nevedela do čoho idem, keďže to bolo na doporučenie priateľa. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Kozatky se zbraněma. Nejdřív oblečené, potom ze sebe to oblečení sesekají. Kdo je na tohle tak trochu úchylný, tak si to užije, ale příběh nestojí za nic. ()

Paulusek 

všechny recenze uživatele

souhlasim s předešlími komentáři, jen by me zajimalo jestli to je opravdu v kolébce tohoto seriálu tak špatné, že si to kompenzují velikostně pomocí animace. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Seznámení s postavami v průběhu 12 epizod před samotným turnajem. Úchylný to je, ale kdo by to už podle plakátu nečekal. Oblíbená postava Shizuka, Elina. ()

Reklama

Reklama