Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Recenze (18)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelná grafika, která je nehorázně hrozná, příběhy neskutečně nudné a nevtipné a trapný záporák. Děs běs. Tohle není Scooby, nedá se na to dívat. 1* pro Scoobyho z milosti. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

osobně se mi nová grafika líbí. S původnim scoobym to sice nemá absolutně nic společného ale je to v pohodě koukatelný. Pro ty co neviděli je to taková scooby verze Phinease a Ferba.... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vidím, že Jeff Allen a jeho tím majú zmysel pre uletenosť, ale nemuseli si ho takto vybúriť na Scoobym. Tento seriál je totiž totálnym antikonceptom Scoobyho príbehov ako takých a treba dodať, že otravnejšie príbehy som asi nevidel. Už samotná dejová linka s nezvestným miliardárskym strýkom a s jediným zloduchom v tejto sérii Dr. Phibesom (mimochodom celkom vtipno tupým záporákom) je zbytočný a nezaujímavý. Najväčším mínusom sú ale katastrofálne animácie, nič viac k tomu nemám čo dodať. 25 % ()

AxusNalim 

všechny recenze uživatele

Tohle že má nižší hodnocení než scoobyhovadiny z 80. let? Je pravda, že "nanotechnologie" je dost absurdní nápad, ale to je v tomhle seriálu skoro všechno. A právě proto je tak vtipný. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Vůbec nejsem fanoušek série rádoby Scoobyho, ale toto je nejhorší série, co mohla vzniknout a taky že vznikla. ()

janececek odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem vyloženě "žral" Scoobyho, i teď ho mám moc rád, jelikož mě vždycky dokázal pobavit a něčím novým potěšit .. Ale tento nový seriál je pro mě jedno veliké zklamání a to ze spousta důvodů: kvalitu seriálu podstatně snižuje příšerná grafika, hloupá znělka, ujetý děj a celkově mě mrzí neúčast zbývajících tří členů, která tvoří celou partu Záhad s.r.o. .. jinými slovy ..(bohužel) odpad .. 5% ()

smutnySermir 

všechny recenze uživatele

Jelikoz se ted na Scooby Doo divam s dcerou, tak muzu srovnavat, a tohle mi prijde suverenne nejlepsi - dceri jeste nejsou 4 roky a ty vtipy (ktery jsou mezi nama dost absurdni) docela slusne chape - rikala, ze to ma nejradsi ze vsech Scooby verzi. Vpodstate to potvrzuje pomerne zrejmou vec, a to, ze Scooby a Shaggy jsou superhrdinove. ()

T.O.M. 

všechny recenze uživatele

Nemám rád série Scooby Doo, kde není celá parta. A ještě víc mi tam chybí záhada, rozluštění a dopadení padoucha v každém díle. Největší nuda ze všech Scooby Doo. Za mne naprosto zbytečný seriál. Výtvarně je také slabší. ()

Reklama

Reklama