Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Připravte se na drsnou komedii plnou nedovolených zákroků, která umí přesně zamířit puk! Žalostně slabý mládežnický hokejový tým stojí na pokraji zkázy a jejich jedinou nadějí jsou ti nejšílenější hráči, kteří kdy nastoupili na led - bratři Hansonovi! Legenda mezi komiky Leslie Nielsen a hokejové hvězdy Mark Messier a Doug Gilmour jsou zárukou, že se film Tvrdá hra 3 stane důstojným a neskutečně zábavným pokračováním té nejagresivnější série neuctivých sportovních komedií všech dob! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zen hokej je zvláštní druh sportu, ale bratři Hansonové se brzy odvrátí od buddhismu ke svému proslulému stylu hokeje, při kterém zubní chrániče vylétávají z úst a počet zraněných hráčů soupeře je důležitější než závěrečné skóre. Vlastně to má být příběh o záchraně jednoho dětského domova a v podstatě celého městečka Charlestown před jednou ziskuchtivou podnikatelkou, ale bez tradiční brutality bratří Hansonů by ani nemělo cenu ztrácet čas sledováním tohoto snímku. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takže zde máme jedničku – mnohými považovanou za jeden z nejlepších sportovních filmů vůbec. Dále dvojku – kritiky zatracovanou, mnou však oblíbenou. A světe div se, v duchu americké tradice točit mizerná pokračování úspěšných filmu tady máme průměrnou video trojku o bandě sirotku bojujících pod dohledem bratrů Hansonů o svoji budoucnost v dresech legendárních Chiefs. Fanoušky NHL možná potěší camea symbolů devadesátých let Douga Gilmoura a Marka Messiera, ale já osobně bych už nechal modrožluté dresy zavřené ve skříni. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bratři Hansonové na střídačce a na jejich místo nastupují jejich synové. Slaboučký odvar původního hokejového kultu, který pracuje s úplně stejným schématem, ale nemůže se pochlubit prakticky ničím, co dělá Slap Shot Slap Shotem. Zápasy nudné, střety bez krve a herci do jednoho příšerní. Říkám si, jestli tohle mjí Mark Messier s Dougem Gilmourem zapotřebí. 10% ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

Obcas by nezaskodilo, keby scenar hokejovych zapasov pisal niekto, kto hokej hral a nie len pozeral (hlavne nie ako parkozrutovy a popcornovy americky tlustoprd, ktory chodi na hokej akurat tak s ocakavanim bitiek a krvi). Film samotny ma zopar dobrych forov, vela filozofovania (este k tomu detskeho a riadne tupeho), ale kvoli hokejbalu v stajni ci co to bolo a hokeju samotnemu nemozem ist pod tri hviezdy. "mame uz iba tieto neskutocne hnusne dresy a jeden druheho..." ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Bratři Hansonové : prdíme na nějakou harmonii a mír a celou čchi !!!! Jako komedie je to propadák, jako film co si dělá srandu z hokeje, ucházející. Leslie Nielsen byl velké lákadlo, leč ve filmu moc vidět není, protože hned na začátku odjede meditovat a vrátí se až na konci. Tak snad už jen ta hudba, docela povedená a ve filmu zazní i skupina Scorpions z hitem Rock you like a hurrikane. http://www.youtube.com/watch?v=rB8HudfbaTE Nakonec je jedno, kdo vyhrál a kdo prohrál skóre dávám za dvě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadském městě Langley. (Terva)

Reklama

Reklama