Reklama

Reklama

Koi Mere Dil Mein Hai

  • Indie Koi Mere Dil Mein Hai (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Raj (Priyanshu) je rozmazlený syn bombajského milionáře Vikrama Malhotry (Kadar Khan). Rád žije na plné obrátky. Jeho matka (Reema Lagoo) se obává o budoucnost svého syna, a proto ho nechá zasnoubit se Simran (Diya Mirza). Simran je dcerou bohatého N.R.I (Sadashiv Amrapurkar) a studuje v Dubaji. Simran sama je také od přírody divoká a jediné, co jí zajímá, jsou zábava a večírky. V Dubaji se Simran seznámí s muzikantem Sameerem (Rakesh Bapat), který přijel se svou skupinou vystupovat po klubech. Sameerova okouzlující povaha a nevinnost Simran zcela omráčí a do Sameera se bezhlavě zamiluje. Raj se mezitím spřátelí s Ashou (Neha), která doučuje jeho mladší sestru Soniu. Ashina jednoduchost a přímost Raje dokonale očarují a dovedou k přesvědčení, že Asha je pro něj ta pravá žena. Příběh milostného čtyřúhelníku se rozvíjí mezi čtveřicí hlavních protagonistů. Zajímavé obrátky nabírá, když do děje vstoupí jejich rodiče. Lehká komedie plná hudby a komediálních zápletek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Sameer a Asha jsou mladí nemajetní lidé, jež Amor neomylně směřuje ke svazku manželskému. Jenže Sammera si jako kořist vyhlédla nezkrotná milionářská dcerka Simran a o Ashu si vybral dědic nemalých hmotných statků Raj. Mladí a neklidní boháči využívají svého vlivu a peněz k rozeštvání páru, aniž si uvědomí, že by je nejvíc bavilo společně se protančit, probumbat a prointrikovat životem. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Bára miluje Káju, já zase miluji jí, Kája je blázen Kláry, Klára o Pepovi sní... Zase jednou se mi tahle písnička hodí do komentáře. Jablkoň je ovšem i s tím otočením ve své písničce hotov za tři minuty, v Koi Mere Dil Mein Hai musíme trpět dvě hodiny. Než k oněm prozřením, kdo koho vlastně má mít rád, aby se to párovalo a zároveň necyklilo, film dospěje, předvede několik s milostným soužením nesouvisejících pokusů o vtip a taneční scény plné bezmála pornografického natřásání se dvou amorálních hrdinů a jejich sekundantů. Zkažená dvojka v závěru dospěje skrze lásku k těžko uvěřitelné nápravě, všichni si najdou toho pravého a velké firmy budou nejspíš fúzovat. "Věř lásce!" "Nic nás nerozdělí!" Fujtajxl. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo toho okatého přehrávání hlavních herců, šla bych klidně s hodnocením výš, protože zápletka nebyla špatná: oni se nechtějí, chtějí někoho jiného, kdo vlastně patří k sobě, pak se zase chtějí, ale už je pozdě a celé to obsahuje docela fajn vtipné scénky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Naše láska je silnější než ta jejich." Když on a ona z vyšší třídy chtějí ji a jeho ze střední třídy, tak je jejich láska silnější. Minimálně materiálně. To dá rozum. Zejména ten indický. Ten, který chápe telenovelu s tanci a zpěvy mnohem víc než já. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Chudinká zápletka klasického čtyřúhelníku by tak tak vystačila na stopáž přímočaré reklamy a zde je prezentována v délce přes dvě hodiny. Budiž. Sice to není vyloženě to nejhorší, co se vám může stát, ale indické filmy umí kouzlit mnohem lépe. Zde je hlavní potíž v neúměrně pravidelném střídání klipů střihu MTV a nijakém dění předsvatebního ruchu. Dialogy si nezadají s perlami socrealistických promluv mezi milenci a herecké výkony se mohou směle kořit s Tak jde časem i Pobřežní hlídkou. Prezentaci filmu jako takového opět nepomáhá ani po všech stránkách odpadní řešení Mediaway, skvostné jsou už jen ty foneticky přepisované titulky. Kdepak je dnes Aše a Rádžovi asi konec? Snad se nikdy nedostanou do kolektivního povědomí jako Manuelino dvojče s tváří rozmašírovanou lodním šroubem. Přesto mi to stojí za to, abych minimálně vyčlenila tyto neblahé vzpomínky a raději se přiučím něco o koloritu jiné kultury. Taková svatba v červené je zážitkem sama o sobě. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

První bollywoodský film, který jsem kdy viděla, a upřímně si nejsem jistá, jak ho hodnotit. Zápletka byla sice slušná, ale v podání Indů extrémně natahaná do celých 140 minut, kdy minimálně polovinu stopáže protančili a prozpívali. Abych vše uvedla na pravou míru, Indům tančení a zpívání ve filmech jde, jak je vidět, na jedničku, ale s tím ostatním je trochu problém. Herecké výkony jsou na úrovni telenovel a i scénář působí dost nepřesvědčivě a toporně. Rozhodně by to chtělo zkušenost ještě s jiným filmem z Bollywoodu - pevně doufám, že všechny na tak slabé úrovni nejsou. ~(2,0)~ ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Klasickú Indiu mám rada, ale toto bolo nejaké nemastné neslané, ťahalo sa to, žiadne oživenie v deji, piesne slabé, nechytľavé, pomalé až depresívne. Celému filmu, jednoducho chýbala živosť a život. Nepomohli tomu ani dosť zlé titulky na DVD ( nepresné preklady, poskracované texty do hodne minimalistickej podoby a nepreložené piesne.... Vydavateľ DVD série Bollywoodske trháky mohol vybrať aj obeľa lepšie filmy z tvorby Indickej kinematografie. Toto je tak silno nereprezentatívna vzorka, že určite nikoho na Indiu nemôže nalákať, škoda.... asi boli lacné, ani sa nedivím ()

Reklama

Reklama